ח'ברה מה דעתכם על זה???

inbs

New member
ח'ברה מה דעתכם על זה???

ACER Travel Mate 4152LMi מעבד INTELM 740 Sonoma 1.73GHz-2MB L2 CACHE מסך "XGA TFT 1024*768 15 כרטיס מסך INTEL 900 PCI Express upto 128mb זכרון 512MB DDR II דיסק קשיח 60GB UDMA צורב/כונן DVD\RW DUAL LAYER רשת 802.11g + /10/100 WIRELESS LAN פנימי מודם מובנה 56K כרטיס קול 3D S.B STEREO USB עמדת עגינה אופציונלי מערכת הפעלה Microsoft Win-XP HOME ENA עכבר משטח עם 4 כיווני גלילה INFRA RED משקל 2.84KG מידות בס"מ: ג- 3.4, ע- 28.1 , ר- 33.4 יציאות: 4x USB 2.0 1x FIREWIRW 1x SVIDEO 1x VGA SOUND IN&OUT 6in1 card reader אני מתלבט ???זה רק 6000 ש"ח????אבל חברת ACCER ....האם הם עמידים לתנודות כמו IBM???

Jan22

New member
Travel Mate

נייד עם רפוטיישן די טוב ,יש לי מס' מכרים עם דגם הטראבלמייט ודגם הפרארי - מאוד מרשימים וחזקים ,המפרט הנ'ל בסדר גמור . מבחינת עמידות - אני יגיד לך דבר כזה, שקיבלתי את הנייד שלי רציתי לבדוק עד כמה הוא עמיד - הבאתי לו מהלומה הגונה (מדובר בדגם של HP ) שיכולה להפיל בנאדם ,לא הזיז לו - כמובן זו רק הצעה אבל ככה אתה יכול לדעת שקנית איכות . במקרה וקורה לו משהו - יש אחריות .

Ixion

New member
מחשב נהדר.

כמובן שהמחיר הוא בגלל כרטיס המסך והדיסק קשיח(?). ACER יוצרים מחשבים ניידים טובים מאוד. במיוחד לאחרונה הם ממש השתפרו בזה.

חברה שלי ואני בוויכוח מתמיד

מי יותר טוב ACER או IBM... אני כמובן טוענת את IBM ל
אבל היא מתעקשת...
היא צודקת?

בממוצע IBM טובים יותר

ולכן את צודקת. עם זאת ל-ACER יש כמה מחשבים טובים מאוד וחזקים מאוד.

Jan22

New member
לIBM יש את המעלות שלו ..

אבל לאייסר יש את הפרארי שלו ..

Ixion

New member
IBM הם אמינים, אבל ACER נותנים

את התמורה הכי טובה למחיר.

levikon

New member
יש לי בידיוק את הדגם הזה.

חמור טוב! עושה הכל בלי להתלונן, ואפשר להריץ עליו ZERO HOUR בלי בעיה. יש לו גם מיקרופון, גם אינפרא, גם קורא כרטיסים של הכל. בקיצור, כל מה שצריך. הוא אולי לא המחשב העמיד ביותר בשוק, אבל עם המפר שלו הוא אחד הטובים ביותר לקניה.

למעלה