בביגור האחרון, דיברתי עם כמה אנשים. שמעתי על שיטה בשם Toons. השיטה אמורה להיות הומוריסטית, מתבססת כמובן על ה-Toons: באגס באני, טאז, טוויטי וחבריהם. אני רוצה לדעת פרטים על השיטה, איפה אפשר לקנות וכו'. תודה לכולם!
האמת - היא נמצאת ברשימת ה"TO DO" שלנו, במוצרי יבוא. בל יקח לנו כמה חודשים להביא אותה בצורה מסודרת (כיבואנים בלעדיים של SJG בישראל). אבל אם אתה רוצה עותק 1 - אין בעיה להביא לך תוך חודש-חודש וחצי.
שברי שיחה שקלטתי (וגם שיחה עם איש או שניים) טוענים שTOON היא שיטה שעדיף בלעדיה. התלונות העיקריות ששמעתי כללו את זה ש"אם כבר משחקים טון אז זה חייב להיות בפריפורם, שיטה הורסת את זה לגמרי" אני עוד מחכה להזדמנות להניח את טלפי על הספר ולראות אם הוא באמת כזה נורא, אבל לפני שאתה קונה אותו - מומלץ שתנסה לראות מה הוא שווה. הבהרה - לא קראתי את הספר, אין לי היכרות עם השיטה, כל מה שאמרתי מתבסס על שמועות ששמעתי, ועל הסכמה על כך TOON צריך לרוץ בפריפורם.
והוא לא כזאת זוועה. גם אני שמעתי את השמועה, נשמע לי מוגזם משהו. החוקים בסיסיים בטירוף, בכוונה כמובן, כדי שיהיו פתוחים מאוד לפרשנות. הם כבר עכשיו כמעט רק פרי-פורם-פלוס-קוביות. יש בה כמה רעיונות מצויינים ששווה להשתמש בהם, אבל אני לא יודע אם היא באמת כזאת שוס בסך הכל. אולי נארגן איזה וואן טיימר שיסקר את כל השטיקים של השיטה מתישהו.