חברה לקרוא את זה...

mariana

New member
חברה לקרוא את זה...../images/Emo70.gif

היי מה שלומכם? היה לי רעיון ואני מקווה שתשתפו איתי פעולה אוי ואווי למי שלא. אז ככה אני מבקשת שכל אחד יספר כאן מה האכזבה שלו שבגללה הוא נכנס לפורום ואיך הוא מצא את הפורום הזה? שיספר קצת על עצמו מה שהוא רוצה. לא להיתבייש לספר הכל, תזכרו את היום הראשון שניכנסתם לפורום הזה, ולספר את האכזבה שלכם
אז אני מתחילה ראשונה למרות שחלקכם יודעים. הייתי בת 14 וחצי והחלטתי לצאת עם החבר הכי טוב של אחי שהייתי מאוהבת בו עד השמיים, ולא עשיתי טעות בזה שבחרתי אותו, היה קשה בהתחלה כי ההורים שלי היו נגד כי הוא היה גדול מימני ב 8 שנים והוא היה יותר בוגר. רציתי להראות לכולם שגם אני בוגרת והחלטתי להילחם עליו ובסוף ניצחתי, הייתי איתו 3 שנים אהבה שלנו היתה בשמיים, בחיים לא אהבתי כל כך מישהו. זה היה הנשיקה הראשונה שלי והחיבוק הכייפי, אפילו ויתרתי למענו את הצבא כי הוא לא רצה שאני אתגייס, ואפילו חשבתי להיתחתן איתו אחרי הלימודים, כמו שאומרים האהבה הייתה עיוורת. הגיע תקופה שהיינו רבים המון והייתי מרגישה שאני דוחה אותו. וכך זה הפך להיות, הוא אפילו האשים אותי שאני בודת בו עם מישהו אחר וזה פגע בי, אבל הוא אמר זאת מעצבים, אז באותו יום חתכתי זאת למרות שלא רציתי שהוא ילך, חשבתי שהוא ישאר להילחם למעני עוד קצת אבל לא. זה הפעם האחרונה שראיתי אותו עד היום למרות שהוא גר ברחוב שלי, כי הוא היה רואה אותי והיה עושה פרסה עם האוטו העיקר לא להיתקרב אליי. בחיים לא בכיתי ככה. עד שיצאתי מזה לקח לי שנה וחצי, אהבתי אותו בטירוף, ואני בטוחה שגם הוא כי הוא לא רצה לשמוע מימני יותר כי רצה לשכוח אותי מהר. אחרי חודש של פרידה שמעתי שהוא יוצא עם איזה בחורה שאני לא מכירה אותה ואחרי חצי שנה הוא נישא ה ועכשיו אפילו יש לו ילדה שקראה לה בשם שאני הכי רציתי להביא לילדה שלי וזה מעיין. יוצא לנו לדבר פעם בשנה ואומר לי שהוא מתגעגע וחבל שזה קרה כך ואני לעומת זאת הייתי מאושרת שזה נגמר למרות כל הכאב. אחרי שנה וחצי פתאום ראיתי את אריאל הוא היה הבחור הראשון לא דחיתי אותו, כי לא יכלתי היסתכל על גברים הם היו דוחים אותי.ואז איכשהו הקשר שלי עם אריאל היתגלגל, כי גם אחותו עזרה לי המון, ואז הסיפור שהיה עם יוסי חזר גם איתו, הייתי בטוחה שלא אתאהב שוב ואז שוב התאהבתי והבטחתי לעצמי שהוא יהיה בעלי, כי הוא כזה מתוק, אבל לאט לאט גיליתי את החסרונות שלו, כמה שהוא בחור טוב הוא עקשן מאוד ןגאוותן והאגו שלו חוגג חבל"ז, לא יכלתי להישאר עם הבחור הזה. ניפרדנו יותר מ5 פעמים ולא היה לזה סוף חזרנו כי הוא לא יכל לחיות בלעדיי כי זה הייתה אהבה ראשונה שלי, ואז מצאתי בפוקס את הפורום הזה כי רציתי לראות איזה פורומים יש כאן, ואז עיני קלטו את פורום האכזה אז הייתי חייבת להיכנס ולספר את הסיפור שלי, כי אני ואריאל היינו פרודים ונשבעתי שזה יהיה פעם אחרונה. תודה למי שקרא הכל. אוהבת מרין

shooki11o

New member
אז ככה...

