חברה מחפשת קטנוע

מור~!

New member
חברה מחפשת קטנוע

בוקר טוב, חברה מחפשת קטנוע 125 סמ"ק (קטנוע ראשון) בתקציב עד 5500 ש"ח משנת 2004 לפחות במצב טוב :) בינתיים המליצו לה על קלאסיק דיוק, אבל אנחנו מחפשות לשמוע עוד דיעות הוא אמור לעבוד בעיקר בחולון-ת"א, אבל צפויים לא מעט טיולים, גם הם באיזור המרכז עוד מעט היא מתייאשת ומתחילה לבכות :( אז: א. יש המלצות נוספות? מישהו מכיר מישהו שמוכר? ב. יש אולי מישהו שיתנדב (בנחמדותו הרבה) להתלוות אליה לחיפושים פיזית? (בתמורה-קפה/גולדסטאר לבחירה) ג. מה בודקים כשרואים קטנוע? חוץ מזה שהוא נראה טוב ומוצא חן בעיניה, יש משהו שצריך להסתכל עליו? והאם נהוג גם עם קטנועים ללכת לבדיקה (באופנועים אני יודעת שמדובר בהשקעה של 500 ש"ח, אבל בקטנוע זה יוצא משמעותי במחיר) ד. איחלתי לחייל בהצלחה תודה מראש, מ

אהוד א1

New member
קלאסיק דיוק זה טוב.

עדיף מהמודלים החדשים עם בלם הדיסק מקדימה. קימקו ג'וקי/סופר ג'וקי/מובי גם טובים.הג'וקי הכי פשוט ומיושן,המובי בקצה השני.סה"כ כלים פשוטים ואמינים. אם היא נתקלת בטעות בווספה ET4 אפשר בכיף. מה בודקים? קודם כל את המוכר.קונים מפרטי ולא מעסק.(פחות קומבינות על חשבונך).יש יוצאים מהכלל כמו טרייד אין של יבואנים - יש יבואנים שלא הייתי מתקרב אליהם,יש אחרים שהייתי שוקל בחיוב. בודקים שהמוכר לא עבד עם הקטנוע. מבקשים לראות היסטוריית טיפולים (קבלות מהמוסך).זה מאפשר לראות שהקטנוע טופל ושלא שיחקו לו בק"מ על השעון. אם המוכר נראה לך אמין,הכלי נראה חיצונית יפה (פלסטיקה שלמה,אין נזילות) - לוקחים לבדיקה.לא קונים קטנוע ללא בדיקה במוסך מטעמך,בייחוד אם מדובר בקטנוע ראשון והתקציב מוגבל. יש לי אולי מתנדב עבורך (באזור המרכז),תעלי תמונה של החברה...

למעלה