חבר'ה עזרה ..

חבר'ה עזרה ..

יש לעמיר שיר שנקרא " מי בא אליך " אני מקווה שאתם מכירים .. בכל מקרה שיר ענק לפי טעמי זה שיר שהורדתי והבחנתי בקיומו רק לפני שבוע בערך .. האמת היא שלא ממש הצלחתי להבין על מה עמיר מדבר , בעיקר בפיזמון הצלחתי להבין פחות או יותר לפי המילים שבנאדם בדרך כלל חוזר בדרך כלל החיים למקום שהוא התחיל ממנו גם אם הוא קצת רע .. הפיזמון הולך ככה "עד אליך , כשהגיחוך כתוב על הפנים , נמהל בחייך חופר בקברים ישנים , היכן שישנים וזה מושך אותך לשם , לשם " לא הבנתי מה הכוונה של המילה "נמהל " כאן ועל מה בעצם מדבר התוכן של השיר .. אשמח אם תעזרו .. שאלה אחרונה היא , מתי בערך אמורה לצאת ההופעה של עמיר בהאנגר האמת היא שאני לא יכול לחכות כבר ..

אז ככה אני חושב..

קודם כל גם אני מאוד אוהב את השיר הדי אלמוני הזה משום מה. לדעתי פשוט עמיר שואל מה קורה לנו כשאנחנו הולכים לישון? מי בא אלינו שם? מה קורה בחלום? איך זה מתקשר לחיים שלנו, לעבר שלנו, למשהו שקרה לנו וכו'... שיר מעניין...

Takamatsu

New member
מי בא אליך?

השיר מדבר על מי איתנו שאנחנו באמת צריכים מישהו מי נמצא שם באמת בשבילנו רגע לפני שאנחנו קורסים מי בא אלינו שאין לנו כוח לראות יותר אנשים צבועים לא אמיתיים אז צריכים בחיינו משהו עיקרי לפני שנישבר והפזמון לפי דעתי יותר על כמה אנחנו חופרים על דברים כלכך ישנים כאלו שהיו צריכים מזמן להיקבר אנחנו מחפשים היכן ששכחו אותנו היכן שלא שמו לב אלינו (היכן שישנים) והמחשבות האלה מושכות אותנו למקומות האלה תוקעות אותנו בעבר אבל בגדול רק עמיר בניון יודע מה הכוונה כנראה חח כל אחד רואה בשירים שלו משהו אחר זה הגאונות

למעלה