אצלי זה גם קשור לאהבה... אבל הרבה יותר קצרה יצאתי עם מישהי נפלאה, נפלתי בקסמיה די מהר עד כידי כך אחרי שבוע כבר הרגשתי מאוהב... ולא זה לא שאני לא יודע מה זאת אהבה נהפוך הוא הפרפרים פשוט חגגו אצלי כל פעם שהטלפון צילצל בקיצור... למרות החלומות הגדולים אחרי שבועיים וחצי העלמה החליטה שמאחר והיא לא מרגישה כלום כלפי זה ניגמר. כמובן שהאכזבה הגדולה היתה מהעובדה שסיבה אמיתית לא הייתה לה... הייתי מעדיף לשמוע את האמת (תהיה אשר תהיה) מאשר תרוץ של לא מרגישה כלום וזאת היתה האכזבה שהביאתני הלום...

jess ועוד

New member
מרין את נפלאה כבר אמרתי לך ???

אני פה בגלל משהו שהוא אהבה אבל למשהו אחר רצון למשהו גדול יותר למשהו אמיתי רציתי להכנס להריון ובלי לנסות יותר מדי הצלחנו הייתי מאושרת אי אפשר היה לפספס ת´חיוך שלי אפילו בחושך אבל אחרי שבוע יום שישי בבוקר קמתי עם כאבים הסטרים בגב ובבטן והיה דימום והבנתי שזה לא נועד להיות נשברתי בכיתי נקרעתי מבפנים כל העולם נפל לי לא חייכתי לא צחקתי לא דיברתי לא היה לי אור בעינים ואז החלטתי שאני חייבת לדבר על זה עם מישהו אבל אנשים לא אוהבים לשמוע על צרות של אחרים אז החלטתי לפתוח את הפורום הזה כדי שיהיה מקום לכתוב לבכות לצחוק לחבק לנשק והכל בלי שיגידו "איזה דביקות" או "איזה שטויות" והנה אני איתכם ביום שבת בלי נדר נכנסת כבר לחודש חמישי ושמחה שיש לי אתכם אוהבת ג´סיקה

ניקולי

New member
אם כך מה אני עושה כאן???

אז זהו..שבעצם נכנסתי לכאן כי המילה אכזבות משכה לי את העין...אני שנתיים מצ´וטטת ושנתיים נכנסת לפורומים אך מעולם,מעולם לא העזתי להכנס לכאן. אכזבות היו לי רבות, דמעות לא הפסיקו לזרום, הבטן פירפרה גם לי, הכל התגעש בי, לא ישנתי ימים לא ישנתי לילות. למדתי על בשרי,שאם אין אני לי אז מי לי? החלטתי להכנס ממש בלי להסס ולנסות לעזור,לאנשים שבין יום נהפכו לחברים. אז ככה בקצרה מכל הלב והנשמה סיפרתי למה אני כאן ובזה הסתיים סיפורי ונשלם!! ניקול*

jess ועוד

New member
לא משנה למה העיקר

שאת פה וריקי פה ועזרה ומרין וסערה ושוקי וכולם כולם כי זה לא היה אותו דבר בלעדיכם ...

golem

New member
חח תודה ../images/Emo13.gif

אבל אני עז-טוב לא עז-רע...

