חברה לצ'ט!!! כל מי שקורה את ההודעה שיכנס לצ'ט של הפורום ...
T THE sky angel New member 8/6/04 #2 אני לא מצליחה להיכנסססס! לא פיייירר איך עושים עוול כזה למנהלת?!!?!?! (
S s h e e p i t New member 8/6/04 #4 דבר ראשון... תנסי לא להיות מפגרת כמו יפעת ואם נפתחת לך איזה הודעה שאת צריכה להגיד "כן" או "לא" תסמני את כן! ולא את לא! כמו שהמפגרת עשתה ולא הבינה למה זה לא נפתח דבר שני... חכי קצת...
דבר ראשון... תנסי לא להיות מפגרת כמו יפעת ואם נפתחת לך איזה הודעה שאת צריכה להגיד "כן" או "לא" תסמני את כן! ולא את לא! כמו שהמפגרת עשתה ולא הבינה למה זה לא נפתח דבר שני... חכי קצת...
S s h e e p i t New member 8/6/04 #6 את לא מחכה בסבלנות... אני ילדה עסוקה.... תגידי תודה שהועלתי בטובי לפתוח את הודעתך ולהתייחס אליה סתם סתם נו לא תמיד אני פה...
את לא מחכה בסבלנות... אני ילדה עסוקה.... תגידי תודה שהועלתי בטובי לפתוח את הודעתך ולהתייחס אליה סתם סתם נו לא תמיד אני פה...
T THE sky angel New member 8/6/04 #7 חחחח באמת עשיתי לא... כי זה משו להוריד ואני לא רוצה להוריד דברים לא מוכרים.. מזה ייתן לי?? יפעת אני אוהבת אותך!!
חחחח באמת עשיתי לא... כי זה משו להוריד ואני לא רוצה להוריד דברים לא מוכרים.. מזה ייתן לי?? יפעת אני אוהבת אותך!!
S s h e e p i t New member 8/6/04 #10 מפגרות התכוונת ../images/Emo3.gif בעצם מור לא עשתה כלום היא בסדר את הבעיה כאן...
י יפעת מגליל תחתון New member 8/6/04 #11 כיבשי - ראי הוזהרת! אני לא בעיה, אני מיוחדת, שונה, מגוונת....
T THE sky angel New member 8/6/04 #12 באמת תיזהרי!! הישמרי לך!! שלא תיקצץ לך הפרווה -בטעות- -במקרה- -בלי כוונה- !!