חבר'ה... קבלו צחוקים... התחלתי ליגה אוסטרלית... הייתי אומר שיש "הרבה משחקי ליגה"
D Death messiah New member 17/6/05 #1 חבר'ה... קבלו צחוקים... התחלתי ליגה אוסטרלית... הייתי אומר שיש "הרבה משחקי ליגה"
A Arik The Bulldog New member 17/6/05 #2 מוזר המדינה הענקית הזאת.... אם יש שם כישרונות מיוחדים נשמח לשמוע עליהם.
D Death messiah New member 18/6/05 #5 יש בכל קבוצה אולי 5 שחקנים מקצוענים יש שם הגבלה ל3 זרים בקבוצה.. והקטע שאף שחקן זר לא רוצה לבא לקבוצות המסרוחות שם גם ככה... נסיתי להביא את יוסף בירוק על בוסמן והוא לא רצה... חחחח הם שרוטים שם...
יש בכל קבוצה אולי 5 שחקנים מקצוענים יש שם הגבלה ל3 זרים בקבוצה.. והקטע שאף שחקן זר לא רוצה לבא לקבוצות המסרוחות שם גם ככה... נסיתי להביא את יוסף בירוק על בוסמן והוא לא רצה... חחחח הם שרוטים שם...
P positive energy New member 18/6/05 #6 מה זה הייתי בטוח שהמשחקים הם בקיץ, האלה ששמים בטוטו ואף אחד לא מהמר
O OFIR 10 New member 18/6/05 #7 אם יש כל כך מעט משחקים למה לא מפזרים את המשחקים אלא שמים אותם בהפרש של יומיים-שלוש, כמו בליגה הספרדית?
אם יש כל כך מעט משחקים למה לא מפזרים את המשחקים אלא שמים אותם בהפרש של יומיים-שלוש, כמו בליגה הספרדית?