"אני אבדוק" לא "אני יבדוק"
ש שי רגב New member 1/11/03 #21 ג'ו-ג'יטסו בכפר-סבא: רונן אליהו ג'ו-ג'יטסו מאוד חזק, קשה, אגרסיבי. אם זה מה שאתה חושב שאתה צריך ורוצה, אז - מצאת! אגב, אייל כהן, מאותה שיטה, מלמד בפתח-תקווה. בהצלחה!
ג'ו-ג'יטסו בכפר-סבא: רונן אליהו ג'ו-ג'יטסו מאוד חזק, קשה, אגרסיבי. אם זה מה שאתה חושב שאתה צריך ורוצה, אז - מצאת! אגב, אייל כהן, מאותה שיטה, מלמד בפתח-תקווה. בהצלחה!
ש שי רגב New member 1/11/03 #22 ג'ו-ג'יטסו בכפר-סבא: רונן אליהו ג'ו-ג'יטסו מאוד חזק, קשה, אגרסיבי (ובהשוואמה למעט bjj שראיתי בטלוויזיה: השיטה של אייל ורונן *הרבה* יותר "שלימה"). אם זה מה שאתה חושב שאתה צריך ורוצה, אז - מצאת! אגב, אייל כהן, מאותה שיטה, מלמד בפתח-תקווה. בהצלחה!
ג'ו-ג'יטסו בכפר-סבא: רונן אליהו ג'ו-ג'יטסו מאוד חזק, קשה, אגרסיבי (ובהשוואמה למעט bjj שראיתי בטלוויזיה: השיטה של אייל ורונן *הרבה* יותר "שלימה"). אם זה מה שאתה חושב שאתה צריך ורוצה, אז - מצאת! אגב, אייל כהן, מאותה שיטה, מלמד בפתח-תקווה. בהצלחה!
ג גוטמן האפור New member 2/11/03 #29 לא, לא היה עדיף במסר הסירוס הזה של העברית הוא מכת המדינה, וחורה לי מאוד. ככה אולי גם אחרים ילמדו (ולא, לא מדובר בסילקציה, סתם בורות)
לא, לא היה עדיף במסר הסירוס הזה של העברית הוא מכת המדינה, וחורה לי מאוד. ככה אולי גם אחרים ילמדו (ולא, לא מדובר בסילקציה, סתם בורות)
ד דוד כפרי New member 2/11/03 #32 "בנוא"? ../images/Emo8.gif גוטמן, גם אני לא אוהב שגיאות. אפשר להעיר כך שאדם יתרגז, ואפשר להעיר כך שלא.
"בנוא"? ../images/Emo8.gif גוטמן, גם אני לא אוהב שגיאות. אפשר להעיר כך שאדם יתרגז, ואפשר להעיר כך שלא.
ש שי רגב New member 1/11/03 #26 אייל כהן, ג'ו-ג'יטסו מורה מצויין, גישה מאוד "קשוחה", מאוד "קרבית" וקשה. אוהב "לחשל"... הוא מלמד בפ"ת, שאל אותו על רונן (הם, ביחד, מייצגים בארץ את האיגוד). 053-322569 (וכמובן - תמסור לו שזה ממני, ואת אהבתי... )
אייל כהן, ג'ו-ג'יטסו מורה מצויין, גישה מאוד "קשוחה", מאוד "קרבית" וקשה. אוהב "לחשל"... הוא מלמד בפ"ת, שאל אותו על רונן (הם, ביחד, מייצגים בארץ את האיגוד). 053-322569 (וכמובן - תמסור לו שזה ממני, ואת אהבתי... )