חבר'ה כנסו

inbar b

New member
חבר'ה כנסו

הורדתי את כל הפרקים שיצאו עד עכשיו.... יש כבר תרגום לזה?

../images/Emo124.gif סליחה על הנצל"ש

אז מה יהיה עם הסדרה? http://www.foxnews.com/story/0,2933,226092,00.html [מצטערת שלא היה לי כוח לעשות תגובה נורמלית]

Girl Afraid

New member
נכון...

אבל לצערנו, לפי רוב הדיווחים בתקשורת, הסדרה תבוטל למרות שלושת הפרקים הנוספים שהוזמנו. הודעה רשמית לא פורסמה (ואמן שלא תפורסם!), אבל באופן כללי הדיבור הוא שהסדרה תבוטל. שיט.

Girl Afraid

New member
מהפה שלהם לאלוהים

איזה דיבור נהיה לי שאני מדברת על השארותה של הסדרה, אה? ממש נינט... ברוך השם אמן טפו טפו טפו בן פורת יוסף.

temis

New member
I DONT GET IT!!!!

אני לא מבינה איך סידרה כמו הבית הלבן שגם הייתה לה שפה גבוהה והייתה סדרת איכות (לדעתי) וכל מיני הצליחה יפה ועכשיו סדרה אם אותו סגנון "חכם" לא מצליחה בגלל שאמריקאים מפגרים לא אוהבים אותה??? איפה הצדק?? הם בטח יושבים בבית ורואים "AMERICAN IDOL" אוך!

Girl Afraid

New member
מילותיו של ווס מנדל מגשימות את עצמן

הטלוויזיה טמטמה את הקהל... ובכל זאת, תסכימי איתי שסדרה כמו "הבית הלבן" עוסקת בנושא שנוגע להרבה יותר אמריקנים מ"סטודיו 60". אפשר לחפש לזה תירוצים עד מחר, אבל הסדרה לא מצליחה מספיק ואם היא רוצה להשאר באויר היא צריכה להתחיל לספק קבלות. אני לא חושבת שאם ייעשו מאמצים שהסדרה תפנה לקהל יעד רחב יותר הסדרה פתאום תהיה גרועה. יש אומרים ששינוי זמן השידור שלה יעלה את הרייטינג (גם לדעתי 22:00 זה די מאוחר). NBC צריכים לתת צ'אנס לסדרה וגם לראות איך הם משפרים את העמדה שלה בלוח השידורים (אם יש צורך).

darklighter

New member
למה ללכלך על אמריקן איידול../images/Emo35.gif../images/Emo190.gif

אבל את צודקת שחבל שסדרה כזאת מצחיקה, שנונה וחכמה לא מצליחה

למעלה