ניקולי

New member
תודה נשמה../images/Emo25.gif

איזה כיף זה שיש כאלו חברים שיודעים להקשיב לאחרים שיודעים לפרגן לתמוך ולחזק ולא נותנים בלב תחושה של ריק.. שיחות הנפש..אחד לשניה.. ניתנים כאן באהבה רבה.. כל כך נעים להכנס ובלי להסס לשפוך ולספר...את מה שיש על הלב. ולכם חברים אני מודה ואתן לכל אחד ואחת חיבוק ונשיקה.. כי אתם חברים אמיתיים שלא הכרתי בחיים.. תודה מכל הלב והנשמה מניקול* באהבה!!

ליאור 30

New member
טוב מרין אני מרגיש חייב לענות לך

אז ככה כידוע לך אני עדיין לא עברתי אכזבה שהביא אותי לכאן מה שכן הביא אותי לכאן זה אתם החברה הנחמדים שפגשתי במקרה אצל ידידתי היקרה ניקולי ורק בזכות קבוצת כדורסל שנקראת מכבי תל אביב שהייתי חייב לראות אותם וניקולי גרה הכי קרוב למקום עבודתי ואני לא מצטער לרגע שהכירתי אותכם אתם אחלה אנשים שממש היה כייף להיות בסביבתכם וקיבלתי הזמנה מיוחדת לבוא ולבקר אותכם כאן אז באתי וראיתי והרגשתי שאולי אני יכול טיפ טיפה לעזור לחברה כאן מהנסיון האישי של החיים שיש לי אז אני כאן ובכייף אני עושה את זה ליאור שאוהב אותכם ומתגעגע כבר לעוד איזה שהוא מפגשון קטן

ASHER789

New member
מרין

לא בגלל אכזבה נכנסתי לפורום זה,נכנסתי לכמה פורומים והמשכתי להכנס לפורום זה בגלל שראיתי שיש פה אנשים חמים ואמיתיים. בנוגע לאכזבה אישית עברתי הרבה(כמו כולנו) אבל בצורה שאי אפשר להסביר הם היו(האכזבות) ונעלמו כאילו לא היו.אני רגיל לעבור אותם לבד מבפנים בלי לאכול את עצמי יותר מידי פשוט כאילו מעלים אותם.לפעמים קצת מתלוננים בפני החברים הקרובים ,לפעמים לוקח יותר זמן לפעמים פחות אבל בסופו של דבר האכזבה היא גם התנסות וגם ממנה לומדים אז זה לא כזה דבר רע,זה עוד דבר שבזכותו העשרנו את הניסיון.(אם לא היה "רע" לא יכלנו לחוות את ה"טוב")

בונבונת

New member
היי מרינוש! וכולם!

