חברה מאז שאני פה...

igor621

New member
ארתיום לפי דעתי...

אם הייתי אכשיו תחת קרטון או אפילו גראס הייתי שומע את סיימון וכותב אליו שהוא בין הגדולים ביותר אבל בן אדם שלא השתמש בקרטונים או גראס לא היה אומר את זה אבל אינפקטד הם כאלו שלו משנה באיזה מצב אני שומע אותם אני עדין מחשיב את זה כאומנות ואני מאחל להם שיכבשו את אמריקה ואני מאמין שהם יעשו את זה

Art0m

New member
דבר ראשון

אתה צודק, אם הייתי מסטול עכשיו ואתה אומר שאתה לא אוהב את סימון הייתי מביא בך :p, כי סימון זה אליל דבר שני בעניין של האינפקטד משרומז אתה צודק, זה כי הם מאוד מוסיקליים וחדשניים והסאונד קולע למוח סאחי ולמוח מסטול.

Art0m

New member
אבל

זה רק מוכיח את מה שאמרתי קודם נראה לי Ticon - You Make Me Wanna Drink More

X Ripper

New member
לפי דעתי ובזה אני מסכם את

הבנקודה שלי בדיון. אם התחלת לשמוע טראנס ב2004-2003 סביר להניח שלא תתחבר על אולד סקול זה כמו שעוד 10 שנים זקני הפולאון יגידו וואלה אין על אסטריקס של פעם. תיקרא לזה נקודת מבט שונה או התבגרות איך שבא לך... שנית כידוע בחומרים הנרקוטיים אקסטות(MDMA) מצויינות לזאנר הפולאון שמושפע מקלאב טראנס טיאסטו(כןכן מלודיות אינסופיות כאילו אין מחר,חיבוק של שמש עולה וכו') ואילו אוכלי הלסד יעדיפו מוזיקה פסיכאדלית יותר משעשעת יותר ומאתגרת יותר שלישית נחזור למטרה הראשונית- הטראנס בימו הראשוניים-שינוי מצב תודעה ודרכים...ואת זה הפולאון לא מספק היום לצערי....כיום הוא פסקול בלבד כשאני מתחיל עם כוסית על רדבול שנאפס וכו' בכל מיקרה אחי היקר-שמע מה עושה לך טוב,בסופו של דבר כמו שנאמר היופי בעיני המתבונן-רק תשייך את זה למוזיקה

assafffff

New member
זה יותר מזה...

זה לא הקטע של לשמוע את המוזיקה תחת השפעה כזאת ואחרת ולהגיד עכשיו הוא טוב ושאני סאחי הוא נשמע לי סתם, יש את העניין של בנייה והפקה ועוד ים דברים שזה עובדות לא טעם, דברים שהם הרבה מעל לשמיעה של הרגע דברים שרק אחרי כמה שמיעות מבינים את החכמה שלהם... אנשים לא מתמקדים בזה בגלל זה היום כולם שומעים מוזיקה פינית וכל הסגנונות החדשים האלה שנשמעים טוב לאוזן אבל אין בהם כלום זה סלט של צלילים שקל להפיק. לעומת זאת סיימון מביא לך טראק שיש בו סיפור והוא מורכב וכל צליל זה צליל של סינטי ובסאונד חבל על הזמן.

אוז בת

New member
YY סיוצ'י...

אך אתה מדבר עליו ככה... הוא יפני.. וסיוצי 96....מ=ט=ו=ר=ף.....

B o o o o M

New member
יא להביא לך טישו?

איזההה בכיינים מה זה הדיון הזה עלאק "אני שומע מוזיקת פולאוןןן" "אווו אנחנו אוהבים אותךךך"

