חבר'ה כנסו.

Paranoid Eyes

New member
חבר'ה כנסו.

יש לי שאלה.. אתם רוצים שהפורום הזה יסגר? כי איך שהוא נראה, זה מה שיהיה. ההנהלה לא ממש מתייחסת לזה שביקשתי לנהל פה במקום רן (ביקש ממני). בינתיים לא מפריע להם כנראה שאין פה מנהל, לדעתי מבחינתם שהפורום הזה יסגר. יש פה כמה דברים שמפריעים לי: א. איתי לא פה כמעט וחבל, אבל זה צבא.. ואין מה לעשות. ב. כל שרשור שנפתח פה הופך להיות ספאם. ג. לזיין את השכל זה טוב ומצחיק אבל לא בכל שרשור. ד.מיסה וסוטול... אתם עושים את זה בעיקר בשרשורים של אנשים שבאו לשאול שאלה בקשר למהות הפורום, וזה ניצלוש לא קשור בעליל וסתם הורס . :( יש מלא בלאגן כי אין מנהל נוכח שימחק הודעות וישרשר הודעות , בקיצור... אתם רוצים את הפורום הזה או לא? תענו ב
או
או לא אכפת לי. ואיזה רעיונות יש לכם כדי להחיות אותו. תודה. סיון. וחג שמח:)

drnaji

New member
המממ בואי נראה:

לסגור את הפורום -
א.עם איתי אין מה לעשות כי הוא בצבא. ב.אין לי מה להגיב כי כמה שרשורים הפכו לספאם אחרי התכתוב שלי עם אנשים פה. ג.
ד.אפשר לספם כל שרשור כל עוד מגיבים לאנשים חדשים.מי שנכנס לפורום ולא מכיר את חברי הפורום ואת הבדיחות הפרטיות יבהל והמצב ישאר כמו שהוא עכשיו-שיש פה איזה 5 חברי פורום. כמו שכתבתי ב-ב אין לי זכות להגיד שום דבר לאוהד ולמיסה. יש פה בלגאן,אבל הוא לא כזה קריטי,אפשר להסתדר איתו זמנית. אבל חייבים לתת לך לנהל את הפורום! הפורום הזה זקוק למנהל. אני יכול עכשיו להתחיל להתפרע בפורום הזה ולא יהיה מי שימחק את ההודעות ויחסום אותי. שווה לבדוק כמה זמן יש לתפוז עד שממנים מנהל חדש ועוד בנסיבות הקיימות שאין מנהל כי הוא בצבא אני חושב שהם צריכים לשים מנהל פה כמה שיותר מהר ואין יותר ראוי ממך לתפקיד הזה.

Paranoid Eyes

New member
לא מסכימה

לספם כל שרשור כל עוד מגיבים לאנשים חדשים? ממש לא. תשמע, מדי פעם זה טיפה גולש.. קורה. אבל זה קורה פה הרבה.. לא רק אוהד ומיסה (סליחה ומחילה). יש בלאגן, ובעיניים שלי זה קריטי. לך יש טיפה יותר סבלנות ,"להסתדר זמנית" לא יהיה תמיד אצלך. למה שלא כל אחד יביא לפה חברים שלו... אני בטוחה שאתם מכירים חברים ביסקסואלים או כאלה כמו נאג'י שתומכים.. בקיצור, זה תלוי בכולכם. וגם אם אני לא אנהל, זה לא משנה.. הגולשים עושים את הפורום, המנהל נמצא פה רק לרוב רק בשביל סדר ומשמעת. או שתעשו משהו, או שיסגרו את הפורום הזה. לילה טוב.

drnaji

New member
בגדול את צודקת אבל את מגזימה לדעתי!

נניח שבא מישהו ושואל מה זה ביסקסואלים. עונים לו,הוא מקבל תשובה אבל בשרשור עצמו מתפתחת שרשרת של תגובות לא קשורה של חברי הפורום. לדעתי זה בסדר גמור! ואין שום פסול בזה מהסביה הפשוטה שאותו אחד קיבל תשובה.

