חברה עוברת דירה

קארניו

New member
וואלה? היית כבר פה בעבר וניבלת את הפה ?

|אז לא טעיתי כשקראתי לך עארס !!! וזאת מבלי לדעת שביקרת כאן והיה לך עימות
עם מישהו מהגולשים .

אין אין אין על טביעת העין שלי . פשוט מלכה

תהיה נחמד ותביא לינק או שתבקש מהכוניפה עליזה ו/ או מהדוקטור שהחליף כינוי והגיע
לעזור לה חחחחחח

Alice in wonder

New member
אין שום קשר

זו תגובה טבעית לחפש הגיון כשמגיבים אלייך בתוקפנות בעוצמות כאלה, אבל אין שום קשר בין מה שאמרת עכשו או בעבר (ואני זוכרת את הפוסט שלך מאז) לבין התגובות של קאריניו. לה יש הגיון פנימי משלה שלא מסתדר עם ההגיון של רובנו. ואל תבקש ממנה לשחרר כי כרגע היא כנראה לא יכולה. שחרר אתה. תתיחס לתגובות האחרות שקיבלת ואל תחפש צדק או הגיון כי לא תקבל.

המשנן

New member
תודה אליס שיהיה חג שמח

עכשיו אני מבין במה מדובר וכן פירשתי את השתיקה של כולם כמו שאמרת כהצדקה לדברים שלה.
אני פשוט יתעלם לא ידעתי שזה המצב, והיא אפילו לא זכרה את מה שהיה, אישה הזויה, אני שיחררתי

זוהי תחילת הסוף

הקשר שלכם <יש להניח הראשון או השני המשמעותי שלה> כנראה מיצה את עצמו. אתה מאוד אוהב, ולא רוצה לראות את האותות, אבל אולי מרגיש את זה בא בפדחת, ועומד להפעיל עליה את כל הסחיטה הרגשית העומדת לרשותך <בכיינות, מצפון, ריגשי, ימשיך כבודו>. היא רואה מה מצפה לה ולכן פורסת לך את זה בתשלומים. היא תעבור לאילת, הקשר יתחיל להתמסמס כי היא תהיה עסוקה, ואתה תהיה עסוק, ויהיה לכם קשה להיפגש וכולי. עד שתהיה בשל רגשית לשחרר בלי דבק ובלי לעשות לה קרכצן בלב
.

המשנן

New member
אם אני כותב פה כבר הבנתי את האותות

אני יודע שהיא אוהבת אותי, זה משהו שקשה לעשות בכאילו, יכול להיות שמיצתה יכול להיות שלא.
הסיפור קצת יותר מורכב כי גם מופעל עליה לחץ מהמשפחה לעבור וכל מיני בעיות אישיות שלה עם המשפחה שאני לא אפרט שגם חלק מכל ההחלטה הזאת לעבור.
שורה תחתונה אני רוצה להאמין שזה יכול להצליח אבל המוח קצת מתקשה להאמין למרות שהלב ממש בעניין חח...
יכול להיות שהיא מסדרת גם לעצמה פרידה קלה יותר...יכול להיות שהיא לוקחת את ההחלטה עקב לחץ בגלל פרטים שאני לא יכנס אליהם...
יש ביננו הרבה אהבה ואנחנו מדברים על הרבה דברים והעסק מהזווית שלי לפחות לא מיצה את עצמו, והיא באמת מתעקשת שאני יעבור איתה, אין לי שם את הלימודים שאני רוצה.
רק עוד שנה...בחיים לא עמדתי בסיטואציה כזאת ועוד עם הגבלת זמן של שבועיים לקבל החלטות גורליות...אני מבולבל מאוד

למעלה