חברה עזרה..

BIG CHEVY

New member
חברה עזרה..

אני מחליף בודי לסופה וכל הביפנוחו של הבודי ריק אין דשבורד ,כיסאות שטיח, כלום ריק.. אני יכול להעביר את כל החלקים מהבודי הקודם אבל הם גמורים כמעט,לא בא בחשבון.. אז אולי תציעו לי איך לעצב את הבודי מבפנים מרמת בסיס! שיהיה מיוחד תציעו דרכים לבנות את הכל מחדש תודה לעונים

edyc

New member
הצעה

נתחיל מלמטה למעלה ... שטיח. קודם כל, אני מקווה שאם צריך מבוצעת פחחות ושיפוץ של הרצפה. אם אתה לא מעוניין לעבוד קשה מדי, נסה להשיג את החומר ממנו עשויים המזרנים הדקים המיוצרים למחנאות, אם אני לא טועה למפעל קוראים "פלציב". צור מהם "רצפה" לרכב וכסה אותם בשטיחוני פלסטיק פשוטים. תמיד אפשר להשתמש רק בשטיחוני הפלסטיק או להשקיע בחומרי בידוד וכו'. אני לא ממליץ על שטיח מבד, הוא מתלכלך, נרטב ועושה צרות ... כיסאות - מה שנוח ... ההתאמה בדרך כלל לא מסובכת. בדוק האם הכסאות נראים עמידים (במיוחד אם מדובר ברכב פתוח. אם כבר הבודי בשיפוץ שווה לחשוב על הוספת כלוב התהפכות במידה ואין. דשבורד ... החלק הקשה יותר, לדעתי, חפש משהו מפירוק אם אתה לא רוצה יותר מדי כאב ראש. רוצה כאב ראש? תתאים דשבורד של סיקס
... אין לי רעיון יותר טוב ... אם אני לא טועה היה דיון בנושא שטיחים, בידוד וכו' לרצפת הג'יפ באחד הפורומים של ג'יפולוג, שווה לחפש. אדי

מני 22

New member
אתה טוב אדי.

תגיד ביג במחיר של השיפוץ לא שווה לקנות איזה סיקס משופץ או שזה חלק מהנאה? מדובר ברכב בשבילך?

BIG CHEVY

New member
לא בשבילי זה לחבר

היום קיצרנו ת`בודי גילחתי אותו מבפנים.. מבחינת כסף אין בעיה אבל החוכמה לבנות ולא לקנות.. יש לי דשבוד סופה תקין אבל אני רוצה לייחד אותה..אז ההצעות אמורות לא להיות "רגילות" אני מקווה שאספיק לצלם עד יום ראשון ואעלה תמונות..

tooom

New member
לגבי הדשבורד

לפני כעשר שנים קניתי את הרכב הראשון שלי, חיפושית ישנה וחבוטה. בין שאר השינויים שעשיתי ברכב (מנוע 1600 סמ"ק, גיר, צבע, קלאצ'....) גם "טיפלתי בדשבורד. פירקתי את כל הדשבורד הישן ובניתי חדש מאפס. לקחתי חתיכת עץ אלון (טיפה יקר) ובעבודה רבה מאד (כמעט שבוע) התאמתי אותו למרכב החיפושית, עשיתי חורים מתאימים והכנסתי מד מהירות, מד לחץ שמן, מד טורים (כן כן חיפושית!!) וכמובן מצית לסיגריות. אחרי זה שמונה שכבות של לקה מיוחדת שתעמוד בחום שיש באוטו בקיץ. זהו. סתם רעיון...

BIG CHEVY

New member
תאמת חשבתי על זה..

אבל הסופה הזאת קרבית והדשבורד הזה מתאים לרכב קלאסי כמו החיפושית..(בחיפו שתהיה לי אני בונה כזה בטוח!) בכל זאת תודה על הרעיון! תחשוב על משהו חלופי

joecamel

New member
מכיוון שאמרת שאין בעיה של כסף .....

אז גש להנדסת החלומות יש להם שם דשבורדים לסופות סוף הדרך ! זה אומנם יעלה כמה זוזים אבל זה מיוחד ויחודי ובוודאי שעמיד לטילטולים שסופה עוברת בשטח !

BIG CHEVY

New member
אני מעדיף לבנות ולא לקנו

תודה בכל זאת . אם עולה לך רעיון בראש על דרך יחודית לבנות את הדשבורד או בכלל אם פנים הסופה אז שתף אותי

לנוAה אין רעיונות בנושא

אבל היא חייבת לפרגן לך על העבודה שאתה עושה. היא מאוד מעריכה כשרון של עבודת ידיים, ויכולת לעשות דברים מיוחדים.
בל הכבוד

BIG CHEVY

New member
תודה על הפרגון

גם אתם יכולים רק צריך סובלנות וכוח רצון והכל יעבוד..הסופה עומדת 3 חודשים!! מסיבות שונות. (בסדנא אנו מחליפים בודי ומקצרים אותו ביומיים..) אז קשה כואב הלב לראות אותה מפורקת כולה אבל בסוף הכל יהיה שווה את הסבל בהמתנה.. אני מאמין ששבוע ככה היא תסע ועוד חודש צבע כללי..

miki69

New member
נשמה,בוא אלי תראה את הצעצוע שלי

ותעתיק חופשי עם הצעות יעול

למעלה