חבר'ה, עזרה :(

SuperStar666

New member
חבר'ה, עזרה :(

אני ממש נואשת בקטע של המילים בעברית ובאנגלית. נורא קשה לי לזכור את כולן, בעיקר אלו שמעולם לא שמעתי. איך אתם לומדים את המילים ועומדים בלחץ של ה-ש.ב בקורסים??

Pearle River

New member
מכתב ...

קודם כל, המילים באנגלית לא הולכות לעזור לך במיוחד. לא היה ולא נברא אדם שיוכל ללמוד אפילו 1000 מילים באנגלית ביומיים (ואגב אורחא - יש מעל 300,000 באנגלית ... לתשומת לבך). אם את מועדת לבחינת אוקטובר אז גם דיי חבל על העברית ... אם יש לך זמן, תלמדי לאט לאט עם הכרטיסיות את המילים בעברית ... טיפין טיפין ... גם אני, שניגש ביום שני לאוקטובר לא בר-סמכא של מילים, לצערי. לא הספקתי אפילו ללמוד כמה אותיות והבחינה עומד מלפני ובעוכרי. בקיצור, אם יש לך זמן, אז בלי לחץ ... מוח האדם יכול לקלוט 50 מילים ביום, 350 בשבוע, 1400 בארבעה שבועות. זה בעךר מה שאת צריכה. ואם את למועד אוקטובר, אז מה שזכרת, זכרת ושיהיה בהצלחה. בכל מקרה, זאת פעולה מעיקה אבל משתלמת (ואני אומר לך את זה בתור "נדפק" שקצת ציפצף).

SuperStar666

New member
אני ניגשת בדצמבר..

ולצערי אני הייתי אמורה לדעת כבר בע"פ עד מ' בערך, ובאנגלית עד F (אם אני לא טועה) ופשוט קשה לי לזכור, בעיקר בגלל שיש כ"כ הרבה שיעורי בית ומעמסה ענקית כזו.. לחץ... אני לא מצליחה לזכור אותן, וללמוד מהכרטיסיות אני לא אוהבת =((( איך אפשר לעמוד בלחץ הזה של המליון ש.ב, ולשנן את המילים ? :(

Pearle River

New member
אנחנו באותה סירה, לא? :)

זה קשה אבל עושים את זה ... אני אישית לא למדתי את המילון באנגלית, מניסיון: הקדישי יותר לקריאה. את ממש לא צריכה להיות עכשיו במ' :) תתקדמי בקצב שלך ולא תהיה לך שום בעייה. והכרטיסיות, כמה שזה חרא ומגעיל, זה מצויין. תעתיקי לך לכרטיסיות ... בכרטיסיה אצלי יש 7 מילים. תעשי 7 כרטיסיות, תלכי לעשות ש.ב ... תחזרי, תעשי עוד 7 ... זה כל מה שאת צריכה לעשות Per day. נשמע קשה? שתתקרבי למועד דצמבר תגלי נפלאות.

SuperStar666

New member
='(

זועה, בדקתי =( אני צריכה להיות בעברית באותיות ל'-מ' ובאנגלית באותיות P-R ואני ממש, אבל ממש לא קרובה!! אני בקושי זוכרת חצי מ-ד' !! גאד... אני פשוט לא יודעת איך לשנן אותן, איך לחלק נכון את הזמן של הש.ב והחוברות שקבלתי (4 !!) אני לומדת בקידום אישי, ובמו"בי דיק יש בכל כרטיסיה 6 מילים, פשוט לא נוח לי אתן.

Pearle River

New member
וכל הכיתה שלך באות מ'?

אולי נפלת על כיתה חרשנית טילים. זה ב-ס-ד-ר, באמת ! יש לך יותר מחודש, פשוט תדאגי שתעשי כל יום משהו עם המילים ותסתדרי איתן. אין שיטות מהשמיים ... יש אתרים וכו' וכו' אבל תאמיני לי שזה לא באמת כזה עוזר. תפתחי לך שיטה משלך, תמרקרי, תדגישי, תמצאי תמונות של המילה, תטלי כרטיסיות בכל הבית ותשכילי. ואת נכנסת לפסיכומטרי, מעולם לא התיימרנו לומר שזה דבר נחמד :) אבל דיבורי סרק לא יובילו אותך לשום מקום. באמת, אין שיטה מיוחדת שכל החנונים של הפסיכומטרי שרוצים ללמוד רפואה ולקבל מעל 750 מסתירים :) תהיה אופטימית ותתחילי ללמוד ע-ב-ר-י-ת. תעזבי את האנגלית ותתמקדי בעברית. עם האנגלית תקראי ספר לפני שינה. בהצלחה ..

Ana Lyn Newkirk

New member
בד"כ השיטה של המכונים

היא לכסות אותך מעל ומעבר מבחינת המילים. בואי נגיד שגם אם תהיי עכשיו באות ג' זה עדיין בסדר, כל עוד את מתקדמת בקצב כלשהו. אני למשל היתה לי בעיה שלא התקדמתי בכלל עם המילים ובסוף התייאשתי ולא למדתי אותם, אבל בכללי, קחי ת'זמן, נסי ללמוד בהדרגה, תמצאי שיטות כאלה ואחרות ואל תתייאשי גם כשזה מעיק.

QAF Fan Block

New member
את לומדת באתר?

יש להם משחקים ממש שווים

למעלה