Z R u b A V e L

New member
זרקת פה פצצה

אני אתחיל ואומר שעל טעם באמת אין על מה להתווכח כל אחד וטעמו האישי וזה משהו שכבר שמעת ותשמע מעוד המון אנשים וכנראה שזה נכון... אבל אבל.. ואני מדגיש את האבל הזה כי אתה עושה פה סלט איום ונורא,כמו בכל ז'אנר של מוזיקה ישנם תתי ז'אנרים בדיוק כמו שבז'אנר ה "רוק" יש רוק כבד,רוק קלאסי וכ"ו.. וכמו שיש אנשים שאוהבים רוק כבד ולא מתחברים לרוק הקלאסי (כי ההבדל הוא בין שמיים וארץ) אותו הדבר בטראנס,יש הבדל עצום בין טראנס פול און לטראנס פרוגרסיב וכ"ו.. אז אתה לא יכול לאמר שאתה לא מחלק את הטראנס לקטגוריות כי זה לא נכון לעשות,הריי לכל אתר אינטרנט איכותי שתגש ותקנה דרכו איזה אלבום האתר יקטלג לך את סוגי הטראנס השונים אם זה גואה,פרוגרסיב,פול און וכ"ו.. כשאתה אומר שבן אדם ששומע ואוהב טראנס פסיכודלי אמור לאהוב גם פול און אתה טועה בגדול.. אם היית עוקב אחרי הטראנס בהמהלך השנים ומשווה אותו בוא נגיד למוזיקת הקלאב או ההאוס על אותו ציר הזמן היית מגלה שהיום המון המון המון טראקים ואלבומים שמזוהים עם סגנון הפול און לקחו לוקחים ומשתמשים בהמון מוטיבים של ההאוס והקלאב (שתמיד היו אויבו הגדול של הטראנס). בקשר לסקאזי.. אם ראית את הראיון שהיה לו פה בתפוז (אני אשלח לך לינק אם אתה רוצה) הדבר הראשון שהוא אמר כשהתחיל הראיון היה שהוא לא עושה טראנס פסיכודלי בימינו אנו,הוא היה עושה פעם טראנס פסיכודלי והיום הוא עושה משהו אחר ככה שאת סקאזי שים בצד הוא הפנים ומודה שהוא לא יוצר טראנס פסיכודלי יותר, ומה שהיה לו באלבומים הראשונים שלו.. הממ.. הקרדיט היחידי שאני מוכן לתת לו זה שהוא הרחיב את התודעה של המון המון אנשים שלא היו מודעים בכלל לקיום הטראנס הפסיכודלי. זה שאתה לא אוהב את סיימון זה מחדל בפני עצמו אבל כמו שהסכמנו כבר מקודם על טעם ועל ריח.. אבל כמו שבטח מובן לך ישנם דברים שהם ברורים מאליו כגון שסיימון הוא אחד מאנשי הסאונד הטובים ביותר בז'אנר. בקיצור פול און זה פול און ופרוגרסיב זה פרוגרסיב וגואה זה גואה וזה שאתה אוהב טראנס באופן כללי זה לא אומר שאתה צריך לאהוב פול און ובמיוחד במיוחד את הפול און של היום כשלרובו המכריע יש המון מוטיבים קלאביים משהו ששנוא עלזקני השבט בצורה שלא תאמן פשוט. שיהיה לך יום טוב.

B o o o o M

New member
אז?...

כאילו מה הפואנטה של ההודעה שלך קראתי 3 פעמים ועדיין לא הבנתי ?

אני לא קשור.. אבל היתי חייב לישאול

איפה אתם רואים את הסצאת הטראנס בעוד 10 שנים ..

Mike A

New member
איפה שהיא היתה לפני 10 שנים

בכל מקום.

Mike A

New member
מה אני קשור לזה?

