חבר'ה כנסו שנייה

חבר'ה כנסו שנייה

אני נכנסת לכאן ואין לי מושג מי זה כל אחד וכל כמה זמן אולי צריך ריענון כדי לדעת עם מי מדברים... אז שאולי כל אחד יכתוב את שמו, בית ספר, עיר, מחוז, כיתה ואז הכל יהיה הרבה יותר נחמד? בקשה אל תיבשו אותי אני ענבר קסלסי מהעיר נשר מחוז חיפה(נו אתם יודעים שהוא כבר שליטה לא צריך להוסיף את זה...) אני בכיתה י' בת 15 וחצי ואני פעילה כבר שנה במשצים ואני גם מדפ"רית. היה נחמד להכיר:)

התפקדות!!!!

ניר הלחמי מקיף ז'. באר שבע. אני לא מש"צ יותר אז אין לי מחוז XD י ' 6 - מגמת לימודי ארץ ישראל. אני בן 16 (יאו איזה כיף להגיד את זה)!!! עכשיו הכל הרבה יותר נחמד!!! היה נחמד להכיר:)

חחחחח ../images/Emo13.gif

אני רון מ.. אילת. ואין לי מושג מה אני עושה פה כל החברים כבר ישנים מחר ב8 בבוקר מתכונת ואני התחרפנתי לגמרי טוב נו.. כמו שאני מכירה את עצמי? אני לא אלך לישון עד 3 וחצי P: << שני הלפ מייי!!! איך שרדת את המתכונת הזאת?!?! ועוד התבכיינת מ94?!?!?!? וואי וואי עלי... >> בקיצור ענבר יקרה, תודה שגרמת לי לשתף אותך בזה. יש לך עתיד בתור פסיכולוגית. יאללה ביי.

maork2

New member
שלום...

אם את לא מכירה אני מאור מירושלים...חחח קורס 2005.. נחמד להכיר.. הייתי במשחק של בית"ר על הדשא ש טדי!! במקום להיות עכשיו בגן סאקר אני רושם פה.....בעע העיקר ניצחנו\!!

הייי

היי אני עדן אני לא כותבת פה הרבה אבל אני תמיד פה חחחח אז.. עדן רוסו מחוז מרכז דרומי חחח מרחובות.. קורס 2005 כיתה י'9 בת 16.... ועוד 4 חודשים 17 יאי... ואממממ אני פעילה 3 שנים במשצ''ים וחושבת להמשיך דעעע... זהו!!

אמממ טוווב אז.. חח

אמממ אני רותם ממחוז ירושליםםם(כבודדדד) אמממ עוד חודש בדיוקקק בת 15 (אנשים יש לי מומולדת ב-14.6 להכין ברכות וכל הירושלמים להכיןן מתנות חיחיחי) אני כיתה ט' (איזה קטנה אניי חיחיחי) אמממ זהו עוד משו?? אהה כןןן מסנג'ר:[email protected] אייסי:204562174 אנשים תחברו אליי יהיה צחוקים בלאגניםם ופנאןן(יווו אני שונאת תמילה הזאתתתתתתתתת חח) ביוששש

חחח ואו אני ממש זקנה

לעומת כולם פה.. מזל שיש את עוז אז אני סיון משה קורס 2003 דתי מחוז ירושלים (אריות ונמרים) בת 18 וחצי (בעעעעעע) במכינה קד"צ לבנות דתיות (שמה צהלי) ואני מתגייסת עוד חודש וחצי

היי

אני שני שפרינגר, מחוז ירושליים (א-ר-י-ו-ת-!,) ממ אני בכיתה י', ובת 15 וחצי...... נעים מאוד =]

חחחח

אני לא חושבת שזה שובנסטיות פשוט ניר וכל הבנים די מכוערים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואנחנו המין היפה והחזק חחחחחח

ImmanuelOvadia

New member
שלום

אני פחות או יותר חדש פה, אני עמנואל עובדיה, אורט ע"ש ל.הורוביץ, כרמיאל, צפון, כיתה י' (היום סיימתי מתכונת בהיס' א', נורא...), ועכשיו הכל אמור להיות הרבה יותר נחמד, אבל לא, כי ביום ראשון יש לי מתכונת במחשבת ישראל, למרות שאני מסיים בי"א מת', זה קלי-קלות כל עוד לא צריך לזכור...

ברוך הבא ../images/Emo13.gif (ניר הלחמי, כנס)

"תראי איך ניר רוקד פשוט הורס אני חושבת שהגוף שלי קורס אני ניגשת הוא נראה לי בעניין כי החבר שלו הלך עם מעין ועל הבר העיניים מתחממים אני קולטת הוא שולח מבטים..."

asafsho135

New member
נראה לי...

יש לי הרגשה שזה קטע מהמילים המפגרות של השיר השבדי הזה, שתרגמו לעברית במליון גירסאות שונות, לא?

Spidi man

New member
../images/Emo122.gif

מה זה אמור להביע כאן ?!
אני אמחק דברים כאלה בעתיד

Spidi man

New member
אחרון...(אני חושב ../images/Emo122.gif)

עוז, מבאר שבע, מחוז דרום כמובן. קורס 2001, וכבר לא זוכר אילו קורסים הדרכתי

למעלה