חברה "ל י נ 'ץ "

חברה "ל י נ 'ץ "

על רבינו הקדוש שבתאי צבי בפורום חוזרים לא תעמוד על דם רעיך !!!!!!!!!!!!!!!!! עד מתי ????????????????????????????

jan1

New member
ממש צדיקים יש שם הא?

איש הרוח כזה פלוץ גאוותן חושב שהוא הכי חכם מכולם דוס מזורגג שלא ראה יוצאים בשאלה מימיו אומר כולם שבבניקים חושב לגונן על החברה הרקובה שלו שילך לחפש את הסוטים שלו בתל ברוך אפס יש יוצאים ששמים אותו בלימוד בכיס הקטן מי הוא בכלל איש הרוח עושה רק רוח שילך הוא והפורום שלו כל הדפקטים

MAYA20

New member
מה ההתרגשות?

ברצינות, למה ציפיתם מהם? עזבו אותם, הם סתם עובדי אלילים פנטים.

תגיד אתה נורמלי?

נראה לך ששבתאי נבהל מזה? אני דווקא מופתע שהם לא חוסמים אותו, כי הוא עושה להם שם בלאגנים חבל"ז. לדעתי הוא כבר החזיר שם כמה בשאלה, יש לנו מזל גדול שאריאלה מטומטמת ולא מבינה את הנזק, מבחינתה, שהוא עושה.

בכלל, למה בעצם? או בעצם למה בכלל?

ישאל את עצמו כל אחד מאיתנו: "מה אני רוצה לעשות/לגרום שם?" אם התשובה היא: "לעודד, לחזק, לקרב את ליבם לאביהם שבשמיים", יערב ויבושם לו. לעומת זאת, אם הסיבה היא: "להראות להם, להוכיח להם מי צודק, להציל אותם מנפילה למחוזות החושך והשחור", אז <b> בבקשה חברה, תעזבו אותם בשקט! בואו נשקע את הכוחות שלנו כאן! </b>

אותי זה מענין.

פשוט ככה ולא יותר, בדיוק כמו שפורום מזג אויר מענין אותי ובדיוק כמו שפורום שמנות ויפות מענין אותי ככה גם הפורום הזה מענין אותי. אני אוהבת לראות שם את המעברים, התהליכים, השכנוע פשוט התענינות גרידא. הענין הוא שהם כל כך מפחדים ומרוב פחד לא נותנים צ'אנס לאחרים שרוצים להכנס שללא ספק יכולים לתרום להם בפורום. חבל אבל שטויות כן, כן, לא, לא. מה אתה מחפש שם?

אז זהו, שאני כבר לא.....

כשהבנתי, שבעצם, אני לא באמת רוצה לעזור להם לחזור בתשובה..... החלטתי לעזוב אותם לנפשם... תנועת החזרה בתשובה, לא באמת מאיימת עלי, לא ברמה האישית ולא ברמה הלאומית. יכולים להיות, יש ועוד יהיו לי חברים כאלה, כמו גם להיפך. וכמו שאין מקום מצידי ללעוג ולערער את הביטחון, ללמד את האמת ולהראות את האור לאגודת הראלים (מאמינים בחוצנים...), כך לא אעשה זאת לחוזרים בתשובה (מאמינים בקמיעות ושדים). אני גם לא חושב שצריכה להיות כאן איזושהיא הדדיות או איזון, מצידי, ג'ינג'ית, אבנר25, דוד800 וכולם יכולים לברבר שטויות והבלים גם כאן, אני אצחק או אדלג בהתאם למצב הרוח <b>שלי</b>

זה מה שהופך את העולם שלנו ליפה

לא כולם בו (בעולם) אותו דבר.אני לדוגמא מאוד נהנה להיות שם, רק שבהם עברו כל גבול כאשר ברוב חוצפתם הם מוחקים הודעת תגובה שלי. אגב, כתבתי הוגעה תחת הכותרת "כשאני אומר בת זונה וכו' איפה היא? אני לא מוצא אותה.

גל נעים

New member
אחותי-"פורום מזג אוויר"?...../images/Emo42.gif

תראי אפשר להבין מאיפה הפחד הזה, אפשר להבין שהם מאוד מעוניינים לשמר את צורת חייהם החדשה ללא מפריעים חיצוניים ובלבד שמלמדים אותם שחילוני במהותו יכול להוות מפריע חיצוני באורחות חייו. נכון שלפעמים בעלי התשובה סובלים מחוסר טאקט ,לדעתי זה נובע מצעירותם במערכת החרדית וחוסר בהשקפה בריאה. מי שקרא את הראיון עם הרב רוזנברג הרב נויגרשל והרב שאינני זוכר את שמו בעיתון "משפחה" (כמדומני) יבין על מה אני מדבר.

MAYA20

New member
הווו דארלינג,

ברור שפורום מזג האוויר מענין, בניגוד לחוזרים בתשובה הוא משתנה והוא לא שם על אף אחד, בטח שלא על אנשים שאומרים לו מה לעשות ובטח שלא בשם אלוהים.

זה אופי הפורום שם

ואם אני נכנסת אני יודעת שאלוהים מעל הכל. תאמת זה מענין אותי לראות את אלה שעוברים תהליך של שינוי לחברה אחרת מה אני חושבת עליהם אני שומרת לעצמי, אני מנסה לכבד אותם אם אני בפורום שלהם. למרות שאני חושבת שהכתיבה שם מיותרת, כי הם כל כך מפוחדים שהם לא נותנים לאנשים אחרים לכתוב בלי לתקוף אותם על כל דבר. לא נורא זה כולה התענינות לא איזה עקרון, ככה שזה בסדר. <אלוהימית דארלינג>

לא מוצאת ענין להמשיך ולהגיב

ג'ינג'ית אוהבת לפוצץ את ההודעות בלינקים אפשר לחשוב מה יש שם בלינק, תגובה שלי שסך הכל מראה עד כמה אני מתונה לעומת חמימות המוח שלהם. בשיא הרצינות, אני לא מצליחה להבין מה יש להם שם, אני כותבת בשיא הנימוס והכבוד והם מגיבים בצורה כל כך לא מובנת ומתלהמת. כנראה מפחד:) בכל אופן לדעתי הם לא מייצגים את החוזרים בתשובה. יצא לי להכיר כמה כמו תמר תת לדוגמא ועוד והם לגמרי אחרת. כנראה שלחץ והודעות משתלחות זה ענין של אופי ולא קשור ליציאה או חזרה בשאלה:) ואגב לכל אחד שבא לו להזכר בהרצאות שקיבלנו ובשטיפות מוח קבועות יש שם כמה הודעות עם פרופיל על היוצאים. הכי טוב לי זה שרציתי לשכנע מישהי על שטיפות מוח של חרדים ועל זה שכולם שם מדברים אותו דבר ובדיוק נפלה לי דוגמא לידים הפניתי אותה לכתבה שלו עלינו והוא עשה לי את העבודה. היא מכירה חלק גדול מהפורום וראתה איך הכתיבה שלו מוכיחה שהוא באמת לא מכיר אותנו אלא מדבר את מה שאמרו לו וחינכו אותו לדבר. (חרדי ממוצע) בקיצור מומלץ אבל למשועממים בלבד שאין להם במשרד היום הרבה עבודה. <אלוהימית>

זה עניין של טעם

נכנסתי לקרוא את הדיון האמור. לטעמי - שעמומון היסטרי. החבר'ה שם מדברים בשפה אחרת ממני וממש לא מעניין אותי להבין מה מניע אותם. כנראה שיש יוצאים שזה כן מעניין אותם. שוב, עניין של טעם.

למעלה