חבר'ה מה דעתכם

Nitzan122

New member
דילן גוראן

אוף אני לא עונה על הדברים שאלה בדרך כלל רק כי אני חרא בלהמציא שאלות... אממ... מה יהיה כתוב על הדובים שורוניקה ולוגן יקנו אחד לשני? אמרתי לכם שאני חרא בלהמציא שאלות

סופסוף מישהו ענה על זה!

שכחתי איך קוראים לו וזה שיגע אותי! ת'נקס ניצן! אההה, והתשובה זה- i love you beary much או איך שלא כותבים את זה... אממממ..... איך קראו לחברה הזאת של טרוי, שהוא היה אמור ללכת אליה אחרי שאבא שלו סילק אותו מהבית?

tool2

New member
שכחתי איך קוראים לה אבל

היא הייתה חברה של דיק.. הבלונדינית!!!!
מה היה כתוב על וואלס כשוויביל והחבורה שלו קשרו אותו לעץ? (בפרק הראשון)

Lirchu

New member
חחחחחח מקס סלווי מתוק שלי ../images/Emo6.gif

נו ברור שזה עבד עליי, הופעה מדהימה!!! הוא מדהים!

Nitzan122

New member
האמת

מתחילים לכתוב את זה כמו הקרוז האמיתי בסוף יש שינוי... כאן תרגמו את זה לכרוז? טוב שיהיה... לא קריטי

Lirchu

New member
נצל"ש (סורי טלי הייתי חייבת לנצל"ש

לפה
) אממ נכון התוכנית הזאת בMTV של אשטון קוצ'ר? אז בדקתי ויש את זה בימי שלישי ב- 20:30 השאלה היא אם זה משודר אצלנו בשעה 20:30 שלנו

SuperGirl82

New member
מה דעתכם על צ'ט שבועי ../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif

ראיתי שעושים את זה בפורומים אחרים... פעם בשבוע כל מי שיכול מהפורום נכנס לצ'ט ומדסקסים על הא ועל דא. רוצים לנסות? רק צריך לקבוע יום ושעה.

גם אני..

אבל רק שתדעו שאני לא אהיה בכינוי של דנוש כי זה לא נכנס לי לצ'ט עם זה.. אני אכנס בכינוי ZOHAR3 נראה לי

SuperGirl82

New member
נכנסים לChaTV בסרגל בראש הפורום

אפשר לעשות היום צ'ט ניסיון אבל לדעתי כדאי לעשות אותו ביום שבת בערב, שזה גם יום שבדר"כ הרוב נמצאים בבית וגם אחרי שרובנו רואים את הפרק החדש!

אההה, חבל, אז אני לא אוכל להיות...

גם כי זה בשבת, כי אני דתיה, וגם כי אני לא רואה את הפרקים החדשים ונמנעת מספוילרים... אבל תעשו אתם- בכיף! תהנו!

SuperGirl82

New member
אז זה יכול להיות אחרי צאת שבת

אמרתי שבת בערב... ואם יש לכם רעיון יותר טוב על מה לדבר חוץ מעל הפרקים החדשים אז אתם מוזמנים להציע!

למעלה