חבר'ה!! מה הולך כאן??

חבר'ה!! מה הולך כאן??

מאיפה באו ההודעות האלה- רוסיות=זונות.. מרוקאים= סכין.. למה אי אפשר בלי זה??? לא עדיף בלי להעליב אחרים אחרים בגלל מוצאם/מינם?

ערפל10

New member
לדעתי זו לא מהות הפורום, אבל יש כאלו שמתעקשים לקחת אותו לשם

Astroo

New member
הפורום הזה חי רק הודות לשני הנושאים האלה

אין פה כמעט פעילות, ורק שני הנושאים האלה מעוררים עניין מסויים.

חבל מאוד..

הסתכלתי בהודעות לפני כמה שנים.. אז זאת לא הייתה מהות הפורום.. אם זה מפריע לגולשים למה לא לעשות משהו בעניין?? או שאין לך בעיה עם כול זה??

Astroo

New member
אני בפורום הזה כבר 8 שנים

ותמיד השירשורים הגדולים היו על יחסים בין עדתיים ויחסים בין המינים (תוך התמקדות בכך שגברים ממוצא רוסי נדפקים כאן). לי אין בעיה עם זה כי שני הנושאים האלה מעניינים גם אותי. У кого что болит - тот о том и говорит.

הסתכלתי בהודעות גם לפני 8 שנים.. גם אז זאת לא הייתה מהות

הפורום.. יש צורה לדבר על נושאים.. לקרוא לנשים זונות או לתת מקום לסטריאוטיפים (כשיש מספיק סטריאוטיפים על רוסים שחשוב למנוע) לא מביא ליחסים טובים בין הגולשים (זה לדעתי)... כתבה לי lEchoesl רק כשגעתי לפורום שגולשים לא מחזיקים כאן הרבה זמן.. עכשיו אני מבינה למה..

Astroo

New member
אף אחד לא קרא פה לנשים זונות

זה הרבה יותר מסובך מזה.

ציטוט מהשרשור

ש הרבה יהודיות שהתקלקלו והפכו למתירניות כמו המקומיות
beatman
12/12/2015 | 21:37
7
25
במיוחד לאחר נפילת בריה"מ.
כמו-כן, אם להסתכל על העולות ארצה, בגילאים הצעירים הללו אחוז נכבד אינן יהודיות ובעלות מראה סלאבי מובהק.
&nbsp
יש הבדל
shaulreznik
12/12/2015 | 18:49
12
18
בין עלילית דם שחסרה כל בסיס עובדתי לבין הבלטה של תכונה המאפיינת עדה מסוימת (תבדקי את נוכחות המרוקאים בבתי סוהר, ע"ע מרוקאי סכין).
&nbsp
פי שכתבתי לאלי, מעניין מאיפה נוצרה הסטיגמה הנ"ל
shaulreznik
11/12/2015 | 14:36
27
30
היעדר יכולת להבדיל בין פרוצה מחבר המדינות לבין עולה? בברית המועצות היהודיות דווקא נחשבו ל"בנות מבתים טובים", שום מתרינות מינית, שום איפור כבד וכיו"ב.

Astroo

New member
נו ו-?

באף אחד מהציטוטים שלך לא הגדירו את עולות מבריה"מ בתור זונות.

צודק.. רק הרוסיות עם המראה הסלאבי = זונות

עכשיו זה בסדר??

Astroo

New member
איפה זה כתוב?

כתוב שלעולות רבות מראה סלאבי. אבל לא כתוב שזה אומר שהן זונות.

אתה רוצה רזולוציה של כול מילה??

--- הרבה יהודיות שהתקלקלו והפכו למתירניות כמו המקומיות-- מתירניות זה מה?? פרופסוריות לפיזיקה??
--- מעניין מאיפה נוצרה הסטיגמה הנ"ל היעדר יכולת להבדיל בין פרוצה מחבר המדינות לבין עולה?-- הבלטה של תכונה המאפיינת עדה מסוימת-- מה הרמז כאן??? ממש לא קשה לבין..
אולי רק אני רואה את זה?? כי גם גולשים אחרים הבינו את כוונת המחבר..

