חברה צריך אותכם

• פותח הנושא dxit
  • פורסם בתאריך

dxit

New member
חברה צריך אותכם

אז ככה.... בן 18 וזו הפעם הראשונה שלי פה...אני נמצא לרוב בפורום מוסיקה אלקטרונית אבל לא איכפת לכם כל כך נכון ?..... אז אני יגש ישר לעיניין :) אני וחברים מתכננם מסיבה פרטית.. בחורות... מוסיקה ושאר הבולשיט... עכשיו בנושא האלכוהול אין לנו כל כך מושג חוץ מהדברים הבסיסים.. בריזרים, סמירנופים, בירה וזה בערך מה שאנחנו שותים רוב הזמן... אנחנו מחפשים משהו שבאמת יגרום להשתכר... לא קוקטיילים או משהו כזה.... דברים שניתן לקנות בפיצוציה השכונתית... יודע לכם עם תתגיסו לעזרה :) dxit

MidNight Flame

New member
Welcome

אם אתה רוצה להשתכר ולא להנות ממשקה איכות אתה תמיד יכול לקנות "טקילה" (במרכאות כי זה לא באמת טקילה) ב30 שקל ולהחנק עם זה! על ההרעלת אלכוהול שמישו שם יקבל נוכל לדבר אח"כ... זה מה שקורה כשקונים זבל כדי להשתכר!

dxit

New member
חחח...אז בא לך להמליץ על משהו אחר ?

חוץ מטקילה...

Nadav L

New member
שנפסים למיניהם...

תפוז, תפוח מלון, תות לימון וכו. בסביבות 50 שקל לבקבוק. תוקעים מלאאאאא זמן במקפיא ושותים נקי לאט או מהר... טעים מאוד בידיוק מה שאתה מחפש....

MEIMIS

New member
אפטר שוק - בכל הצבעים

הינם גם שנאפסים... ככה שתלוי איזה חברה אתה קונה.. זה לא תמיד נע בסביבות ה50 השנאפסים של קונינגס טובים ושל ארטיק.. ממליץ בחום

dxit

New member
אממ...שאלה

באיזה גודל הבקבוק השנפסים והאפטר שוק ???

טוב

נדמה לי שתרד מרעיון האפטר שוק כי זה 200 שקל לפחות לבקבוק.... ד"א 700 מ"ל שנאפסים אחרים יש את ארטיק שהם מעולים ואת שנאפס שהם גם כן מעולים והם באים בגדלים של 750 עד ליטר

dxit

New member
אוקי... אז...

בקבוק שנפס של ליטר בערך עולה 50 שקל ?

dxit

New member
שחכתי לשאול עוד משהו בקשר לשנפס...

אחרי בקבוק של ליטר בנאדם משתכר חזק ? ושותים את זה נקי או שיש שילובים כמו ביחד עם ספרייט וכו..

MEIMIS

New member
אני ראיתי בנאדם ששתה

חצי בקבוק וודקה ועמד על הרגליים בלי בעיה עוד מישהו ששתה בקבוק שלם של ברנדי (דה לוקס 777) ולא השתכר ולא כלום הכל תלוי בבנאדם... אני אישית אחרי בקבוק שלם של וודקה אני לא יודע איך אני ארגיש :) אני מכיר מישהו שמתהפך משוט של אבסינט..ואני מכיר מישהו שרק אחרי 4 הוא מתחיל להתנהג משונה עוד אני מכיר אחד שלא יכול לשתות F117 ואני מכיר אחד שזה לא מכביד לו על הגרון ולא שורף לו כמובן שהכל צריך לקחת בפרופורציות.. שנאפס שותים נקי - כמו טקילה - בכוס דאבל שוט - וללא ספרייט - אם זה חריף לך מידי אפשר להוסיף ספרייט - תפוזים - מיץ אוכמניות... שנאפס אפרסק אפשר לשלב בקוקטיילים עם אוכמניות - קוסמופוליטן - woo-woo - סקס און דה ביץ' וכו'..

MEIMIS

New member
תשובה f117

אבסינת יגר אפטר שוק אדום (אם אני לא טועה) ו... יש לזה המון שמות. . . הירושימה - שחור בעיניים... מיליוני שמות יש לקוקטייל ככה שבארמנים שמכירים את האף 117 ולא בשם אחר לא יודעים מה לעשות שאומרים להם תן לי הירושמה בבקשה

TheLightMan18

New member
אח שלי את חזק מידי לילד

בונה נשמע שילוב מזה מגניב הF-117 אבל בכל מקרה שתיתי דבר כזה שקורעים לו בינלדן גם משהו משהו חבל על הזמן זה שילוב של פבסנט עם אפטר שוק כתום ועוד כל מיני בכל מקרה בF-117 באיזה ייגר משתמשים דבש או רגיל?

למעלה