חבר'ה עזרה!!

niriq

New member
חבר'ה עזרה!!

אני חייב לעבור מבחן שליטה בראשון. נכשלתי כבר אחד אין מצב שאני נכשל בשני אני בטוח שרובכם אם לא כולכם עברתם את זה- אם יש לכם טיפים אני אשמח מאוד בבקשה זה ליום ראשון הקרוב.. (בעיקר בקו ישר ובעצירת חירום). תודה

הטיפ היחיד שאני יכול לתת לך זה..

שרוב הנכשלים שהיו במבחן שלי לקחו בקושי שיעורים אני לקחתי כמו שצריך עד שהרגשתי שאני מצוין בזה. וכמה שיעורים עשית עד היום?

אהוד א1

New member
מבט רחוק קדימה ולא על הגלגל הקדמי.

לא לגעת בבלם בנסיעה הישרה.לשמור את הקטנוע במהירות הליכה ולאזן אותו מדי פעם עם נגיעות קטנות בגז. אימונים - קשה באימונים קל בטסט.

נזכרתי בטיפ קטן מהמורה שלימד אותי

לשחרר אחיזה,,לא לתפוס חזק את ההגה,לשחרר מרפקים,מספיק אחיזה קלה. האופנוע יסע לפי תזוזת הגוף. מבלי לכוון את הכידון ביידים. ולמצוא את האיזון בקלאץ' ---זה לגבי אופנועים. לגבי קטנועים--כנ"ל בקשר לאחיזה לא לתפוס חזק לשחרר מרפקים,ומה שרשם אהוד-א1 לאזן מדי פעם עם נגיעות קטנות בגז ולמצוא את האיזון בידית גז. ושוב מאוד חשוב--אימונים!!!!!!!אל תתקמצן על זה. להתאמן עם מורה מקצועי זה לא כמו להתאמן לבד--מאוד חשוב שתעבור כמה שיעורים טובים ותנצל את הידע של המורה לטובתך זה יעזור לך גם בעתיד למקרה חירום.

yohaim2

New member
צודק לגבי המורה!

חשוב מורה טוב,ולא זבל כמו שהיה לי,שאני לא יודע בדיוק איך,אבל עברתי טסט ראשון,שכלל נהיגה על הכביש. כמה דברים הייתי צריך אח"כ ללמוד לבד! בקיצור,מורה טוב,נהיגה טובה לחיים!

בילטונג

New member
טיפ לקו ישר

תנסה להסתכל קדימה למרחק, ולא על הגלגל הקידמי. זה מאזן את הגוף.

למעלה