ח'ברה מי כאן ?

חן (*_*)

New member
גם אני כאן ../images/Emo6.gif

קצת בהפסקות, עקב- הכנת ארוחת ערב לבן ששב מהבסיס.

חתולון*

New member
ערב טוב שבלולית וחן,

אני כבר צריך לעזוב, ככה זה היום הנסיבות, מצטער, ביי ולילה טוב אולי עוד אחזור, ואולי לא

חן (*_*)

New member
לילה טוב חתולון, אני כאן שבלולונית

רק קופצת לרבע שעה להכין לבן שלי משהו.

חן אני מקווה שזה טעים ....

אשמח לקבל את המתכון ........ מחכה לך חן , את פשוט מתוקה
או
העיקר שיצא טעים. ערב טוב חן

חן (*_*)

New member
שבלולי חמודה../images/Emo25.gif

טעים, זה כשאני מבשלת או אופה הבן שלי עדיין לא למד מה טוב- ואוכל שניצל טבעול עם קטשופ לרוב אבל, אם תרצי מתכון לתבשיל או עוגה רק בקשי, כי עבורי, אין זו בעייה.

../images/Emo24.gifחן חן ותודה מקרב לך לך חן

את פשוט מקסימה במידה ואצטרך משהו יש לי אותך תמיד אזכור זאת ואלייך רק להתגאות בטוב ליבך תודה על העזרה ואני אשמח לנדב איזה
או לפורים איזו
חה חה חה אוהבת אותך
בתאבון לילדך
או
בדרך אליו ממאמא חן החמודה

Mוניk

New member
חן,, מה את מכינההה מאמי../images/Emo25.gif

ד"ש לדודי ובתיאבוןןןן

Mוניk

New member
גמאני פו אבל,,אבל,,אבל,,,,

תפוז ס'אמק עושה צרות אני לא מצליחה כלומממממ אופפפפ רואה חצאי סיפורימ הכל קטוע בצד ימין לשלוח הודעה שעה זובי אופס לא בא לריב איתך תפוז אז אני פורשת בנתיים פרסומות
צ'או שבלולההה}{ וכולם

מוניקי ברוכה הבאה חמודה

אני מזה התגעגעתי אליך וגם אלייך מייד
חמה מכל ה
גם אצלי תפוז עושה בעיות
אבל נתגבר עליהם עם כמה בדיחות שמחה לשמוע שאת כאן קדימה מסיבה וימבה בלאגן רק לטובה לכבוד פורים
שולחת לך

../images/Emo24.gifמוניקי ברוכה הבאה חמודה

אני מקווה שתפוז יפסיק לעשות צרות
ויהיה לנו פורום עם מסיבות התגעגעתי אלייך מתוקה ואני מאחלת לך ערב טוב ונפלא נשיקות ואהבה מל ה

Mוניk

New member
ערב טופ שבלולנית../images/Emo25.gif

ערב טוב מאמי גמני געגעתי שבולוללולוליתתתתת
ענקקקי
מאמי אני לא מצליחה לקרוא את סיפור הטבעת שלך אולי מחר זה יהיה קל יותר אוהבת אותך}{

../images/Emo25.gifאין בעיה מוניקי ../images/Emo23.gif

אני תמיד אוהבת , מקווה שמחר יהיה יותר קל אז איך עבר היום ומה עם העלאת המוראל ושתפוז כבר יסתדר לא הגיע הזמן מה את אומרת לאיזה משהו פורימי חבל"ז בשקט בשקט ואפילו בסוד נחפש את חתולון שהלך לו באמצע הדיון לישון אוהבת אותך

חן (*_*)

New member
../images/Emo6.gifשנספר קצת בדיחות?

(קיבלתי היום במייל) ארנב הלך ביער ופתאום מצא לפניו שני אקדחים. הוא התלהב, רץ אל השועל ואומר, "שועל שועל, אני רוצה שתמצוץ לי, ^בום^ - ^בום^, או שאני יורה בך, ^בום^ - ^בום^ !" השועל נבהל ובלית ברירה החל למצוץ לארנב. הארנב התלהב, רץ אל הלביאה ואומר, "לביאה לביאה, תמצצי לי, ^בום^ - ^בום^, או שאני יורה בך, ^בום^ - ^בום^ !" הלביאה נבהלה ובלית ברירה החלה למצוץ לארנב המאושר. הארנב התלהב מאוד, רץ אל האריה ואמר, "אריה אריה, תמצוץ לי, ^פיק^ - ^פיק^, או שאני אמצוץ לך..." פרסי זקן שהולך למות אוסף סביב מיטתו את כל משפחתו. כשכולם רכונים לשמוע את מלותיו האחרונות הוא שואל, "דוד כאן?" "כן", עונים לו בני המשפחה. הוא ממשיך ושואל, "מה עם משה?" "גם הוא כאן", עונה לו מישהו. "ואיפה רחל ויעקב?", שואל הקשיש. ומייד נשמע קול מאחור שאומר, "אנחנו פה." אחרי שהוא מוודא שכל משפחתו לידו הוא שואל אותם, "אז למה, לכל הרוחות, האור בשירותים דולק???" פרופסור וקבוצת סטודנטים לרפואה עומדים ליד גופה הנמצאת בשלבי ריקבון מתקדם. "רופא טוב לא צריך להיגעל מעבודתו", אומר הפרופסור לתלמידיו, ומיד תוקע אצבע בתוך הריקבון ומלקק אותה. הסטודנטים ההמומים הבינו עד מהרה שאסור להם להיגעל מריקבון לכן כל אחד בתורו הכניס אצבע לתוך הגופה הרקובה וטעם אותה. "רופא טוב צריך גם כן כושר הבחנה טוב", המשיך הפרופסור והוסיף, "מישהו למשל שם לב שליקקתי אצבע אחרת?" צייר אחד צייר דוגמנית עירום בסטודיו שבביתו, כאשר סיים לצייר הוא הציע לה לשתות כוס קפה. הדוגמנית נענתה בחיוב. היא לבשה חלוק והלכה אחריו למטבח. כעבור זמן מה נשמע רעש של המנעול בדלת הראשית. הצייר נבהל ואמר לדוגמנית בהיסטריה, "אני לא מאמין, זו אישתי! מהר תתפשטי..." בכל מדינה כותבים ספר על הכבשה במבט שונה: 1. הספר הצרפתי - חיי המין של הכבשה. 2. הספר האמריקני - איך לייצר כבשים גדולים יותר ונוצצים יותר. 3. הספר היפני - איך לייצר כבשים קטנים יותר וזולים יותר. 4. הספר האנגלי - כבשים שצדתי בספארי. 5. הספר הפיני - מה חושבים הכבשים על העם הפיני. 6. הספר הגרמני - מבוא קצר לכבשים, כרכים 1-6. 7. הספר הוולשי - הכבשה והשפעתו על השפה והתרבות הוולשיים. 8. הספר האיסלנדי - איך להפשיר כבשה. 9. הספר השבדי - איך לשלם פחות מיסים באמצעות כבשה. 10. הספר השוויצרי - המדינה שחניבעל עבר בה עם הכבשים שלו. 11. הספר הישראלי - הכבשה והבעיה היהודית.

למעלה