חברה כנסו

romens

New member
חברה כנסו

בואו כל אחד יכתוב על איך הוא התחיל לאהוב את ברוזה ? איזה שירים היו הראשונים ששמע וכו' ......... אז אני אתחיל אני בערך מגיל שלוש ככה שומע את ברוזה כאילו שהייתי בגיל שלוש לא אני שמעתי אותו אלא אח שלי ואני הייתי יושב שחדר שלו ומקשיב וככה עם הזמן המשכתי לשמוע אותו עד עצם היום הזה זה היה בערך בתקופה של מצדה 93 את השירים הראשונים אני לא ממש זוכר אני מניח שזה היה מחת לשמיים , שיר אהבה בדואי ביקור מולדת... זהו עכשיו תורכם יאללה! למה אתם עדיין לא כותבים???

glitter8

New member
אז אין לנו כח...

לרשום עוד פעם...

glitter8

New member
מה שכן,רונן,

אני יכולה לספר לך שבשנת 83, במילניום הקודם, כשהאישה שאיתי יצא והיה היסטריה ועשה הסטוריה, אי אפשר היה להעביר יום אחד בלי לשמוע ברדיו אתה האישה שאיתי או "סיגליות" לפחות 5 פעמים, כל לוחות המודעות בעיר היו מוצפות בפרסומות על הופעות שלו, וכשאני אומרת מוצפות הכוונה שכל הלוח מלא מלא בפוסטרים רק של האשה שאתי, אי אפשר היה להתעלם מזה. אנשים היו מקדישים את השיר הזה ברדיו, בחתונות, בקיצור, זה היה בכל מקום, וגם העיתונים היו מלאים בכתבות על החיפאי-ספרדי הזה שצץ ועשה לנו בית ספר בהצלחה. . שום אמן ישראלי עד היום לא זכה לכזו חשיפה אינטנסיבית ולפי דבריו של דיויד , 25 הופעות בחודש.עד שפעם אחת אפילו הוא אמר שכבר נמאס לו בעצמו מלשמוע את השם ברוזה., לכן הוא גם ארז מזוודה, אישה ושני ילדים ועזב לאמריקה, וכל זה אם אינני טועה עוד לפני שצלח את גיל 30 אבל תקנו אותי אם אני טועה, לא בדקתי את הפרט הזה לאשורו. כך שאפילו אני, ילדה בת 9 הייתי צריכה לברר על מה כל המהומה...הוא אפילו הופיע ברחוב סומסום עם השיר"רעמים וברקים". ושרי צוריאל שהיתה בתוך הבובה "קיפי" ישבה לידו וליטפה את רגלו בידה הקוצנית... כך זה התחיל...ושאר הסיפור ...בדאון באחד הדפים הראשונים.. שבת שלום לכולם!

lile0

New member
אין לכם כוח!

יש לנו כוח! אז איפה הוא? הנה הוא! הדיבורים על תנועת הנוער העלו בי זכרונות...עוד שרים את זה?

lile0

New member
אז....?? רונן ביקש רונן יקבל!

וכמו כל הודעה, למי שאין כוח להגיב-שפשוט לא יגיב! לא כולנו מגיבים לכל ההודעות! אבל לרונן אני תמיד עונה (וגם לעומריקי
) אז ככה אני התחלתי לאהוב את דויד: בגיל 13 המדריכה בתנועת נוער שהייתי בה הכינה קלטות(!) לכולם של אוסף שירים ישראלים, ביניהם היה גם השיר "חיפה"... ואז קניתי את הקלטת לקט ראשון, והשאר היסטוריה...

popikon23

New member
ואני...

לילך לא הפסיקה לשמוע דיויד וביקשה נורא יפה שאני אלך איתה להופעות אז הלכתי להופעות, ושמעתי דיויד וחוזר חלילה.. לא לקח הרבה זמן עד שאני יתחיל לאהוב את המוזיקה ואת האדם. אז אתם רואים, בד"כ האחים הקטנים נדבקים מהגדולים- אצלנו זה היה להיפך

handlessman

New member
אה אז את גדולה יותר?

טוב אז קיבלתי תשובה לשאלה שלי בשירשור אחר...

romens

New member
היה קשה?????????

טוב זהו אני סיימתי את יעודי .... ועכשיו אני יכול לישון =]

romens

New member
אז עכשיו הכל נעשה ברור.....

לא הייתי אז בפורום כאילו או שכן אל לא הסתכלתי בדאון ככה שאני לא ידעתי על שרשור זה ככה שאל תאשימו אותי

popikon23

New member
רונן ועומריקי

תשאלו תמיד כל מה שאתם רוצים ואנחנו נענה כי אם לא תשאלו- אך תדעו??

handlessman

New member
ואם לא נאכל - איך נגדל?

ומהפרסומת של השוקו-שוק - "אם לא תתעורר - איך תקום?" נו מה אנחנו ילדים?!

handlessman

New member
זה בסדר, אל תתביישי...

את יכולה להגיד את השם של תנועת הנוער...

popikon23

New member
אני אגלה לכם

בני עקיבא! וגם אני הייתי חניכה שם.
קדימה בני עקיבא, הידד במעלה

lile0

New member
נכון! ../images/Emo197.gif

"יד אחים לכם שלוחה, הנוער החביב..." אחחח, ימים טובים, היה כיף!

handlessman

New member
הייתן דתיות?

או סתם כי היה בא לכן, או האפשרות היותר סבירה לכך שהלכתן וההכי פחות סבירה מבחינה הגיונית - שזו הייתה תנועת הנוער היחידה איפה שגרתן?

למעלה