חברה מאז שאני פה...

TRANCE ADDICT

New member
כל אחד והטעם שלו גבר...

זכותך לשמוע מה שבא לך ולהגדיר אותו איך שנוח לך...תכלס שמע מה שבזי* לך..מה שעושה לך טוב..אם זה אסטריקס וחבריו או אם זה יהל או די ג'י סמי אבוטבול....

igor621

New member
תגובה לתגובות

שתע ו אני לא יודע אבל יש לי את שתי האלבומים שלו twisted ו-the long rider ואני לא כזה אחד שאוהב תבום בום והבים בים בטראקים אבל הטקים שלו לא ממש עושים לי את זה אני לא אומר שהם גרועים או משהו אני מעריך תבן אדם הזה מאוד מאוד ואני יודע שהוא תרם הרבה מאוד לטראנס אבל קראתי את המאמר של mike a על האלבון twisted ולפי דעתי האישית הוא הגזים קצת אבל רואים שהבן אדם אוהב את המוזיקה שלו זה כמו שלמשל אני אכתוב מאמר על האלבום של אינפקטד convertina vegeterions שלפי דעתי הוא האלבום הכי יפה בסצינה אני יכתוב דברים שבישביל רובכם זה יראה כהגזמה מוחלטת אני מבין שכל אחד והטעם שלו אבל אני בעיקר כתבתי את מה שכתבתי בגלל שיש פה אנשים שקוטלים מוזיקה מאוד מאוד איכותית שלפי דעתי הם גם שומעים אותה! ומה זאת אומרת למה אני מתכוון שאסטריקס מוכשר זה אחד האומנים הגדולים בארץ הסגנון שלו ממש יפה (ובלי קשר לכלום אני הולך למסיבה שלו יום שישי) :)

X Ripper

New member
אממממממ

קודם כל אני כתבתי תמארים על סיימון חחחחחחחחח(C) שנית וואלה טעם שלך,כנראה סיימון לא בא לך טוב (אם הבנת אותי) בכל מיקרה אני חושב שצריך להוקיר את המוזיקה של העבר וללמוד ממנה מה שקורה היום זה סל מיחזור כולם מחקים את כולם... קיצור אחי מה שעושה לך טוב על הלב ;)

Luftwaffe

New member
the lone deranger

מספיק לשמוע את טראק הנושא מהאלבום וכל תפישת העולם הזו שנקראת פול-און מתפוררת, תבין , היום הפול-און הישראלי זה כמו כדור שלג שמתגלגל וגדל וגדל עד שהוא יתרסק בפנים של האומנים (ראה ערך "נצחונות") תקרא לי פסימי אבל זו דעתי ודרך אגב converting vegeterian אחלה אלבום לשעה זו.

B o o o o M

New member
עלאק כדור שלג

ואללה למה לא : הפולאון הישראלי זה כמו איש השלג שבנינו ברומניה - ביום האחרון בעטנו בו למוות

y o b b o

New member
אתם בידיוק עושים את מה שהבנאדם..

דיבר עליו ואמר שלא טוב... דיי לריב כל אחד בשלו וזכותו לא לאהוב סיימון! גם אני לא מת על הדברים הישנים שלו וגם על טסויושי סוזוקי הודנה אנערף.. קיצר חלאס! דיי WE COME IN PEACE! SO STOP HATIN' NIGGA!

igor621

New member
שמח שאתה תומך יובו דרך אגב....

אני ראיתי אותך גם מתווכח אם אחרים ולפי דעתי אמרתה דברים נכונים חוץ מדבר אחד שזכרתי ותאמת לא ממש אהבתי אחי זה כשכתבתה שאתה עושה פול און כי רק מזה אפשר לעשות כסף בסצינה לפי דעתי אתה צריך לעשות מוזיקה שבאה מהראש שלך ומהרעיונות שלך וזה לא משנה אם זה פול און או דברים אחרים! מקווה שלא נעלבתה עלי אחי :)

igor621

New member
נכון מאוד trance edict...

ואני מאמין שכולם פה אוהבים את אינפקטד לא משנה מאיזה שנים ועדיין אני רואה אנשים שקוטלים אותם לפי דעתי רק בגלל דבר אחד שזה: ההצלחה שלהם ובדיוק סקאזי רק שסקאזי ממש לא ברמה של אינפקטד

B o o o o M

New member
המצב מטורף ברמות

בול חזרתי מרומניה היה חזק אש

B o o o o M

New member
לה מאמי לא ניגנתי שם

אני לא עושה טראנס להזכירך כבר די מזמן אבל נסעתי לחופשת סקי משו לפנים

y o b b o

New member
לא לא אחי...

אמרתי שאפשר לעשות מזה כסף וכולם התנפלו אבל גם אמרתי אח"כ שאני גם מאוד נהנה מהז'אנר הזה והוא עושה לי טוב מאוד ואני גם שומע הרבה!

Art0m

New member
המ

לדעתי, מי שלא משתמש/השתמש בחומרים פסיכואקטיביים לא יכול להגיד שהוא שומע טראנס פסיכודלי ומה איך אפשר לא לאהוב את סימון?

למעלה