חברה לקרוא את זה...../images/Emo70.gif
היי מה שלומכם? היה לי רעיון ואני מקווה שתשתפו איתי פעולה אוי ואווי למי שלא. אז ככה אני מבקשת שכל אחד יספר כאן מה האכזבה שלו שבגללה הוא נכנס לפורום ואיך הוא מצא את הפורום הזה? שיספר קצת על עצמו מה שהוא רוצה. לא להיתבייש לספר הכל, תזכרו את היום הראשון שניכנסתם לפורום הזה, ולספר את האכזבה שלכם
אז אני מתחילה ראשונה למרות שחלקכם יודעים. הייתי בת 14 וחצי והחלטתי לצאת עם החבר הכי טוב של אחי שהייתי מאוהבת בו עד השמיים, ולא עשיתי טעות בזה שבחרתי אותו, היה קשה בהתחלה כי ההורים שלי היו נגד כי הוא היה גדול מימני ב 8 שנים והוא היה יותר בוגר. רציתי להראות לכולם שגם אני בוגרת והחלטתי להילחם עליו ובסוף ניצחתי, הייתי איתו 3 שנים אהבה שלנו היתה בשמיים, בחיים לא אהבתי כל כך מישהו. זה היה הנשיקה הראשונה שלי והחיבוק הכייפי, אפילו ויתרתי למענו את הצבא כי הוא לא רצה שאני אתגייס, ואפילו חשבתי להיתחתן איתו אחרי הלימודים, כמו שאומרים האהבה הייתה עיוורת. הגיע תקופה שהיינו רבים המון והייתי מרגישה שאני דוחה אותו. וכך זה הפך להיות, הוא אפילו האשים אותי שאני בודת בו עם מישהו אחר וזה פגע בי, אבל הוא אמר זאת מעצבים, אז באותו יום חתכתי זאת למרות שלא רציתי שהוא ילך, חשבתי שהוא ישאר להילחם למעני עוד קצת אבל לא. זה הפעם האחרונה שראיתי אותו עד היום למרות שהוא גר ברחוב שלי, כי הוא היה רואה אותי והיה עושה פרסה עם האוטו העיקר לא להיתקרב אליי. בחיים לא בכיתי ככה. עד שיצאתי מזה לקח לי שנה וחצי, אהבתי אותו בטירוף, ואני בטוחה שגם הוא כי הוא לא רצה לשמוע מימני יותר כי רצה לשכוח אותי מהר. אחרי חודש של פרידה שמעתי שהוא יוצא עם איזה בחורה שאני לא מכירה אותה ואחרי חצי שנה הוא נישא ה ועכשיו אפילו יש לו ילדה שקראה לה בשם שאני הכי רציתי להביא לילדה שלי וזה מעיין. יוצא לנו לדבר פעם בשנה ואומר לי שהוא מתגעגע וחבל שזה קרה כך ואני לעומת זאת הייתי מאושרת שזה נגמר למרות כל הכאב. אחרי שנה וחצי פתאום ראיתי את אריאל הוא היה הבחור הראשון לא דחיתי אותו, כי לא יכלתי היסתכל על גברים הם היו דוחים אותי.ואז איכשהו הקשר שלי עם אריאל היתגלגל, כי גם אחותו עזרה לי המון, ואז הסיפור שהיה עם יוסי חזר גם איתו, הייתי בטוחה שלא אתאהב שוב ואז שוב התאהבתי והבטחתי לעצמי שהוא יהיה בעלי, כי הוא כזה מתוק, אבל לאט לאט גיליתי את החסרונות שלו, כמה שהוא בחור טוב הוא עקשן מאוד ןגאוותן והאגו שלו חוגג חבל"ז, לא יכלתי להישאר עם הבחור הזה. ניפרדנו יותר מ5 פעמים ולא היה לזה סוף חזרנו כי הוא לא יכל לחיות בלעדיי כי זה הייתה אהבה ראשונה שלי, ואז מצאתי בפוקס את הפורום הזה כי רציתי לראות איזה פורומים יש כאן, ואז עיני קלטו את פורום האכזה אז הייתי חייבת להיכנס ולספר את הסיפור שלי, כי אני ואריאל היינו פרודים ונשבעתי שזה יהיה פעם אחרונה. תודה למי שקרא הכל. אוהבת מרין
היי מה שלומכם? היה לי רעיון ואני מקווה שתשתפו איתי פעולה אוי ואווי למי שלא. אז ככה אני מבקשת שכל אחד יספר כאן מה האכזבה שלו שבגללה הוא נכנס לפורום ואיך הוא מצא את הפורום הזה? שיספר קצת על עצמו מה שהוא רוצה. לא להיתבייש לספר הכל, תזכרו את היום הראשון שניכנסתם לפורום הזה, ולספר את האכזבה שלכם