חברה, מה נסגר?

2Duracell

New member
חברה, מה נסגר?

אני בדרך כלל לא מגיב, רק קורא ובזמן האחרון (כנראה שהחופש מתחיל להשפיע) קצת.. אממ... במילים עדינות? חחחחח לפי מה שהבנתי, המנהל באמת נעלם! אז מי שרוצה להתנדב מוזמן לשרשר פה :)

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifוואוו יותר מדי אנשים רוצים

כאילו שאני אבין...אף אחד לא יודע איפה עומר?? כאילו אף אחד מפה לא בקשר איתו?? אני לא מבינה את זה.

Roy1232

New member
חחח בקשר איתו.. אם היה עונה לכל

מסר ששלחתי, המצב היה טוב

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifעזוב מסר...לאפ'חד אין תוכנת

מסרים בסגנון אייסיקיו או מסנג'ר שהוא נמצא אצצלו?

Roy1232

New member
לי יש אותו אבל הוא לא מתחבר אף פעם

וגם אני לא מתחבר הרבה
אולי בICQ הוא יהיה.. למי יש?

ברררר

New member
אני בקשר עם עומר

ילד עסוק, בואו לבקר אותו בפורום רונה קינן :)

Roy1232

New member
עוד לא מתנדבים! דיברתי עם תפוז משוב

והם אמרו לי שיבדקו את הנושא מול מנהל הפורום - מן הסתם ננסה עוד כמה ימים ונשאל אותם מה קורה אחרי שלא יצליחו ליצור איתו קשר

Galadriel 3000

New member
טחחח... דייי איזה דפוקים

לא יכולים להביא לנו איזה מנהל זמני בינתיים?

../images/Emo41.gifתקשיבו רגע../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

אני דברתי על עומר לפני כמה ימים. הוא תשוש ולא מסוגל להכנס לפורום, הוא באמת שלא יכול.. הוא הסביר את זה טוב יותר :) הוא מרגיש שהוא באמת היה לא אחראי בקשר לפורום והוא אכן בחיפושים אחר מנהל מחליף. הוא דיבר גם עם תפוז וזה קיצר יהיה בסדר.. בנתיים בלאגן אבל אחרי זה יסתדר ואשכרה יהיו לנו שרשורים מסודרים ופינות נחמדות ו..אהמ.. סדר. זה כל מה שיש לי לומר:]

Galls

New member
טוב אז אולי בינתיים

עד שיבוא מנהל ויעשה סדר
מישהו יכול אולי למצוא איזה שאלון ולעשות מן שרשור שכל אחד עונה על עצמו או משהו כזה.. ? כי אני קצת חדשה ואני לא מכירה פה אף אחד\ת.. וזה לא הכי כיף :[ ויש פה גם עוד חדשים שהצטרפו לאחרונה.. אני בטוחה שגם הם ישמחו לדעת על חבריהם לפורום כמוני

ברררר

New member
../images/Emo32.gif

טריילר לסרט חדש!!! מיאמי וייס- שווה לראות http://miamivice.co.il/?v=erank

MarishA M

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo32.gifאתם חייבים לקרוא את זה-

גם אם לא הכל כי ברור לי שלא יהיה כאן לאנשים כח..אני קראתי הכל וזה מדהים מה שזה עשה לי.. למרות שזה מצד אחד ברור מאליו מה עובר על החיילים שלנו בצפון לי זה הראה נקודה שאף פעם לא חשבתי עליה..זה שינה את הצורת חשיבה שלי על הנושא הזה בכלל.. ונכון שזה לא אקטואלי כי זה מ-1999 אבל זה באמת משנה על איזו שנה מדובר כשמדובר בנושא הזה של מלחמה??.. http://www.4mothers.org.il/lebanon/har.htm תקראו אפילו רק את ההתחלה..

WhiteShadows

New member
זה באמת כל כך טוב??

כולם שולחים לי את הטריילר הזהOO טוב נראה מה זה שווה

למעלה