חברה, לא קצת הגזמנו?

ואני..

כתבתי לכולם שאני הולך לישון ב 12 וחצי.. זאת אומרת אז כאילו התנתקתי.. אבל לא נרדמתי, ונשארתי עד סוף האולטימטום, שעשה שלוש... ובגלל שלא היה מה לראות ומה לשמוע ולא היתה אזעקה, הלכתי לישון. (אני מודה שהיה קשה להירדם \= ...) למרות זאת, קמתי בתשע וחצי והגעתי ב10:25 לביצפר כי ההורים שלי חייבו אותי, וישר שנכנסתי ראיתי את כל הכיתה עם מסיכות.. איזה פחד.. אז הצטרפתי אילהן ושמתי גם את שלי, ואז אני ועוד שני חברים הלכנו לילדים ושמנו להם יד על המסנן כדי שייחקנו... היה פאן

alinali

New member
המתקפה על עיראק החלה!!

חג מלחמה שמח!! {חחח...} מדדתי את המסיכה...זוועה... עכשיו בגלל שבוש לא יכל לחכות ליום שישי או משהו כזה, ההורים שלי לא מסכימים לי לבוא לצילומים היום בערב...הם אמרו לי שזה יותר מדי מאוחר, ושאי-אפשר לדעת מה יקרה בערב, אם הצילומים היו כרגיל הם היו מסכימים לי!! איזה באסה...

like daa

New member
חג מלחמה שמח!!

גם אני מדדתי. אבל אין מצב שאני מצלמת את זה ומנציחה זאת לנצח... למזלי לא הייתה מראה באזור, אז לא קבלתי התקף לב מאיך שנראתי עם המסכה. אבל זאת בהחלט חוויה למדוד...
זה מלחיץ רק מלמדוד את זה, ומה יהיה בזמן אמת?...

ממ"דתי../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif

ובגלל שיש לי שער ארוך, זה נראה משהו כזה
(השתמשתי בתמונה שלך)

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif חג מלחמה שמח../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

גם אני מדדתי... זה כמו איזור הדמדומים.... חמישה אנשים שנראים כמו יתושים זה לא מחזה מלבב... צריך לעשות אמיטוקונים לכבוד המלחמה.

love amor

New member
גם אני מדדתי את המסכה

בבוקר העירו אותי ב-7 כדי למדוד אותה..... והייתה מראה מאחורי אבל לא הסתכלתי כי זה בטח מפחיד! כולם נראים כמו ג'וקים ענקיים..
וגם הורדתי אותה אחרי 5 שניות כי היה לה ריח מסריח! חיחי

PopPy

New member
חברה, לא קצת הגזמנו?

פתחתם המון שרשורי אוף בימים האחרונים, למה לא לשרשר? עכשיו אני אשרשר את כל העוף להודעה הזו, אבל אם אתם רואים שיש כבר שרשור אוף בעמוד- שרשרו אליו את העוף שלכם! ואם אתם שואלים מה אני עושה פה, אז התשובה היא שיש לי אמא היסטרית שנתקפה בגז עצבים ממוקד, ולא נעים לי בטירוף מהמתאמות קהל ומסם המסכן שנמצא שם לבד, מסתמך על זה שאני מגיעה..

עמיתוש

New member
סרטון חדש באתר שלי ../images/Emo13.gif.

ראיתי שדיברתם על סאבלימינל מישהו כאן, קבלו את הקריוקי של סאבלימינל (ולא לדאוג, זה לא כמו הקריוקי הראשון באתר שלי
).

לשרשור ה../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

אייקוני מלחמה שאילתרתי ברגע זה. עלוב.
ניר

f o x g i r l

New member
ממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

אהבתי במיוחד את הסמיילי אב"כ

adis90

New member
../images/Emo6.gifגמני אהבתי את האב"כ../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

חחחחחחחחחחח משהו ק-ו-ר-ע ../images/Emo6.gif -

http://www.geocities.com/kavod4u כנסו לזה, לימור חייבת ללמוד איזו קללה באמהרית/יידיש/ערבית עיראקית.

למעלה