חבר'ה עם קצת כנות...

nuni007

New member
חבר'ה עם קצת כנות...

מעט איכזבתם אותי. וכל זה למה ומדוע? נוכחותי לכאן נכונה לשעות אלו. מסכמת לכ-48 ש' באופן טיבעי ולגיטימי באים חדשים לכל פורום אשר יוגדר כפורום, ירצו לתת להם טווח התבוננות, ואז מתוך התבוננות זו ,לומדים, מפנמים ומשתפים פעולה כפי הצורך ובעת הצורך. אני בעלת ותיקות במגוון פורומים בנט. היו פורומים שמוטב לי שלא יזכר שמי על רשימת הבאים, והיו פורומים סטנדרטים שמידי פעם קופצים לביקור נימוסין. ומה שנשאר היו הפורומים היותר מעניינים. היות שדילגתי כעת מפורום.שגם עונה על השם חרדים אבל שם הפורום מתיימר להכלל כפורום של חרדים באמת(והמבין יבין). מעט נחלתי אכזבה מכם, עקב כך, שמתקבל הרושם שהמלל שאתם משדרים רדוד למדי,וחלילה לי מהכללות , להיפך מתגלים כאן כישורונות מהלכים שמשום מה לא באים לביטויי כאן בפורום. ואני יודעת שהרבה יחלקו עלי אבל גם הרבה יסכימו איתי בהבינותם את דברי, שקצת ,קצת הרדידות מכאן והלאה. אז היות שאתם אנשים אינטלגנטים ומבינים ענין, שחזו את מוחותיכם והתכנסו כאן לעניינים שיתנו יותר ענין לכל באי ובאות הפורום. האמת היא, שרציתי להתחיל, אבל היות שחונכתי על הרגלי נימוסין ננסה לתת את הכבוד לגדולים ממני. שיחילו לשדר לנו נושאים מעניינים לדיון ובכלל. בתקוה להבנה... והצלחה!!!

אני מכה על חטא

אכן את צודקת. גם לדעתי יש כאן כשרונות מבוזבזים, (ואני לא ביניהם), ואני מודה שבתקופה האחרונה הרמה כאן רדודה. לא יודע אם בגלל נושא הטרולים והנחסמים, או בגלל פורים. בכל אופן אני לוקח את עצמי לידים, אשתדל להתבגר.

לדעתי אין לזה שום קשר לפורים

וגם לא לטרולים ולנחסמים. ברגע ש: (1) מציפים את הפורום עם הודעות חברתיות ששייכות למימד הצ'אט ולא למימד הפורומים... ו/או (2) פותחים הודעה ראשית על כל דבר שטות במקום לשרשר להודעה קיימת בצורה של נצל"ש... ו/או (3) פותחים הודעה ראשית רק כדי למסור הודעה פרטית לגולש מסוים שאמור לעניין אך ורק אותו... ו/או (4) מגיבים על הודעה מסוימת ע"י פתיחת הודעה ראשית חדשה במקום לשרשר אותה לשרשור המתאים - שעדיין מופיע בדף הראשי... זה גורם להודעות הרציניות ומעניינות שהכניסו אנשים להידחק למטה או בכלל להיעלם לדף השני. כשאנשים רואים מצב שכזה הם כבר מאבדים לא מוכנים להכניס הודעות רציניות לפורום מכיוון ש...מילא זה יעלם תיכף לשאול תחתית. על זה בדיוק התלוננו בפני גולשים מסוימים מהפורום הזה.

BigKay

New member
לדעתי יש סיבות אחרות

שהפורום לא ממריא למקומות הרצוים, כיוון שזה לא בנוי על מודל פורום "בחדרי חרדים" בהיידפארק. ועוד כמה סיבות. וכשאני אהיה ליד המחשב וזמני יהיה פנוי ארחיב קצת בנושא בל"נ, לילה טוב

1שאלתיאל

New member
צר לי

לאכזב אותך אבל אין הרבה סיכוים שהפורום יתאושש הענינים כאן מורכבים בעיקר מסתם יחסים בין אישיים ולא ממשהוא מהותי באמת הלווי וההודעה שלך יעזור קצת

רולי NO 1

New member
אני מוחה!

זה לא נכון! נכון שהרמה פה לא מי יודע מה.אבל בכללית הפורום שלנו מאד מעניין ונחמד.יש את הבעיה של הטרולים ושל כאלו שכותבים שטויות אבל זה יש בכל פורום וכאן סהכ` זה בסדר גמור! ואפי` אחת לא זוכר מי כתבה באחד השירשורים שהיא חדשה כאן ומאד נחמד לה פה ומעניין.וגם פורום חרדים היה פעם ברשימת המומלצים. אז חברה אל תשמיצו סתם.

רולי NO 1

New member
אני ממש לא יודע מתי.

רק דיברו על זה כאן.ואפי תמהו איך זה יתכן שחרדים ברשימת המומלצים?! אז לתשומת לבך.ואני מתפלא עליך.את כמנהלת הפורום צריכה להגן עליו ולחזק אותו ולא להיפך!

אני זוכרת שדיברו על זה

אבל הם טעו, לדעתי. באותו היום לא ראיתי את פורום חרדים ברשימת המומלצים של תפוז.

Rצינית

New member
כחדשה..<קצת יותר ממך בכמה שעות>

לוחצת לך יד
..<וירטואלית כמובן ..אל תבהלי..> זו גם התרשמותי כצופה מהצד..ומגיבה פה ושם לחברים/ות <המממ..בעצם יותר נכון, עדיין אפחד לא חבר/ה שלי
> אין הרבה מה להוסיף.... בגדול ,מה שנכון נכון ..פורום הוא לא צ'אט והעברת מסרים ישירים... מקווה לשיפור..מצד החברים/ת .וההנהלה בעיקר . עדין לא פורשת.... ואגב, יש לי סלוגן:) _____________________________ <ככה עושים??> חברים /ות !!
שימרו על עצמכם/ן!!!

למעלה