חבר'ה מה אתם חושבים?

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
חבר'ה מה אתם חושבים?

עקב ההתנתקות וכל המהלכים ההיסטורים שנעשים כיום ע"י אנשים שגדלו בבית"ר וע"י מפלגה שמתיימרת לייצג את ז'בוטינסקי... האם כדאי להזמין כאן לפורום את את אחד מהאנשים שגדלו גם בתנועה וגם היה חלק חשוב מהמאבק האחרון בהתנתקות... את ד"ר עוזי לנדאו אולי? חשבתי להזמין אותו לכאן לפורום לצ'אט וידאו.. זאת אומרת אנחנו, אלה שכותבים בד"כ בפורום, יחד עם כותבים מבחוץ, נשאל את לנדאו יחד שאלות? אני לא הולך להזמין אותו אלא אם כן אני מקבל אישור ממכם... לכן אני רוצה שתגיבו להודעה הזאת ב
ו

gdog

New member
אני חושב שכן!!!

ד"א..חרתי מכרתים עכשיו..היה מדהים!

עומרי

אני גם הייתי שם לפני 3 שנים...מדהים שם... תראה את ההודעה שרשמתי לחבר'ה מהקורס...

eliadiv2

New member
משה אני בעד..

אבל אתה יכול להזמין עוד אנשים חוץ מלנדאו שגדלו בבית"ר..

MS6

New member
פרט נמק והסבר...

את מי היית רוצה לראות בפורום?

זה יכול להיות רעיון נפלא אבל

אני חושב שמי שבאמת צריך לדבר איתו זה לא עוזי לנדאו כי הוא מאימין במה שאתה מאמין, מה תשאל אותו?!? מי שלדעתי באמת צריך להזמין זה את שרון או אחד מאנשי מחנהו ואותם יש מה לשאול להם יש מה להגיד וזה יכול להיות מעניין לראות איך שרון משתמש בז'בוטינסקי (כפי שהוא עושה רבות) להצדקת דעותיו מול בית"רים שז'בוטינסקי הוא עולמם ואיתם הוא לא יוכל להתווכח ממנו צריך לקבל תשובות לא מעוזי לנדאו לכן לדעתי הרעיון שלך נפלא אבל יותר פרקטי ואפקטיבי זה משהו מהמחנה השני... בברכת תל-חי וא"י השלמה יאיר קלויר

ועוד יכול להיות טוב

זה משהו שגדל בבית"ר מגדיר עצמו בית"רי ועדיין תומך באריק שרון והוא במחנה השני מבית"ר כמו ציפי ליבני וכד'....

S v e t k A

New member
יאיר ../images/Emo99.gif

מה קורה?! נעלמת טיפה הייתי אומרת... דבר איתי בהזדמנות...!!!

למעלה