חברה'... מה קורה לענף?

חברה'... מה קורה לענף?

היום במירוץ ניצנים קרה משהו לא חביב. לאחר שבעילית קראתה נפילה בא ארז לוין נפל ועליו 4 רוכבים (הוא בבית חולים כרגע), ארז פרש והצטרף אלי (אני נפלתי בנפילה שקראתה לפני) רכבנו שיחרור באיזור הזינוק שם קרא הדבר. איתי ליפשיץ קרה לארז והורא לו לעצור ולאחר שלא הסכים חסם לו את הדרך עם האופניים וכמעט גרם לנפילה של שנינו. לאחר מכן תפס את ארז ואמר לו "בוא מכות בלי שופטים בלי כלום אתה ואני), אני לא הבנתי מה קורה וארז גם היה מאוד מופתע. ארז עצר ואיתי תפס אותו ביד וכשארז נתן לו מכה על היד בכדי שיעזוב אותו איתי לקח את הסקוט החדשים שלו וזרק אותם על ארז. ארז התחמק ואמר לו שלא ירד לרמה שלו וברח (בחור אחר תפס את איתי והורא לו להרגע). ארז עד עכשיו לא יודע למה איתי עשה זאת וגם אני לא. לתפוס בן-אדם פצוע שרוכב עם נער ולהתחיל לזרוק עליו אופניים זה.. לא יודע מה. אין לזה מקום בענף שלנו חברה'. הרמה פה לא גבוהה אבל לפחות שיהיה שקט בלי אלימות מיותרת. אין לזה מקום ושום דבר לא מצדיק אלימות! לא בספורט הזה! חברה', אני נער בן 16 שמעוניין לקדם את הענף בעתיד, אם מה שראיתי היום ימשיך, אין סיכוי. רכבו בשקט, ובלי אלימות!!! אם משהו לא בסדר קרה יש למי לפנות ולהתלונן!

The MarBar

New member
קרה ! הורה ! בכל פעם שתרצה לכתוב א'

תכתוב במקומה את האות ה'. כך בטוח לא תתטעה.

אני מבקש

לא לרדת על דיסלקטים בבקשה... אני מפצה על זה עם הביצועים הלימודיים במדעים ומתמטיקה...

Dorthi

New member
חן, לא זו הייתה הכוונה....../images/Emo140.gif

כאחת שעובדת עם דיסלקטיים, אני לא אוהבת שמעירים לכל אותם אלו שכותבים עם שגיאות כתיב,מכיוון שזה רק יכול לפגוע בדימוי העצמי שלהם, ולמנוע מהם להתבטא כאן. והנושא כאן הוא אופניים!! ולא שיעור לשון. הערה שלי הייתה לאותו אחד שהעיר. אם פגעתי בך, מתנצלת , לא זו הייתה כוונתי. ובהצלחה בלימודיים.

sam111

New member
נפש רכה

מי היה מאמין ? אצלנו בביצה ? ארז לוין - הוא נפש רכה ועדינה מי היה מאמין שהוא מעורב בדבר כזה . זה לא אפשרי ולא יתכן (ההמשך בבתי המשפט עם גברת לוין)

ארז לא לבד

גם אורן גונן מחכ"מ הזמין את אמיר טנצר למכות מאחורי השיחים כי חשב שאמיר לא היה מוכן לפנות לו את הדרך. לתשומת ליבם של המאמנים.

timon1

New member
מכות מאחורי השיחים???

רצה להתחבא למקרה שאמיר יפרק אותו?

timon1

New member
ועכשיו ברצינות רגע

מה נהיה במרוצי הכביש, מה זה המכות האלו האנשים התחרפנו לגמרי??? מי שרוצה ללכת מכות שיעשה פה שירשור בפורום ואז תקבעו מקום ושעה ותפוצצו אחד את השני כמה שבא לכם, למה להביא את התיסכולים מהבית למסלול? *****לא התכוונתי ברצינות לשירשור אז לכו תדפקו את הראש בקיר במקום******

מיכאל34

New member
זה באמת עצוב... אין מילים...

אם זה מעודד אותך אז מהזוית שלי באופני הרים זה בהחלט לא כך.

shaylr

New member
אם ארז בבית חולים.....

