חברה קדישא חיפה

שרי סילבר

Active member
חברה קדישא חיפה לברי המזל שמצליחים לגלוש אל אתר החברה קדישא חיפה ולאתר מצבות בבתי-הקברות של חיפה: אני מנסה לאתר בני-זוג שיתכן שנפטרו ונקברו בחיפה. למרבה הצער אין לי כמעט פרטים. אלה הפרטים שיש לי: שמם של בני הזוג - רוזה ודוד ברנדר. איני יודעת מה שם האבא אצל כל אחד מהם, וגם לא תאריך לידה. לפי הערכה גסה של תאריכי-הלידה, יתכן שנפטרו בשנות ה-40 לערך (בכל מקרה נפטרו לפני כמה עשרות שנים). ../images/Emo51.gif למתנדבים בעם.

דינה28

New member
בית הקברות בהר הזיתים אין אתר לבית הקברות. ניתן להתקשר בטלפון 02-5384144 .מטפלים ושתדלים מאוד לעזור. חשוב לדעת שהקבורה בירושלים מטופלת לפי עדות . אם לא ימצאו יפנו אותך לטלפונים אחרים. דינה

ליהיא51

New member
את כולה לכתוב לחברה קדישא בחיפה מניסיון, ישנו שם אדם בשם יעקב, עונה במייל מיד וברצון רב.

zogu

New member
ברנדר רוזה אותה מצאתי ברשימה, אין דוד. רוזהבת משה לייב, נפטרה 17.02.1941 מיקום: בע- (בית עלמין) 1 חלקה ב אזור א' גוש שורה- 002 מספר-021

שרי סילבר

Active member
תודה למגיבים הפרטים שמצאת, zogu, יכולים בהחלט להתאים. אגב, איזה בית-עלמין בחיפה מוגדר כבית-עלמין 1?

zogu

New member
בית העלמין בחיפה כביש מס 2 הנכנס לחיפה. בית הקברות גדול מאוד, ומחולק לשניים הישן והחדש יותר. הישן - לאורך הכביש הראשי נקרא 1 או ישן. מעליו בית העלמין 2 (או החדש). אם לא תצליחי בזמן הקרוב להגיע, אקח עבורך צילום בפעם הבאה כשאבקר שם. שמרי את הפרטים.

eyholla

Member
בע 1 שרי, הגברת הזו קבורה די קרוב לסבתי שנפטרה ב- 1946 ושהיורצייט שלה יהיה מחרתיים. בית העלמין הזה הוא חלק מהמתחם הגדול של ביה"ע בחיפה. החלק הזה צמוד ממזרח לביה"ק הצבאי ומשם גם כדאי להכנס, רצוי ללכת לאורך הגדר עד למקום. אני אולי אגיע לאזכרה המשותפת לסבי וסבתי בעוד כשבוע או שנים, ואם תרצי אוכל לצלם לך את המצבה. איל

שרי סילבר

Active member
תודה על ההסבר ממה שאני מבינה, הכוונה למה שקרוי בית-העלמין חוף הכרמל. האמנם? בית-העלמין חוף הכרמל נחנך בשנת 1936, ושם קבור הסבא רבא שלי, אהרן ליפא זילברשטיין, שנפטר בשנת 1936.

עדנה4

New member
ולמה אני לא מצליחה להכנס לאתר שלהם? בתל אביב יש להם אתר נהדר, מאוד רצוי שיעתיקו גם בחיפה. מה הפטנט להכנס לאתר של חברה קדישא חיפה? הרבה חברים פה ישמחו לדעת. ותודה מראש,

אני הצלחתי שם בקרתי בבית עלמין חוף כרמל ובעזרת מחשבם מצאתי קברה של דודה אחת שלא ידעתי שנת פטירתה

למעלה