חבר'ה כנסו..

חבר'ה כנסו..

חבר'ה תקשיבו לליאון רוזנברג (שאול) המדהים שלנו יש להקה ששמה בורדו הם עובדים ביחד כבר 3 שנים ועם הרבה אהבה ניסיון והשקעה יוצא השבוע לרדיו סינגל ראשון שלהם אחרי 3 שנים של עבודה קשה ואהבה למוסיקה ועם הרבה ניסיון....!! הייתה להם ב10.9 הופעה ראשונה על במה לאחר 3 שנים שהם עובדים על חומרים ורק עכשיו החומרים יוצאים לאור ההופעה הייתה מדהימה...אני בטוחה שאם תשמעו תתאהבו הם מוכשרים ושומעים שהם מקצועניים..... אז חברה אני נותנת לכם כאן תכתובת של האתר של הלהקה ותיכנסו ותתחילו להנות יש שם קליפים שאני בטוחה שתהנו מכולם...ויש שם שיר שנקרא לפידים ששר אותו לא אחר מליאון רוזנברג האחד והיחיד!! הדיסק שלהם יוצא אחרי החגים והסינגל יוצא השבוע לרדיווווווו.... אז שיהיה להם המון המון הצלחה איתו!!! כנסו ותתחילו להנות...

הוא הסתפררררר?../images/Emo2.gif

יפה לו עם קצר

אביחי 33

New member
אירנה שיהיה בהצלחה../images/Emo24.gif

תמסרי לליאון בשמנו
רק שתדעו כולם,שאירנה(פותחת השרשור) מעריצה מספר 1 של ליאון, והוא גם אמר את זה באירוח שלו
ילדה מקסימה שעוזרת לליאון בכל דרך אפשרית. מפה אני שולח לך אהבה וכל הכבוד ענקייייים

אביחי נשמה כנס..

אביחי תודה רבה רבה...למרות שזה קצת בדלהי כי לא נכנסתי לפורום כי הייתי 3 ימים בבאר שבע...תאמת זוכרים שבהתחלה קצת כעסתי ואמרתי שאתם לא מתייחסים אז אני רוצה לבקש סליחה מכולכם ולהגיד לכם שאתם הפורום הכי כיפי... ואם תרצו אז אפשר לבקש לקבוע שעה שנוחה לכולם ונבקש מליאון להיכנס לפורום.... אביחי אל תשתנה לעולם....מתה עליך.... מבטיחה אני ימסור לליאון ואתם תוכלו למסור ולהגיד לו דברים בעצמכם רק תקבעו שעה אם אתם רוצים בכלל..

אביחי 33

New member
כפרע עלייך תודה על הכל../images/Emo99.gif

ונשמח אם ליאון יגיע לכאן
תארגני כבר שרשור אני אדבר איתך

שיוש 12

New member
תודה לך !! ../images/Emo13.gif

תודה שאת ניכנסת ומגיבה ומעדכנת אותנו לגבי ליאון...

../images/Emo70.gif אירנה ../images/Emo70.gif

מה קורה?! איזה יופי שניכנסת
באמת המון המון בהצלחה עם האתר
ומתי שהוא אני יסדר לבוא איתך אליו ... היום הגעתי רק ב6 לבית אז אני יסדר לי זמן (((להבריז
))) אוקצ'ור המון המון בהצלחה ותודה
-קרן-

למעלה