חבר'ה מה קורה?

racheli78

New member
חבר'ה מה קורה?

אולי גם אנחנו נעצב לוגו או סמל (או שניהם) לפורום? נראה לי שצריך פה אטרקציה....

בהחלט, את רחלי שלומדת ארכיטקטורה

יכולה לעצב לנו את הלוגו או הסמל של הפורום מייק ברנט, משהו שקשור עם אופיו הטוב של משה. קראתי כתבה במעריב של ערב חג על הארכיטקטים של ישראל ושיותר מ 50 אחוז מהתלמידים שלומדים, נושרים, בגלל ההבדל בין הלימודים למציאות. האדם שהתראיין לכתבה אמר שהוא ממליץ לא ללמוד את המקצוע. חשבתי עלייך, כי אני יודעת שזה המיקצוע שאת לומדת. ראיתם את הכתבה על ארז לאופר בעיתון מעריב במוסף פרומו היום ? במשפט אחד מוזכר גם שהוא עשה סרט על מייק ברנט. ועכשיו תגידו לי, ממתי הסרט לס מואה טמה ? נידמה לי שהסרט יצא לפני 10 שנים.

וואי 10 שניםם

כבר אין תחושת זמן הסרט 10 שנים הוא כבר לא פה 30 שנה כל הזמן אני חושבת על מה היה קורה אילו......ועל כמהההה זמןןן כבררר עברררר יואוו זה מלאאאא כפול מהגיל שלי פעמיים כמעט =( סתם מחשבות עצובות שיהיה לכולם שבת שלום מור...

זאת אומרת רק 5 שנים, ואני חשבתי

שיותר. כמה זמן לקח לארז לאופר לעשות עבודת תחקיר עליו ? חצי שנה ? שנה ? בכל אופן, מצטערת על הטעות שלי, חשבתי שהסרט נעשה לפני 10 שנים.

mikebrant78

New member
סרטו זה של לאופר על ברנט../images/Emo113.gif

הוקרן בשנת 2002 ב-5 סינמטקים ברחבי הארץ: ת"א, ראש פינה, ירושלים, חיפה, ב"ש. וביום 29/06/04 שודר מטעם שידורי "קשת" בערוץ 2. אלעד:) הסרט אכן משנת 2002.

racheli78

New member
הי מאיה....אני אשמח

לעצב לוגו לפורום....ואגב הלימודים אכן קשים, תנאי הקבלה והמבחנים הם כבר קשים ואחוזי הנשירה דיי גבוהים...לא רק בגלל התעסוקה בחוץ, אלא גם בעקבות התובענות של הלימודים עצמם.....בואי נאמר שאני לומדת המון ורק לא את מה שנהוג לחשוב: איפה להניח את המיטה והעציץ....שולחן בגימור ונגה או אלון....ממש לא

למעלה