Paranoid Eyes

New member
אמרתי שמדי פעם זה בסדר

אבל אמרתי שאני רואה שאנחנו עושים את זה כל הזמן.

sutul

New member
אני לא מאמין שבכלל ששמת אותי כדוגמה

נכון בדף הנוכחי יש כאן שני שירשורי ספאם שאני התחלתי אבל מי הופכת כל שירשור בלי קשר לנושא שלו ל"מי עושה את נאגי או רן" ובמשך 8-10 הודעות כאילו רבה עם הבחורות האחרות סבבה זה פורום על ביסקסואלים אבל כמה לדעתך יכתבו כאן אם זה יהיה רק על הנושא הזה ולא שאר הדברים שמעניינים את החברים הביסקסואלים שכאן?1!?!?!?!? זה יהפוך מפורום שוקק חיים לפורום רפאים ..עד שמישהו יבוא עם שאלה לגבי ביסקסואלים.. ואני מבטיח לך שזאת תיהייה אותה שאלה כל פעם מחדש אף אחד לא יכתוב כאן כלום הם אמרו שיסגרו את הפורום הזה????.... הם נתנו לך תשובה למה הם לא רוצים שתנהלי?... הם בכלל חזרו אליך עם תשובה בנושא?... הם אומרים לך שהם לא רוצים בפורום הזה יותר?? את מעלה כל מיני השערות ואם יש להן בסיס או לא.. אנחנו (כולם חוץ ממך) לא יודעים !!

Paranoid Eyes

New member
נו אוהד!

לא קראתם את התגובה שהגבתי לנאג'י.. הוספתי שהכוונה לא הייתה רק אליכם והתנצלתי "לספם כל שרשור כל עוד מגיבים לאנשים חדשים? ממש לא. תשמע, מדי פעם זה טיפה גולש.. קורה. אבל זה קורה פה הרבה.. לא רק אוהד ומיסה (סליחה ומחילה).. חוץ מזה אוהד לא כללתי את עצמי מחוץ לספאמרים ולו לרגע אחד. רק אמרתי שצריך לעשות שינוי. נתתי אתכם כדוגמא כי זה מה שהיה לי בראש באותו רגע. שרשור אחד של מישהו חדש שאתם הפכתם לשרשור אנימה שלכם. זה מה שהיה לי בראש. זה לא היה אישית ספציפית אליכם נו#@$ אם אתה חושב שאין מה לכתוב כאן חוץ מספאם (וזה יכול להיות) אז בשביל מה הוא קיים. ואם להנהלת התפוז היה כ"כ אכפת מהפורום הזה הם היו מוצאים מנהל כבר. וכן הם הגיבו לי אבל זה לא משנה. אם היה להם מישהו לשים פה הם כבר היו שמים, אבל ככל הנראה הפורום הזה נמצא בתחתית סדר העדיפויות שלהם. בגלל זה אמרתי שבקצב הזה הימים פה יחזרו להיות ימי רפאים ואז הם מסוגלים לבוא ולהגיד שהם סוגרים את הפורום. אני פשוט טיפונת מכירה את התגובות של ההנהלה שם, וקצת יודעת מתי הם רציניים ומתי הם שמים עליך פס. בכל אופן.. אוהד, מיסה.. לא הייתי צריכה לשמש אתכם כדוגמא, זה פשוט מה שעלה לי לראש באותם רגעים.

D amaged R oses

New member
סיון הגזמת

ומה שבטוח לא הייתי רוצה שאת תנהלי את הפורום עם כזאת גישה.

Paranoid Eyes

New member
מיסה את לא הבנת אותי

וגם כתבתי אח"כ שזה לא רק אתם.. זה היה יותר באופן כללי ומכוון לכולם. וכתבתי שצריך לעשות פה שינוי גם בלי שום קשר לניהול, צריך פה מנהל, לאו דווקא אני.. אל תתפסי לקטנות :X

D amaged R oses

New member
מה הקשר בכלל?

אני הבנתי מצויין. רק דיברו איתך על ניהול והרעיון עלה לך לראש יותר מידי. איפה הסיון של הצחוקים? פתאום זה רק סיון רצינית. כולם לא בסדר, השרשורים הם נוראיים ורק רצינות מותרת. חד משמעי - אם את הופכת למנהלת אני מהפורום הזה פורשת. העיקר שאת תשקמי אותו בדיוק כמו שאת רוצה.

