חברה משותפת אני בת 45 נשואה וחיי מאוד מאוד משעממים . למרות שיש לי 3 ילדים פשוט משעמם לי עם בעלי
מ מזל 1 New member 15/8/08 #1 חברה משותפת אני בת 45 נשואה וחיי מאוד מאוד משעממים . למרות שיש לי 3 ילדים פשוט משעמם לי עם בעלי
S snoopy36 New member 15/8/08 #2 אין פורום "נשואים משועממים"??? ולעניינך... שבי ודברי איתו...מצאי זמן טוב ונסי להעלות יחד איתו רעיונות להפגת השעמום... ניסיתם כבר לעשות את זה בשלישיה???
אין פורום "נשואים משועממים"??? ולעניינך... שבי ודברי איתו...מצאי זמן טוב ונסי להעלות יחד איתו רעיונות להפגת השעמום... ניסיתם כבר לעשות את זה בשלישיה???
ד דובונים אנחנו New member 17/8/08 #4 משעמם????? טוב, אין כמו החוכמה של אמא שלי: אפשרות א: את רוצה שנרקוד לך ריקודי בטן? אפשרות ב: תדפקי את הראש בקיר אלו התשובות ששמעתי בבית כשאמרתי: ".......משעמם לי"
משעמם????? טוב, אין כמו החוכמה של אמא שלי: אפשרות א: את רוצה שנרקוד לך ריקודי בטן? אפשרות ב: תדפקי את הראש בקיר אלו התשובות ששמעתי בבית כשאמרתי: ".......משעמם לי"
ש שוב מתחילה מחדש New member 17/8/08 #6 לא פשוט לתחזק זוגיות נסי לחשוב מה חיבר ביניכם כשהתחתנתם? אולי תמצאו מחדש נושאים חדשים שיעניינו את שניכם. לימודים כלשהם, חוג העשרה כלשהו, סתם צעדות בערב שמדברים תוך כדי. בהצלחה
לא פשוט לתחזק זוגיות נסי לחשוב מה חיבר ביניכם כשהתחתנתם? אולי תמצאו מחדש נושאים חדשים שיעניינו את שניכם. לימודים כלשהם, חוג העשרה כלשהו, סתם צעדות בערב שמדברים תוך כדי. בהצלחה