Astroo

New member
מה לא נכון בזה?

תשאלי כל בחורה יוצאת בריה"מ בישראל, שהיא לקראת גיל 30 ושוקלת פחות מ-80 קילו, ותגלי שיש לה נסיון מיני עשיר, עם גברים צברים ועולים כאחד. ואילו נדיר שתמצאי גבר שעלה אחרי גיל 13, שיש לו נסיון מיני כלשהו עם ילידות הארץ.

אילנה, מפאת הגיל את לא זוכרת את תקופת הפרסטרויקה

שם הסרט Malenkaya Vera אומר לך משהו? מה עם הרומן Interdevochka? יודעת מה הייתה אחת הבדיחות הנפוצות של אותה תקופה? ועדת הקומסומול באחד מבתי הספר מקיימת אסיפה דחופה: התברר שנטאשה, אחת התלמידות המצטיינות, נתפסה מקיימת יחסי מין עם אזרח זר, תמורת תשלום במט"ח. קוראים לה לעלות לבמה: "נטאשה! איך זה שאת, אשת קומסומול לעילא ולעילא הפכת לפרוצה שמספקת גברים, ועד ממדינות קפיטליסטיות?!"
&nbsp
נטאשה משפילה את מבטה: "לא יודעת, ככל הנראה המזל האיר לי פנים".

beatman

Member
מתירניות = מתלבשות חשוף יותר, מוכנות ליחסים חופשיים יותר

אורח חיים מיני/זוגי ללא עכבות דתיות ו/או חברתיות או עם עכבות חלשות באופן מובהק בהשוואה למקבילים הדתיים למשל.
&nbsp
זה לא סוד שהנשים המזרח אירופאיות האתניות מתירניות יותר בהשוואה ליהודיות המסורתיות.
בוודאי שזה לא אומר שכל אישה מזרח אירופאית היא זונה, חלילה, אף אחד לא טוען כאן דבר כזה.

lEchoesl

New member
אתה באמת לא קראת לנשים ככה ולא כתבת דברים מהסוג...... אבל

יש פה כמה משתמשים שכתבו דברים סוטים וגם ממש לא מכובדים כלפי נשים בכלל ונשים רוסיות [במרכאות או לא]. נכון שזה בסך הכול פורום אבל אתה חושב שזה בסדר להתנסח בדרך מגעילה ומכלילה? אגב יש פה גם הודעות שיורדות על ימין ועל שמאל על גברים ''רוסיים'' על צורת הליבוש שלהם, ההתנהגות שלהם, ההיגיינה שלהם, המבטא שלהם אותך אישית זה לא מעליב?
&nbsp
אתה רוצה שאני אביא ציטוטים מהשנה האחרונה? אני זוכרת טוב מאוד כמה ציטוטים אולי פשוט לא שמת לב.

Astroo

New member
אני מעריך שזה סוג של שנאה עצמית

שמתפתחת עקב מחסור בתשומת לב נשית. כשגולש זה או אחר רואה שבחורות ילידות הארץ מתעלמות ממנו או בזות לו, ובחורות ילידות בריה"מ מתייחסות אליו כמפלט האחרון במקרה שלא מצאו אף בן זוג יליד הארץ, מתפתחת אצלו שנאה עצמית והוא מתחיל להאשים את עצמו (ואת כלל הגברים ילידי בריה"מ).

לקסניה יש בן זוג ישראלי

ל"מדליקה את השמש" היו בני זוג ישראלים, ל"אלינה" (זאת שכתבה בשבועות הראשונים לאחר שהפורום נפתח מחדש) היו בני זוג ישראלים בלבד. כולן היו פטריוטיות רוסיות כבדות, עד שזה הגיע לבחירת בן זוג. בתחום הזה הרוסי נפסל על הסף. הגיע הזמן שהרוסי יתעורר ויפסיק להגביל עצמו לרוסיות בלבד, שרובן הגדול לא שמות עליו ומבחינתן הוא ברירת מחדל ותו לא.

למעלה