חברה כנסו...

חברה כנסו...

שמעתי שעם תעודת זהות אפשר לעבור בקניון בלי בדיקה. עד עכשיו זה עבד לי (אגב התעודת מיתנדב שלי גם בת.ז) בקיצור בת.מ בת''א באתי לעבור והצגתי תעודה והשומרת הביאה את התעודה לחברת ואמרה "זה תופס?" ואז השניה אמרה:" לא! אני לא מוכנה בשום פנים באופן!" וחיכה. ואז השניה ואמרה לי : אין לך תעודת שוטר? ואמרתי שלא והשניה אמרה הוא מיתנדב כל הכבוד לו.. והשומרת השניה צחקה ואמרה לי צחקתי.. תעבור.. זה כן תופס. קיצר ממש נילחצתי אבל היה מצחיק... אה.. ולכל מי שחושב שזה התחזות לשוטר זה בחיים לא יכול להיות כי רשום בגדול מתנדב משא''ז... ואני לא משתמש בזה למטרות רווח אז זה גם לא עברה על החוק.

tapuach

New member
צריך לעשות הפרדה ....

א. יכול להיות שניתן להכנס לקניון עם הצגת תעודה מזהה (כלומר תעודת זהות) ב. התעודת מתנדב יכולה לשמש תאורתית כתעודה מזהה, אבל נותים לייחס לה "סמכויות". ברור לכולנו כי כשאנחנו לא בפעילות, אין לנו שום סמכות ואנו לא משתמשים בתעודת המינוי שלנו לשום מטרה. אני מציע לך להציג רק תעודת זהות, אני מאמין שגם כך יכניסו אותך.

יוני43211

New member
לצורך הבהרה

בס"ד 1.אני לעולם מחוץ למשמרת לא הצגתי תעודה כי היא לא תקיפה !! 2. זה בטח שימוש בתעודה לא בזמן משמרת וזה אסור !! 3.בשבל מה הצגתה תעודה ?? אני לא מבין למה להציג תעודה ?? לא עברתה בידוק הפעם סבבה לקחת בחשבון שאדם ינצל את הדבר הזה לרעה ויזיף תעודת מתנדב ויכנס עם חומר נפץ לקניון חופשי ?? ואז מה יהיה עם כל המתנדבים שמצגים תעודה ?? יבדקו אותם ביותר קפדנות בגלל שאדם קמוך חסר אחריות מפרסם את זה בפה מלא עשיתה דבר לא יוקי ועברתה שתוק אל תספר אני אישית דבר ראשון הייתי מפטר שתי השומרות מהעבודה וגורע אותך מהאק"מ וממערכת רביד לצמיתות !! יוני צוות הרי השוף

benpual

New member
לצורך הבהרה קצת

יותר ברורה משל יוני...... תעודת מתנדב , ישמש אותה אך ורק למשמרות בלבד. אתה בתפקיד? תשתמש בה , אתה לא בתפקיד? מעדיף שתשמור אותה בבית עד שתיהיה בתפקיד. בדרך לתפקיד? עברת דרך קניון? זה לא תופס , מתנדבי משמר האזרחי יש להם סיווג ביטחוני נמוך מאוד רק על סמך רישום פלילי. לבל נשכח ששוטרים וחיילים עוברים עם התעודות כי יש להם סיווג ביטחוני מותאם לקניון. העדפה? אל תראה לשומרת את התעודה , ואל תיכנס איתה. תחכה עד שיגיע התור שלך להבדק , מנסיון.

יוני43211

New member
בן אתה טועה לגבי

בס"ד בן אתה טועה לגבי "מתנדבי משמר האזרחי יש להם סיווג ביטחוני נמוך מאוד רק על סמך רישום פלילי." אני מדבר לגבי מתנדבים לא יהודים שחל לגביהם בידוק שב"כ וקב"ט אק"מ חוץ מהרישום הפלילי אז זה לא סיווג נמוך נכון ?? יוני צוות הרי השוף

S k o d a

New member
אין שום קשר לסיווג בטחוני

שוטרים מציגים תעודה בכניסה לקניון כי יש להם נשק זו הסיבה היחידה........אין שום קשר לסיווג בטחוני

אפיגר

New member
הצגת תעודת מנוי במשמרת.

אם אני על מדים ומשהו מבקש שאני יראה לו את התעודת מנוי, כי כאילו שהוא חושב שאזרחים סתם מתחפשים לשוטרים עם מדים, זה כבר עולה לו ביוקר, לתשומת לבכם שלכם,אפינגר

שלום30

New member
מה זאת אומרת עולה לו ביוקר ?

איך יעלה לו ביוקר אם הוא לא עשה דבר רע ורק שאל שאלה ? האם יתפר לו תיק או יציקו לו בגלל זה ? לגיטימי לחלוטין לבקש תעודת מנוי לאור כל ההתחזויות שיש במדינה, ולא חסרים מקרים ששודדים התחפשו לשוטרים ושדדו אנשים, לא חסרים מקרים בהם מתנדבים התחזו לשוטרים או לאנשי בטחון שונים. זכותו של אזרח לאבטח את עצמו ולהרגיע את עצמו בכך שיבקש לראות תעודת מנוי - הרי לכך היא נוצרה. אני גם לא מוצא סיבה שבגלל הבקשה לראות תעודת מנוי - יטרטרו את האזרח. לא צריך להפגע אם מבקשים לראות תעודת מנוי.

אפיגר

New member
תשובה

שלום30 אתה כנראה חי בעיר אשר בה המשטרה אהודה על האזרחים, אצלנו לצערי לא, ואת שיקול הדעת למה אותו בחור מבקש את את התעודה תשאיר לשוטר לטיפול שוטף ונמרץ. לבחור טוב כמוך אני אפי' יצלם לו את התעודה למזכרת. שלך, אפינגר

i need money

New member
יאלה עוד פעם ויכוח....

טוב אז יש לי תעודת שוטר ושאין עליי נשק אני לא נכנס איתה לקניון אינ עובר בידוק בטחוני כמו כולם זה בדיוק חצי שניה ולא יהרוג אפחד אז תפסיקו סתם להתווכח כן אפשר ולא אפשר ובתאכלס התעודה לא תופסת בגרוש היא גם לא מועילה לשום דבר שאתה לא רשום ביומן הפעלה אז עדיף שהיא תשב בבית עד לרגע שאתם מגיעים לפעילות

tapuach

New member
להזכירכם: התעודה חייבת להיות איתנו

עפ"י הנהלים, אנו חייבים לשאת איתנו את התעודה בכל עת, (ואסור לצאת עם התעודה לחו"ל) וכמו שניתן להבין מכל השרשור הזה, מותר להשתמש בתעודה עצמה רק בזמן פעילות.

שלום30

New member
לא לכולם יש את הסיבה האפלה

כשהם מבקשים לראות תעודה וחשוב לתת את הדגש על כך. ובפרט בימים אלה אומרים שבכל הארץ הסיכוי גבוה שהאזרחים יחבבו את השוטרים בגלל התדמית החיובית של הפינוי הנה כאן השוטרים רוצים לשפר תדמית בזכות הפינוי http://news.walla.co.il/?w=//774470

danielo18

New member
זה לא ההפך..?

אני מכיר מלא כאלה (אזרחים שומרי חוק ולא עברינים) שדווקא בגלל הפינוי סולדים מהמשטרה..

למעלה