אני פה בגלל שבתקופה האחרונה היו לי יותר מדיי אכזבות והייתי במצב של חוסר אונים,פשוט לא היה לי מושג מה לעשות עם עצמי.אבל מצאתי את הפורום בפוקס ענק,פשוט שיעמם לי בעבודה ובמקרה גיליתי שיש כזה דבר "פורום" ו"אכזבות" משך אותי ,זה היה בתקופה שהתחלתי להתחזק ורציתי לעזור לאנשים להבין מה שאני הבנתי,וגם חיזקתם אותי המון ועזרתם לי להבין שאני בדרך הנכונה! האכזבות שלי קשורות להמון דברים,העיקר זה העובדה שחבר שלי נפרד ממני (היינו שנה וחודשיים ביחד) כי פתאום הוא הרגיש שהוא לא אוהב אותי יותר (זה קצת יותר מורכב...) ואז הרגשתי שאני פשוט "לא שווה" וירד לי כל הדימוי העצמי,זה המשיך בכך שכל החברות שלי כבר לא היו חברות שלי-כל אחת בפינה שלה,אם החבר,הצבא,הבעיות שלה,נכנסנו לאיזה אגוטריפ והרגשתי עוד יותר בודדה ולא היה לי עם מי להיות,אח"כ האכזבה שלי הייתה מההורים שלי שהבנתי שכבר שנים שהם מדכאים אותי ולא מעריכים אותי כראוי ולא מעודדים,הרגשתי שחסרה לי המון אהבה מהם ,בעיקר מאבא שלי, רבתי כל הזמן עם אחותי, אח שלי חזר בתשובה כך שהקשר כמעט נותק ,אחותי הגדולה נוסעת עוד מעט לשלוש שנים לסאן פרנסיסקו עם בעלה ואחיינית שלי ואני כ"כ קשורה אליהם! והיו עוד אכזבות כאלה שפתאום הבנתי שלא מיציתי את כל מה שאני רוצה לעשות,שכחתי מי אני כשהייתי עם חבר שלי אבל היה לי ממש טוב,ואז נחתתי למציאות שחורה כשנפרדנו והכל טפח על הפנים שלי בכאלה "בומים" שלא ידעתי מאיפה לאכול את זה... אבל הנה אני היום,כבר חודש מסתובבת עם מצברוח טוב באמת ולא רק חצי ממני! פתרתי לי את הבעיות ולמדתי איך להתמודד עם דברים כאלה,הבנתי מי אני ומה אני רוצה,מצאתי את השלווה שלי,אני אוהבת את עצמי שוב ו...מחכה בקוצר רוח לאהבה הבאה שלי...האמת שאני יוצאת עם מישהו כבר קצת יותר מחודש,אני עדיין לא מאוהבת בו ואני חושבת שהוא לא כל מה שאני בחבר אבל הוא מקסים! וכמו שפיל קולינס שר:"אי אפשר לזרז אהבה,אתה פשוט צריך לחכות..." אז קבלו ממני
ענק ואהבה ותקווה אינסופית!!! דרך אגב-ממליצה על הספר ´באדולינה´ של גבי ניצן! ועל מנת דודי בלסר לבנות שביננו...(מרין תבין אותי בטוח!!!) אוהבת!

@@

New member
אז אני פה בגלל......

שהייתה לי מערכת יחסים של שנה וחצי ועמדתי להתחתן, עד שהבחור החליט שחתונה זה ממש לא בשבילו ואין טעם למרוח את זה , וכך אני נותרתי בחורה כואבת ומאוכזבת, במקרה נכנסתי לפורומים והפורום שצד את עיניי, זה פורום אכזבות, היום אני פחות מאוכזבת ממה שהייתי. שאמצא את האושר שלי וכבר מאוכזבת אני לא אהיה, אני לא מתכוונת לנטוש את הפורום המקסיםםםםםםםםםםם, מכיוון שיש פה אנשים חמים ואמיתיים שלא צריך להיות מאוכזבים בשביל להיות פה. הפורום הפך להיות בית בשבילי, ותמיד אני אהיה כאן בשביל לעזור לתמוך לייעץ וגם לקבל ממכם תמיכה, אהבה,חום וחיבוקים. (את הסיפור שלי כמעט כולם מכירים ולכן תימצתי). העיקר שכולנו פה יחד. ולכם אנשים מקסימים ומדהימים אני שולחת
גדולללללללללללללל ולכל אחד אני מאחלת שימצא את האושר שלו, כי אכן כך יהיה. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתת אותכםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שלכם ריקי

golem

New member
מרינגוש ../images/Emo24.gif גם אני חייב לענות??

טוב האמת שאני לא נכנסתי בגלל איזה אכזבה מסויימת וטרייה - איכשהוא כל החיים שלי הסתובבתי בגישה של אני מאוכזב ובאאסה לי - או דברים בסגנון הזה (הרגשה שדי השתחררתי ממנה בשנה האחרונה..) אבל השם הזה "אכזבות" מייד משך לי את העין והרגשתי ממש טבעי להיכנס אליו ולהתחיל לדבר בו - ונשארתי בגלל האנשים הכ"כ נחמדים שיש בפורום הזה ובגלל עוד סיבה חשובה - אפילו שאני עכשיו יותר על תקן מייעץ ועוזר - ופחות על תקן מיועץ (נכון לעכשיו) העצות שאני קורא פה מכל מיני אנשים והתגובות מאוד מחזקות אותי ואני מרגיש איתם ממש טוב.. וזהו בעצם..
אוהב עזרא

למעלה