חבר'ה...עזרה.

י ר ד נ י

New member
...

תלוי של איזה חברה... ואיזה דגם.. לי עלוו אממ.. נראה לי 420.. זה בסביבות המחירים האלו...

Honey Bunny

New member
נצלו"ש

שאלתי בשרשור אחר, אבל כבר עבר עמוד יש בעיה ללמוד בלט עם פלטפוס? זה משפיע גם על מודרני או ג'אז?

פלטפוס

בלט יכול מאוד לשפר לך את הפלטפוס, כל תרגיליי הטונדו וכו'.. אני מכירה אנשים עם פלטפוס שרוקדים בלט והמצב של הפלטפוס משתפר. אבל, נפילת הקשת בכפות הרגליים עלולה לפגוע לך בברכיים...אז חשוב לעבוד על זה... וגם בנעליי אצבע זה יכול להוות מכשול ... אורטופד יכול להתאים לך מדרסים שיקלו עלייך ויתקנו חלק מהפלטפוס... במודרני פלטפוס זה לא כזה עקרוני...הצורה האסטתית של כף רגל גמישה לא כזאת חשובה למודרני

g i l i

New member
יש בעייה..

במיוחד בגלל שפלטפוס גורם לפיצוי של הרגל במקומות אחרים.. בדרך כלל ברגלל שהרגל שוקעת פנימה אז יש סטייה של האצבעות ועצמות כף הרגל חשוב לזכור כמו שציינה ליאור שיש גם בעיות ברכיים.. ולצערי ולצערך נראה לי- פלטפוס שגורם לבעיות ברכיים די מבטל טת האפשרות של עלייה על אצבע כי כשמתאימים אז אי אפשר להכניס אותם לנעלי פוינט ו או נעלי בלט.. . למרות זאת שווה לבדוק מה רמת הפלטפוס שלך ולעשות צילומי רנטגן ולקבל הערכה מאוטופד, או פיזיוטרפיסט..

freak or pink

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo7.gif

מה?.... אז אם יש לי פלטפוס (ויש לי.....) אני לא אוכל לעלות על נעלי פוינט? כאילו עד עכשיו רקדתי בלט וזה לא הפריע לי ואפחד מהמורים לא שם לב לזה ולא אמר כלום! תגידו לי שזה לא נכוןןןןן!

g i l i

New member
המורה העיפה מבט אחד על הרגליים שלי

בשיעור הראשון ואמרה לי שאם אין ליאפשרות ליישר את האצבעות אז אין סיוכי.. אני חוזרת על ההצעה להפגש עם פיזיוטרפיסטית

Dancerit

New member
מתכוון לנעלי דנסניקרס של בלוך?

אם כן אז הן עולות סביבות 360 תלוי באיזה חנות וזה הבלוך הרגילה ס'תומרת השחורות הגבוהות. הנמוכות עולות יותר בערך 420-450 ואני אישית לא ממליצה על הנמוכות למרות שבטח הרבה פה לא יסכימו איתי

Dancerit

New member
אז אלה הנמוכות היקרות יותר

הגבוהות פשוט תופסות את הקרסול טוב יותר וזה מונע נקעים למיניהם.

Dancerit

New member
אבל יש גם עוד חברה

יש בלוך של בלוך ויש בלוך של דנסניקרס.. אתה מבין אותי כי אתה קורא לבלוך בלוך כמוני ולא דנסניקרס. הקיצר יש עוד חברה שאפשר לקנות אותם בדאנסשופ. לי יש רק בלוך אז אני לא יודעת להגיד לך איך הם אבל כשקניתי נורא התלבטתי ומדדתי אותן והיה לי אפילו יותר נוח אבל אמרו לי שהבלוך יותר גמישות אז הלכתי על הבלוך ואני לא מצטערת כי אני רואה אצל בנות בלהקה שהדנסניקרס (לא של בלוך) נהרסו נורא מהר כי הן עשויות זאמש שמשתפשף ונהרס מהר, ואת הבלוך לעומת זאת יש לי שנים והן עדיין במצב מעולה ותמיד אפשר לצבוע עם צבע נעלים את העור. ודרך אגב עם הזמן הן נהיות יותר נוחות כי זה מתרגל לרגל שלך

Dancerit

New member
מצא את ההבדלים בין הנמוכות לגבוהות

אחרי שזיבלתי לך הרבה על ההבדל בין הנמוכות לגבוהות כך תמונה, רק תחשוב שהצבעוניות שחורות הן כולן נעלי בלוך של בלוך

למעלה