ח'ברה מה המצב?

ח'ברה מה המצב?

אז קודם כל שלום, ואני חדשה כאן ובכלל עוד מעט בבי"ס שלכם רציתי לדעת כמה דברים כי יום שלישי אתם יודעים יש את המבחנים ואני ממש ממש בלחץ כי שמעתי שזה בי"ס טוב ואני מאוד רוצה להתקבל אני באמת אשמח עם תעזרו לי ותתנו לי קצת רקע על מה שהולך להיות ואם זה לא מוגזם אז גם כמה דוגמאות... תודה מראש...

eliranamar

New member
לדניאל!!!!

שמע אתה לא הראשון שרושם אני צריך עזרה וכול זה... שני דברים תתנהג טוב ותדע דברים בסיסיים באנגלית הגיון ומתמטיקה וחוץ מזה ה רק יכול לעזור לך המלצה אישית שלי אל תכנס לבית ספר הזה אבל החלטה שלך. אני עזבתי את המקום אבל תחשוב פעמיים מה אתה עושה . הבית ספר לוקח לך את החופש והחיים שלך היו אחרים זכור את המילים האלה ובהצלחה במבחנים...

מבחני מיון

היי דניאל, אין צורך להיות בלחץ. המבחנים פשוטים מאוד ומבוססים על החומר שכבר למדת. חוץ מזה, הקבלה שלך לבית הספר נקבעת גם על סמך: התעודה שלך, התנהגותך במיונים, חוות דעת המדריך שלך במיונים ועוד. את צריכה רק להאמין בעצמך.. בהצלחה!!

Prince Yoni

New member
ברוכה הבאה!!

ברוכה הבאה לפורומינו הקט
אני אשמח אם תביאי איתך לפורום גם את דינה היועצת! ותמשיכי להיות פעילה!! חג פסח כשר ושמח!! יוני

תודה לך

חן חן על קבלת הפנים. כמובן שאמשיך להיות פעילה בפורום. אם יש לשוחרים או למועמדים לשוחרות שאלות אז אשמח לענות, וגם אשתתף ככה סתם. לגבי דינה, זה כמובן נתון לשיקולה. חג שמח.

tisanim6

New member
שוב אני מתערב....../images/Emo150.gif

אני יפתח קודם כל בהתנצלות בשם אלירן הדוגמן שחשב שאת בן, דבר שני הוא שאת צריכה להחליט מה טוב בשבילך....לדעתי השנה זה לא יהיה כזה קשה בגלל שיש רק אקסטרנים שיוצאים כל יום הביתה וזה לא כזה קשה... דניאל את צריכה להחליט אם את רוצה את המסגרת הצבאית שהיא כוללת: א.משמעת צבאית ב.יום לימודים ארוך ג.סמכויות שמעליך וכו'.... אם אחרי שהחלטת שאת רוצה אז קחי לך מספר טיפים: א.אל תיבהלי מהמבחנים...הודלף אלי שזה לא יהיה כזה קשה לעבור כי הטכני צריך אנשים כי אין הרבה נרשמים השנה... ב.משמעת,משמעת,משמעת-חשוב מאוד שבזמן המיונים תהיי הכי ממושמעת ומאופקת...תזכרי שלהערכת מדריכים יש הרבה חשיבות!!! ג.תתידדי עם הרבה אנשים מהקורס ובכלל זה אחד הדברים שהמדריכים מסתכלים עליהם. ד.במבחנים הפסיכוטכניים או איך שלא קוראים להם, עומדים על זמן מוגבל לא את כולם תסיימי לגמרי וחשוב שלא תיבהלי שאין לך זמן ותתחילי לבחור תשובות לא קשורות שלא בדקת אם זוהי התשובה הנכונה!!!! הם בודקים את האיכות ולא את הכמות!!!! בהצלחה דניאל ומי יודע אולי נפגש שנה הבאה!!!

Prince Yoni

New member
ועוד משהו...

תרבי להתנדב ולעזור לכל חברי הכיתה שאיתה תהיי.

למעלה