חברה כנסו!!!

benpual

New member
חברה כנסו!!!

חברה תקשיבו , אני המון זמן לא הייתי בפורם , ומתי שאני נכנס זה לאיזה כמה דקות........ אז עכשיו הכמה דקות לשמוע מה קורה איתי..... אני פשוט עובד בגני התערוכה , בחב' קייטרינג..... אז כרגע , בגלל הספיטגל שיש כרגע בגני התערוכה.......... אז חברה , אין לי זמן להגיד לכם שבת שלום , או שבוע טוב , או משמרת נעימה...... אז אני כבר אמרתי את זה , והנה...........בינתיים , אני מאוד נהנה בגני התערוכה , יש לי כניסה כמעט לכל חלק אפשרי לפסטיגל ( חוץ מהחדרי תלבושות ) ואני משיג חתימות בישביל אנשים!!! אז אנשים , אל תבקשו ממני , כי יש לי כבר הזמנות! חחחחח בכל מקרה , רק שתידעו , שקיבלתי נשיקה מאגם רוטברג, וממאיה בוסקילה , חיבוק מאורנה דץ , חתימה של שלישית פרוזק , חתימה של נינט טייב , ועוד חיבוק של רוני דואני + נשיקה!!!!! ( האלילה שלי!!! ) אם אתם שואלים בקשר לתמונות , אני מחכה שהמצלמה הדיגיטלית שלי שאחי קונה לי , תבוא מחו"ל , ואז אני יוכל לצלם את כולם מקרוב!!! ואיתי!!!! אז חברה , תמתינו קצת , ואתם תקבלו את מה שאתם רוצים..... בכל מקרה....... נחזור לנושא של המשמר....... חברה , אני חושב להגיד שלום לדרגת המ.צ שלי ולעזוב את המשמר , כי אני חושב שרוצים להעיף אותי שוב פעם ( כן , שוב פעם! ) אז נדבר בפעם אחרת , מי שרוצה לדבר איתי , שישיג את המספר שלי דרך אחד חברי הפורם ( על בטוח יש לו ! ) אוהב אותכם........ בן!

benpual

New member
אגם לא הצטלמה , אבל........

אני מחכה למצלמה הדיגטלית שצריכה להגיע מחר בבוקר ואני הולך לצלם את אגם איתי!!!!

למעלה