חברה נימאס לי

זיו17

New member
חברה נימאס לי

אנשים בואו נלך כולנו לאייל ונתלונן על הטל הזה הוא כל הזמן ניכנס לבלוגים ומקלל את כולםםםםםםם דיי כבר כמה אפשר????????????????????????

bonbon12

New member
עוד דבר

תגיד אתה שם לב איפה אתה מנהל? רק בחדקים של אלו שמראות חזה ברבי, סגולה בהירה, אלו שמשדרות סקס. אז תפסיק לשחק אותה.

זיו17

New member
יאללה יאללה עוד אחד עם בקשות

דבר ראשון אני לא בנאדם כזה בכלל ודבר שני אני לא יודע מאיפה אתה ממציא ת'שקר הזה אז תעשה טובה... אוליי אתה זה שמתלהב מציצי ומקלל כל הזמן... ואני נימצא בחדר הזה כי אלה אנשים טובים ולא מתלהבים כמו הרוב פה אז תעשה טובה... נ.ב:האנשים האלה שהעלת לא חושפים שומדבר

bonbon12

New member
וואלה אתה צודק../images/Emo3.gif

נכון ברבית לא עושה כלום, רק יושבת ומראה את החזה ואחרכך היא מתפלאה למה באים אליה בבקשות. וסגולה?חחחחחחח לא עושה , אנשים שנכנסים אליה לחדר לא שכחו שהיא עד לא מזמן הזדיינה מול המצלמה עם איזה אורן אחד. היא מראה ציצי מראה אתה האיבר שלה. אז תפסיק ללקק לבחורות האלה ותמצא לך חיים, כי זיון לא יצא לך מהן.

זיו אתה לא מתבייש

זיו אתה בן 17 ואתה נמצא בחדרים של המבוגרים ששמה צריך להיות מעל גיל 18 וחוץ מזה מותר לקלל הרי אנחנו מדינה דמוקרטית שכחתם אנחנו לא דיקטטורה כמו אירן אנחנו דמוקרטיה היחידה במזרח התיכון אז מי אמר שאסור לקלל מה זה סתימת פיות

גם לי נמאס ממנו

זיו אני בשמחה אבוא להתלונן הוא גם הציק לי ולא עשו לו שום דבר!!! ממש חוצפה..... אני עוד אתלונן..... יום טובבבבב

lotusit

New member
צודקת

מה שבדיוק קרה לי בבלוג היום, נכנס אחד בשם "אריק 5 5 5 " התחיל לקלל ולצאת, דיבר ממש גועל נפש, שאני אחסוך לכם את זה ואני לא אפרט מה אמר, אבל מהדיבור שלו אפשר להבין שהוא פדופיל. גם ביום שישי שהייתי בבלוג שלי היה אותו סיפור הפעם עם אחד בשם "exvoto" זה כבר מתחיל להמאס.. הגיע הזמן שתפוז יעשו משהו כדי לחסום את עברייני המקלדת האלו. מי שחושב כמוני שירשום הודעה! לוטוס

ממי

ממי גם אלי נכנסים ומדברים לא יפה אבל אני מעיפה אבל לא יודעת אם זה פתרון אבל אני איתך כל הזמן אם תצטרכי

מותר לקלל זה חופש ביטוי

מותר לקלל זה חופש ביטוי ואנחנו במדינה דמוקרטית שחכתם אנחנו הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון הרי כולם כל היום מקללים ובלי קללות זה לא שווה אז מה אתם רוצים ומה אתם באים תמיד בתלונות שמקללים אותכם אם הם מקללים אז כייף להם והם שצחים והם מוצאים את העצביים עליכם בבלוגים מה אתם רוצים שאותם אנשים מקללים ישדדו זקנים וירביצו לילדים זה יותר טוב אז את כל התיסכול מוציאים עליכם ואני לא רואה שום סיבה לחסום משתמש בגלל שהוא מקלל זה טוב לקלל זה בריא לקלל וזה נחמד לקלל ואם אתם לא רוצים אז אל תפתחו בלוגים מה אין לכם מה לעשות בחיים לפתוח בלוגים בגלל איזה טיול מסכן לאילת או להולנד תעבדו שבוע בתחנת דלק ויש לכם שבוע זוגי באילת תעבדו חודש בתחנת דלק ויש לכם שבוע זוגי בהולנד אז עכשיו מה עדיף לעבוד ולנסוע לטיול או לעשות דברים שבעייני אחרים אתם נראים משוגעים כמוני אההההההה ותחשבו על זה למרות שאני משוגע אני די נחמד

זיו17

New member
תפיסה על שקר

דבר ראשון אני לא יודע מיזאת סגולה ודבר שני אני כל יום משעה 10 לא בבית אז אני לא יכול ליהיות במבוגרים כי יש לי שעה קבוע שב-10 בלילה אני יוצא לבלות אז תעשה טובה ואל תמציא שקרים אם אתה אחד מהמתלהביי ציצים אז לך תיכנס לבלוג בשעה 10 אנחנו פה עד 10 נהנים לנו מלדבר אחד עם השני ולהעביר ת'זמן אז בבקשה אתה יודע שאני צודק אז לפחות אל תמציא שקרים...

זיו17

New member
שכחתי להגיד עוד משו

הקינאה אוכלת את שתיכם שכולם פה אוהבים אותי ואותכם לא אז אם אתם מקנאים אז שמרו את מה שיש לכם להגיד לעצמכם... כי אני לא בנאדם חרמן ותאמין לי שלא חסר לי אז חלאס לבלב במוח....

lotusit

New member
דוד המשוגע

קללה זה לא חופש הביטוי. זה מראה כמה אתה טיפש משועמם חסר חיים אם לקלל מישהו בבלוג עושה לך כיף אז זה מראה כמה שאתה רוצה תשומת לב מאנשים. אחרת איך יתחסו אלייך, וגם אחרי שמעיפים אלו שמקללים חוזרים ומקללים ובורחים.. נראה את אותו ילד/נער שמקלל מקלל אותי ככה במציאות יאללה זה בלוג ואנשים באו פה להנות ולהעביר את הזמן, חבל שזה ככה.

זיו17

New member
לוטוסית אני מצדיק אותך ב100%

אני בטוח.. שעברנו ת'גיל של לקלל ממזמן...

זיו17

New member
דוד תעשה טובה ותיהיה פעם אחת רציני.

אם אתה היית פותח בלוג משלך היית רואה איך זה...

זיו17

New member
ד"א אני בן לא בת...

חלאס לחשוב שאני בת... תבינו "זיו" זה שם של בןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה