חבר'ה מה דעתכם

tool2

New member
חבר'ה מה דעתכם

לעשות שרשור חידון ורוניקה מארס? כל אחד יתחיל שאלה והשני שעונה עליה חייב לשאול גם שאלה
יאללה אני מתחילה: איך קוראים לכלב של מנדי- הילדה שורוניקה עזרה לה למצוא את הכלב האובד שלה?

SuperGirl82

New member
ושאלה חדשה ../images/Emo9.gif

לכבוד הפרק הבא 204, שנדמה לי שבפרומו שלו ראיתי את מק... מה השם המלא שלה (של מק)?

snoop cat

New member
סינדי מקנזי.. חח

אוקי, שאלת היה או לא היה: האם לוגן הזמין אי פעם את ורוניקה לדייט באופן רשמי (בעונה 1...)?

SuperGirl82

New member
דנוש, את צריכה לכתוב שאלה חדשה!

בכל מקרה, יש לי אחת: איך קוראים לבחורה שאצלה הייתה המסיבה בה ורוניקה חשבה שנאנסה?

shnizit

New member
שלי פומרי

אמממ האם לוגן בגד פעם בלילי? ואם כן אז עם מי? (כמובן שהיא היתה בחיים)

SuperGirl82

New member
כן

הוא התנשק פעם במסיבה עם הבחורה שהייתה פעם חברה של ורוניקה... הבת של בעל חברת התקליטים... שכחתי איך קוראים לה. זו שחשבו שהיא נחטפה ב Lord of the Bling.

tool2

New member
לא לשכוח!!!

אתם צריכים גם לשאול שאלה!!!! טוב אני אשאל: איך קוראים לאיש מהתוכנית להגנת העדים שהמאפיה התחזתה לזונה שהוא הזמין מרוסיה שהתאהבה בו כדי לתפוס אותו?

Nitzan122

New member
טום קרוז

ודרך אגב לזאת שהתנשקה עם לוגן קראו יולנדה המילטון ושאלה: מתי הזכירו בפעם הראשונה שלליאן הייתה בעית שתייה?

בפרק ה-1, לא? כשלוגן מדבר עם V

במגרש חניה של ביה"ס ומזכיר איזה משו על הבעיית שתיה של אימא שלה. וואו- אני מתחילה לשכוח פרטים מהעונה ה-1....

tool2

New member
על הנעליים שלה ../images/Emo6.gif

איזה חמוד הוא
טוב, איך קראו לילד שצחק על מינדי (הילדה עם הכלב שנאבד לה) שורוניקה צעקה עליו בגלל זה?

noa4u

New member
לייני סופר...

השאלה שלי: איך קראו לחבר של טרינה שהרביץ לה?

tool2

New member
וואי אני יודעת את זה!!!

זה עומד לי על קצה הלשון!!!! אוף....

למעלה