איך הוא יכל לעשות רכיבת שחרור? בדר"כ פצועים, מתקשים ברכיבה

urias1

New member
מזעזע - גם אם מה שחן כתב נכון רק

בחלקו , אז זה מקרה לטיפול של המשטרה ולא של האיגוד. זה לא המקרה הראשון שבתחרות אופניים מתרחשים אירועי אלימות ונדמה לי (ואולי אני טועה שמעורבים רוכבים מאותה קבוצה). גם אם ארז שנוי במחלוקת ולא כולם אוהבים אותו אין ואסור שיקרה מקרה כזה. שום דבר לא מצדיק אלימות . אני מאד מקווה שארז לא נפגע קשה , מאחל לו החלמה שלמה. גם מקרה הגניבה חמור ביותר , ממש בושה. אלו בדיוק המקרים שימנעו את פיתוח והגדלת הענף. רציתי לכתוב על המירוץ וכמה נהניתי - אבל זה עבר לי. אורי

אם מה שחן כתב נכון

מה זאת הרמיזה הזאת "(ואולי אני טועה שמעורבים רוכבים מאותה קבוצה" נראה לך שהקבוצה נפגשת לפני תחרות ואומרים מי ילך מכות היום? ואני גם התפלאתי על מה שכתוב פה ובשיחה עם ליפשיץ הוא אמר לי שלא כך היה הדבר אז לפני שאתה מבקר תראה את הסרט. מה גם שלא הגיוני לשמוע שאיתי זרק את האופניים שלו !!! באמת אנשים קצת פרופורציות תחשבו כמה עולות אופנים דורה אייס מסקנדיום (לזרוק כזה דבר??) ללא ספק הדברים שמר חן כתב נשמעים לי מנופחים תראו איך ארז מוצג כפצוע מסכן וחסר ישע מול איתי הגדול והרע אז לפני שאתם שופטים ומשמיצים לפחות תחכו לתגובה מהצד השני ! דובי מאן שבגלל שלא רוצה להסתכסך אם אף אחד מהצדדים הנ"ל מעדיף להשאר אנונימי ולמען הסיר ספק הייתי מגן גם על ארז או על כל אחד אחר בין אם הוא חבר או לא אם היו כתובים דברים נגדו בלי שהוא נוכח

סליחה אדוני..

יש עדים למה שקרה. אין לי שום דבר נגד ליפשיץ או אף אחד יש לי משהו נגד אלימות בענף!!! תפסיקו עם המשחקים האלה!!! אני לא עיוור ואני ראיתי מה קרה!

אם בארזים (ארז!) נפלה שלהבת ...

אם בארזים נפלה שלהבת (או אופני סקוט במקרה של ארז) מה יגידו אזובי הקיר? אנחנו נגיד ש.... הם אותם מתאבקים חובנים לא יזיקו לענף כי פשוט לא באנו לעסוק בו בגללם !!! אנחנן שרוטים על האופניים בגלל שזה כיף, זה אינדודואלי, זה ביטוי עצמי, זה זן זה, החופש מהנשים שלנו, מהעבודה שלנו, מהיום יום שלנו, מהצרות, התחברות לרוח שנושבת לחזור לילדות, להגיע לראש פיסגה ולצרוח כמו ילד... להתחרות בספרינטים של עשרה מטר בבוץ, לראות שלג, נוף, למרוד לקלל , לצחוק ולפעמים לבכות כי קשה. אבל אל תגידו לי כמו כמה אנשים פה "מה יעלה בגורל הענף שלנו?" הענף הזה לא של מר ליפשיץ או דומיו... אבל אפשר לשבצם בזירת ה"פרייד" הקרובה אולי אז הם יזכו להגיע לצופי ערוץ הספורט. אני לא יודע מה הסיבה לקרב, אבל אני קורא מעל במה צנוע זו לשני הניצים לסגור חשבון באליפות ישראל נגד השעון (בינם לבין עצמO) כשהמפסיד מזמין את המנצח להמבורגר וכוס בירה ומשאיל לו את האופניים לשבוע כדי לסחוב אוכל מהמכולת... ובקיצור אנחנו לא רוצים בפורום חדשות מסוג זה, הוא חדש ,העבר כבר מת, וכמו שאומר מיקי'לה חברה "לזרוםםםםםםםםם במו מים , נתקלתם בסלע תזרמו מסביבו, מעליו, מתחתיו העיקר להמשיך ..." והרשו לי לא להוסיף שום ציטוט חכם כמו רובכם כי זה פשוט מגוחך ובעוד חודש זה יעבור ואז תרגישו דבלים... (סליחה על הבוטות)

למעלה