חברה סטרייטית

חברה סטרייטית

האם סיפרתן לחברה סטרייטית שאתן דלוקות עליה? איך היא הגיבה? האם עדיף לא לספר?

הכרתי מישהי בעבודה ונהפכנו לחברות ממש טובות. ההימשכות שלי אליה נעה בין ריגוש לתסכול עמוק כשאני מבינה שרוב הסיכויים הם שלא יקרה איתה כלום. היא יודעת שאני לסבית והיא די ליברלית. יש לציין שהיא לא בחורה צעירה במיוחד (סביבות ה-30) והיא באיזשהו מקום לדעתי לחוצה על חתונה.

התשובה המתבקשת היא לחפש מישהי לסבית שתשכיח אותי ממנה..אני מודה שקצת קשה לי להכיר בקהילה ושאין לי ידידות לסביות. אז אני אשמח להמלצות בנושא הזה גם.

תודה בנות :)

האהבה, זו שעומדת מאחורי הכינוי שלי, סטרייטית

בסוף אחרי 4 שנים, בזכות הפורום הזה, מצאתי את האומץ ואמרתי לה מה אני מרגישה.
היא סירבה וניתקה קשר.
נזכרה להופיע מדי פעם אחרי כמה שנים כשהייתה צריכה משהו וזהו.
&nbsp
אז יכול להיות שגם שלך תברח ויכול להיות שלא.
זה תלוי באופי הכללי של הבן אדם נראה לי...

כן טרגי וכואב...

לא, היא לא ידעה עלי לפני שסיפרתי לה.
למעשה גם אני לא ידעתי שאני לסבית עד שהכרתי אותה והתאהבתי בה.
הכרנו כשהייתי בכיתה ט. ורק בין ט ל-י הבנתי שאני לסבית ומאוהבת בה.
מה שלא פחות מגוחך, אם זו המילה, זו העובדה שכאשר סירבה לי טענה שהלכה למועדונים של לסביות כדי לרקוד ולהשתולל והתחילו איתה אז תמיד סירבה.
למה שסטרייטית תלך למועדונים של לסביות?

זאת סיטואציה קצת שונה

וגם גיל אחר..
&nbsp
אם היית מכירה היום מישהי במקום העבודה שהיא סטרייטית ואת יודעת שהיא ליברלית והיא יודעת שאת לסבית. היית מספרת לה?

2nd me

New member
היו והיו...

היו בנות שבחרו להתרחק כשסיפרתי, היו בנות שזרמו בקלילות באיזה ערב שיכור שנשאר ככה, והיו בנות סטרייטיות שלאחר שסיפרתי היו קצת פחות סטרייטיות, במשך חודשים או שנים... :)
&nbsp
אני מאמינה שיש בנו משהו שמבחין באינטראקציה קצת שונה. לפעמים אנחנו טועות באינטואיציה, אבל רוב הפעמים אנחנו דווקא צודקות. נכון שזה מעורפל, ונכון שזה מורכב, ונכון שבחורה שהיא סטרייטית לפי הגדרתה, לא בהכרח תסכים לעשות צעד מהמחשבה אל הפועל ולזרום. אני מאמינה שאם מישהי מדליקה אותך, זה לא שהיא פסיבית והכל אצלך בדמיון. לא סתם את דלוקה (בניין סביל) והיא מדליקה (בניין פעיל). צריך לשתות קצת מיץ אומץ ולמצוא את הדרך הנכונה לשתף בעדינות, ואז למעשה הכדור בידיים שלה - רוצה לנסות, או לא?
או שהיא תרצה, והרווחת. (או הפסדת... תלוי בתיאום הציפיות של שתיכן)
או שהיא לא תרצה, והפסדת (או הרווחת, כי עכשיו את יכולה לעבור הלאה ולהמשיך בחייך שמחה וטובת-לב אל האחת הבאה שהגורל יזמן לך, ואפילו תחושת ההקלה שתמלא אותך תעשה לך טוב).
&nbsp
בהקשר לשאלה האחרונה שלך - איך רוכשים ידידות לסביות?
זו שאלה שחוזרת על עצמה כאן בפורום.
נכון שזו מדיה אינטרנטית, וזה קצת פחות טבעי ונוח להכיר ככה אנשים. עם זאת, יש פה בנות מקסימות בשלל גילאים ומשלל אזורים בארץ. תזמו אינטראקציות!

למעלה