דבר ראשון - בוא אני אתייחס להודעה שלך. "אני רק רואה פה ויכוחים בין האלו שאוהבים פול און ובין אלו שלא" בכלל לא - אני פה כבר 4-5 שנים (אין לי מושג האמת חח) ורוב הויכוחים פה זה בין אוהבי סקאזי לאלה שלא אוהבים סקאזי. אנשים הפנימו את העובדה שיש פולאון ויש דברים אחרים. חוצמזה, יש פולאון טוב ויש פולאון לא טוב, כמו כל דבר. אחוז הפולאון הלא טוב הוא גבוה יחסית לאחוז הפיני (לדוגמא) הלא טוב. יש מבין? מפה מגיעה העוינות. בכל מקרה, ויכוחים כאלה נוצרים רק כשמישהו בא ואומר "אתם רק מתווכחים על זה!!". כמו שאתה בדיוק עשית עכשיו. אז תוריד את זה מהפרק.
דעתי על האומנים שרשמת פה: infected mushroom , שני האלבומים הראשונים גאוניים, השלישי בסדר והשאר זוועה. פולאון ממוסחר ומגעיל. astrix הבן אדם באמת מוכשר. אני אישית פחות אוהב את המוזיקה שלו, יותר מדי סאונדים מצועצעים, אם אפשר להגדיר את זה ככה. yahel וואלה שיחק אותה בשני האלבומים הראשונים. waves of sound היה באמת אלבום ששמעתי בתחילת דרכי במוזיקה (יחסית) ועשה לי הרבה שמח. מאז האלבום השלישי והלאה כבר לא ממש אכפת לי מה הוא עושה. cosmic tone אתה רציני אחי? אתה באמת יכול להקשיב לאלבום האחרון שלו ולהגיד שזאת מוזיקה טובה? אני יכול לקטול את האלבום הזה במשך שעות
psycraft - אחלה, אבל לא לטעמי Psytisfaction_4-2006 (חחח) לא שמעתי hux flux אתה באמת משווה את הוקס פלוקס לכל שאר הרשימה שלך??????? ehotek - לא שמעתי יותר מדי dalireus ע"ע אסטריקס pixel - שמעתי קצת, היה טוב he muses rapt(spiritual healing) - טראק טוב, נמאס מהר, OVERRATED לפי דעתי, שאר האלבום שלו נחמד, רעיונות טובים ביצוע לא משהו "אני לא ממש אוהב את סיימון פספורד וכל מה שקשור לליבל שלו חוץ מ-juan vardera(the muses rapt) זה פשוט לא עושה לי את זה" מה הקשר בין חואן לטויסטד לעזאזל? אין שום קשר לא היה וגם לא יהיה. בקשר לטויסטד, בהתחלה גם היה לי קשה להתחבר למוזיקה של סיימון ושות', אבל זה גדל עליך ואז אתה מבין עד כמה הבן אדם גאון ואליל. אבל אני מבין את העמדה שלך. קשה להתחבר לזה, פסיכודלי מדי, במיוחד לאנשים שעדיין שומעים yahel
"ואוד משהו אני מאוד מצפה לתגובה בעיקר מ-mike a" אומרים עוד, לא אוד.
ולמה כ"כ מצפה לתגובה שלי? טוב בכל מקרה... הדעה שלי בעניין: טעם זה דבר גמיש ונזיל. בכיתה ז ח שמעתי אייל ברקן והחזקתי ממנו הכי טוב בעולם שיכול לקרות, למרות שהיום אין לי מושג איך דבר כזה בכלל יכול לעלות על דעתי. ככל שאתה שומע מוזיקה (במיוחד מוזיקה עשירה כמו טראנס), אתה לומד אותה ומחפש את הדבר העמוק יותר. כמו שנגיד אתה חודשיים אוכל חביתה כל יום, פתאום בא לך לחדש ולשפר ואתה מוסיף תבלינים וירקות. ככה הטעם. אין מוזיקה יותר טובה או פחות טובה (ת'אמת יש, אבל לא נכנס לזה חחח). יש מוזיקה שתואמת למצב רוח שלך, לתקופה שאתה מאזין, לתקופה של המוזיקה, לטעם שלך ולעוד מלא דברים. אני אישית יכול בבוקר לקום עם דודא רצינית לאיזה סון קייט, לעבור בהמשך היום לקצת יאנגר בראדר ולקנח באיזה Penta. באמאשלי. בבוקר פנטה ישמע לי חרא מוזיקה ובלילה ישמע לי טוב. מבין? מוזיקה טובה מוגדרת על ידי מה שאתה מחפש במוזיקה באותו רגע נתון שאתה מאזין. ואם טעם משתנה על פני טווח זמן של יום, אז בוודאי שישתנה על פני טווח זמן של שנים. מוזיקה טובה? פואלון? פסיכודלי? הכל תלוי מתי איך כמה ולמה. אין מוזיקה טובה, יש מוזיקה מתאימה. יום טוב.

B o o o o M

New member
מייק אתה רציני מגיב לזה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח

למעלה