Paranoid Eyes

New member
חס וחלילה

מתי הפסקתי איתך את הצחוקים!? אני תמיד בעד זה.. פשוט אתמול יצא לי לדבר עם נאג'י על הפורום. ותתפלאי כשרן ביקש ממני שום דבר לא עלה לי לראש ואני גם ממש לא זלחתי בקשה ישר.. לא הייתי בטוחה שאני רוצה בכלל... הוא שיכנע אותי.. ואני בעיקר עושה את זה בשבילו. זה ממש לא מזיז לי מי יהיה מנהל פה תאמיני לי. ולא את לא הבנת בכלל מיסה. ולמה פתאום "סיון רצינית" כולה פתחתי שרשור כי אכפת לי מהפורום ומכם... מה לעשות זה הפך להיות הפורום הראשון שאני בודקת כל הזמן :\ "השרשורים הם נוראיים ורק רצינות מותרת. חד משמעי " אני לא אמרתי את זה! ואת לחלוטין מעוותת את דבריי מיסה!! ג'יזס!!! אני לא אמרתי את זה! נראה לך שאני מסוגלת בלי צחוקים?

D amaged R oses

New member
אני מצטערת להגיד לך

אבל תפסת יותר מידי. אני לא מרגישה כבר צורך יותר להגיב פה החל מרגע זה. שיהיה לך בהצלחה עם הניהול הקרב ובא :) וברגע שתקבלי אותו מוזמנת למחוק לי את כל ההודעות! גם זאתי. [כי אני ממש לא שואלת אותך איפה להגיב
]

Paranoid Eyes

New member
אין שום ניהול אוחח !!

אולי די.. מיסה!! תשכחי כבר מהניהול הזה, אין ניהול! רק אמרתי ששלחתי בקשה כולה! אם את עוזבת בגלל שאני מנסה לאגד את כולכם כדי להפוך את הפורום ליותר אטרקטיבי .. אז אין לי מה להגיד לך :\ חוץ מלבקש שלא תעשי זאת. אם את מתעלמת מהתנצלות שלי כבר 3 פעמים... אולי הייתה שם בעיה בניסוח והתנצלתי:X גאד מיסה.. :\

sutul

New member
למה את חושבת שהפורום לא אטרקטיבי??

אנשים נהנים להיות כאן ולשוחח מה לא אטרקטיבי?

Paranoid Eyes

New member
כי יש הרבה סמויים שלא כותבים

ויהיה נחמד למשוך אותם לפה.. במקום שיהיו פה 6 גולשים קבועים או משהו כזה. לא יותר נחמד פורום עם קצת יותר אנשים שיכולים לתרום לפורום בנוסף למה שיש כבר? בקיצור אוהד, אמרתי את שלי.. שניכם עיוותתם לי לגמרי את כל מה שניסיתי להגיד. אבל הכל! ממש הכל, ברמה כזאת שאני כותבת X ושניכם הבנתם את זה Y. שיהיה בהצלחה, שנה חדשה לא בא לי להתווכח על דברים כאלה או בכלל. סופ"ש נעים שיהיה.

Ben Dor

New member
חוץ מזה שדחוף צריך לפה מנהל\ת

חייבים לעשות איזשהי יוזמה כזאת ענקית כמו באחד הפורומים של הקהילה עשו את "המדריך למתחיל ההומולסביים" משהו ענקי כזה...איזשהי תחרות ככה זה גם ימשוך אלינו קהל גם הסיכוי שיסגרו לנו תפורום אחרי כזה דבר הוא דיי אפסי וככה גם יהיה פה דיי מדליק... מה אומרים!?

drnaji

New member
אני יזמתי תחרות של שירים שמאד מצליחה בפורמים

אחרים,ואפ הועתקה ופתחו קומונה שלמה של התחרות הזו ובפורום פה לא הייתה היענות. צריך לחשוב על משהו שימשוך הרבה מהקוראים הסמויים שיש פה כי לדעתי הם הפוטנציאל הכי גדול שיש.

Ben Dor

New member
הבעיה בשירים

זה או שיודעים לכתוב שירים או שלא...והרבה לא יודעים.. צריך משהו דיי בסיסי שכולם יודעים... משהו בסגנון של "הפעם הראשונה שלי עם..." ואז כל אחד יכתוב סיפור קטן שקרה לו אם לא קרה לו והוא המציא אותו והסיפור הזה יהיה על הפעם הראשונה שלי עם אותו המין.. מה אומרים!?

למעלה