חברה מבזק מיוחד

לוו

New member
חברה מבזק מיוחד

שמעתי עכשיו ברדיו של ניו יורק שיש התרעה בשם אף בי איי על פיגוע בניו יורק ב-הגשר המפורסם של ברוקלין וכן ב-פסל החירות

שטיבלמן

New member
be careful out there

היום פורסם בהארץ שגם באנגליה יש חשש גדול מפיגועי טרור.

judyr

New member
באנגליה../images/Emo35.gif

אבל... שום דבר לא ימנע ממני לסוע להופעה

ידיד שלי במנהטן אומר

שבקרוב תכונס מסיבת עיתונאים בנושא ההתרעות לגבי פיגועים ב- NYC Monuments... נשמע שיש שם קצת פניקה ברחוב כנראה ההתרעות מאוד ממוקדות. איזה פחד.

sagsoset

New member
אני נמצאת עכשיו במנהטן...

ואני לא מרגישה כלום... שמעתי על ההתראות לפיגועים עוד מהבוקר... יתכן שפיספסתי משהו? אני הרי לא צמודה לחדשות כל הזמן...

תזהרו לכם שם../images/Emo150.gif

או שתבואו לכאן
(לא שכאן זה לא יכול לקרות, אבל הסבירות נמוכה יותר יותר - אתם יודעים - הכסף של כווווולם
תמיד אפשר לשבת בבית ו... לאכול משהו
(או לנגן
) המממ אבל איך תבואו?
- מתרסק
- יש פקקים ורכבת זו מטרה בערך כמו מטוס - רק שיותר קל להשתלט עליה
אז אולי פשוט תבואו ברגל

lilaNY

New member
מיזהרים, ותודה על העידוד

ועל ההזמנה. יהיה מה לאכול כשנגיע מהמסע?

lilaNY

New member
תשמע ארבעים שנה הלכו במדבר ואתה

רוצה שאני אחצה אוקיינוסים ביומיים? חוץ מזה בארץ גם טוב לי. בעצם עוד יותר טוב מאשר האלטרנטיבות לארוחת החג.

לוו

New member
הנה עכשיו מבזק מוואי נט

ה-FBI מזהיר מפני פיגוע אפשרי באחד מאתרי התיירות בניו-יורק ה-FBI התריע היום מפני פיגוע אפשרי באחד מאתרי התיירות בניו-יורק. ההתרעה נמסרה לגורמים בכירים במשטרת ניו-יורק, אולם הללו מסרבים בשלב זה להגיב לידיעה. נמסר כי אחר האתרים שכלולים באזהרה הוא פסל החירות. בעקבות ההתרעות תוגברה האבטחה באתרים מרכזיים בעיר.

eli21us

New member
wake up america

בשלש השעות האחרונות עברתי בברוקלין ברידג´ מנהטן ברידג´ והווראזנו ברידג´ בכולם היה שוטרים כן כן השמנים אם הכוס קפה ביד והדונטס ונראה כאילו והם מסתכלים על הנוף אמריקה עדיין לא התעוררה הבעיה נמצאת גם ברכבת בהתחתית כל אדם יכול להכנס באין מפריע אם מה שבא לו

NYboy

New member
אגב עכשיו בטיים סקוור

ראיתי את השוטרים עם הדאונטס מתחקרים כמה אנשים עם חזות ערבית. אבל הם ממש לא דרוכים וזה מפחיד.

DJNYC

New member
אני לא חושב שכדאי להיכנס להיסטריה

לצערי עם כל הבטחון שינסו לכפות אנחנו לא יודעים איפה, מתי ואיך נפגע ולכן מעט יש לנו לעשות. סך הכל אם מחבל ירצה להיכנס עם רעל לסאבווי בשעות העומס גם מיליארד שוטרים לא יצליחו לעצור אותו... ובקשר לפסל החירות, אני לא חושב שהם יתקפו אותו, זה מאוד קשה לוגיסטי ולא משתלם. להזכירכם אי אפשר לברוח, וגם האנשים שהלכו לעבודה באותו יום ארור, וחשבו שהם מוגנים במשרדים שלהם בקומות העליונות, הופתעו בצורת מטוס-טיל שנכנס בהם =-= מי היה יכול לעלות על הדעת דבר כזה....

למעלה