מה אני קשור לזה?
דבר ראשון - בוא אני אתייחס להודעה שלך. "אני רק רואה פה ויכוחים בין האלו שאוהבים פול און ובין אלו שלא" בכלל לא - אני פה כבר 4-5 שנים (אין לי מושג האמת חח) ורוב הויכוחים פה זה בין אוהבי סקאזי לאלה שלא אוהבים סקאזי. אנשים הפנימו את העובדה שיש פולאון ויש דברים אחרים. חוצמזה, יש פולאון טוב ויש פולאון לא טוב, כמו כל דבר. אחוז הפולאון הלא טוב הוא גבוה יחסית לאחוז הפיני (לדוגמא) הלא טוב. יש מבין? מפה מגיעה העוינות. בכל מקרה, ויכוחים כאלה נוצרים רק כשמישהו בא ואומר "אתם רק מתווכחים על זה!!". כמו שאתה בדיוק עשית עכשיו. אז תוריד את זה מהפרק.
דעתי על האומנים שרשמת פה: infected mushroom , שני האלבומים הראשונים גאוניים, השלישי בסדר והשאר זוועה. פולאון ממוסחר ומגעיל. astrix הבן אדם באמת מוכשר. אני אישית פחות אוהב את המוזיקה שלו, יותר מדי סאונדים מצועצעים, אם אפשר להגדיר את זה ככה. yahel וואלה שיחק אותה בשני האלבומים הראשונים. waves of sound היה באמת אלבום ששמעתי בתחילת דרכי במוזיקה (יחסית) ועשה לי הרבה שמח. מאז האלבום השלישי והלאה כבר לא ממש אכפת לי מה הוא עושה. cosmic tone אתה רציני אחי? אתה באמת יכול להקשיב לאלבום האחרון שלו ולהגיד שזאת מוזיקה טובה? אני יכול לקטול את האלבום הזה במשך שעות
psycraft - אחלה, אבל לא לטעמי Psytisfaction_4-2006 (חחח) לא שמעתי hux flux אתה באמת משווה את הוקס פלוקס לכל שאר הרשימה שלך??????? ehotek - לא שמעתי יותר מדי dalireus ע"ע אסטריקס pixel - שמעתי קצת, היה טוב he muses rapt(spiritual healing) - טראק טוב, נמאס מהר, OVERRATED לפי דעתי, שאר האלבום שלו נחמד, רעיונות טובים ביצוע לא משהו "אני לא ממש אוהב את סיימון פספורד וכל מה שקשור לליבל שלו חוץ מ-juan vardera(the muses rapt) זה פשוט לא עושה לי את זה" מה הקשר בין חואן לטויסטד לעזאזל? אין שום קשר לא היה וגם לא יהיה. בקשר לטויסטד, בהתחלה גם היה לי קשה להתחבר למוזיקה של סיימון ושות', אבל זה גדל עליך ואז אתה מבין עד כמה הבן אדם גאון ואליל. אבל אני מבין את העמדה שלך. קשה להתחבר לזה, פסיכודלי מדי, במיוחד לאנשים שעדיין שומעים yahel
"ואוד משהו אני מאוד מצפה לתגובה בעיקר מ-mike a" אומרים עוד, לא אוד.
ולמה כ"כ מצפה לתגובה שלי? טוב בכל מקרה... הדעה שלי בעניין: טעם זה דבר גמיש ונזיל. בכיתה ז ח שמעתי אייל ברקן והחזקתי ממנו הכי טוב בעולם שיכול לקרות, למרות שהיום אין לי מושג איך דבר כזה בכלל יכול לעלות על דעתי. ככל שאתה שומע מוזיקה (במיוחד מוזיקה עשירה כמו טראנס), אתה לומד אותה ומחפש את הדבר העמוק יותר. כמו שנגיד אתה חודשיים אוכל חביתה כל יום, פתאום בא לך לחדש ולשפר ואתה מוסיף תבלינים וירקות. ככה הטעם. אין מוזיקה יותר טובה או פחות טובה (ת'אמת יש, אבל לא נכנס לזה חחח). יש מוזיקה שתואמת למצב רוח שלך, לתקופה שאתה מאזין, לתקופה של המוזיקה, לטעם שלך ולעוד מלא דברים. אני אישית יכול בבוקר לקום עם דודא רצינית לאיזה סון קייט, לעבור בהמשך היום לקצת יאנגר בראדר ולקנח באיזה Penta. באמאשלי. בבוקר פנטה ישמע לי חרא מוזיקה ובלילה ישמע לי טוב. מבין? מוזיקה טובה מוגדרת על ידי מה שאתה מחפש במוזיקה באותו רגע נתון שאתה מאזין. ואם טעם משתנה על פני טווח זמן של יום, אז בוודאי שישתנה על פני טווח זמן של שנים. מוזיקה טובה? פואלון? פסיכודלי? הכל תלוי מתי איך כמה ולמה. אין מוזיקה טובה, יש מוזיקה מתאימה. יום טוב.