חבר'ה! כנסו שניה

Lord Of Dark

New member
חבר'ה! כנסו שניה

אתמול (יום רביעי) נערכה מלחמת ידידות בן 4 בריתות גדולות. נלחמו אתמול מעל ל150 מדינות במשך יום, (הוא התקיף, זה ישר החזיר וכך הלאה) ומה התוצאות?! אין תוצאות!!! אין מושמדים! בקושי חיילים הרוגים! השיא היה 200 שבויים! זו היתה מלחמת עולם! 4 בריתות גדולות אחת מול השניה! ומה?! שום דבר! במפקד צבאות כבר מזמן היו לפחות 50 מושמדים! אז אני לא מבין אם 4 בריתות נלחמו ולא הצליחו לעשות שום נזק ולכבוש אדמה אז מה יעשו מדינות עצמאיות?! שבוע שלם ישבה הנהלת הברית שלנו כדי לדון באסטרטגיות שונות במלחמה הזו וגיבשנו אסטרטגיה וכשהתחלנו לבצע אותה המשחק לא איפשר לנו מסיבות טכניות (באגים או דברים אחרים) זה כל כך עיצבן אותי! שחשבנו על כאלו אסטרטגיות מעניינות ובסוף תקפנו רק קומנדו מחוסר ברירה! באמת התעכזבתי מהמשחק הזה! באמת ערן הגזמת עם המריחות במשחק! במשחקי אונ-לין אנשים אוהבים מהירות וקטלניות ולא מריחות לאורך חודשים! דיברתי עם כמה מנהלים של בריתות גדולות במשחק וכולם לא מרוצים מהמשחק ומאמינים שהוא יפול עוד כמה חודשים בגלל חוסר נכונות לשחק בו! באמת ערן הגזמת פה! אי אפשר לתקוף או לעשות משהו! אנשים רוצים אדמה אז הם רוצים לתקוף מדינה ולהשמיד אותה ולקחת את האדמה, אבל אי אפשר! האדמה שאנחנו מרוויחים היא האדמה שאנחנו מקבלים כל תור! ועוד משהו, אתה רשמת שאתה רוצה שנציע לך סוגי התקפהחדשים, זה מראה על כך שאין לך תכניות במשחק ואתה מנסה להחיות אותו בכך שתיצור מתקפות חדשות שאנחנו רוצים, זה כבר מראה על טעות שלך בקשר להתנהלות המשחק כשיצרת אותו. אני מנהל ברית של מעל 100 איש ומתוך ה100 איש גג אולי 15 מסמפטים את המשחק. באמת כמה שאני מנסה להשקיע במשחק ובמדינה שלי ומנסה לעזור לברית שלי בסוף זה יגמר ומחוסר ברירה אני יסגור את הברית וכך גם יפעלו מנהלים אחרים כמוני כי פשוט אין מה לעשות במשחק הזה! נ.ב למה לדעתך כל החברה ממפקד צבאות לא ממשיכים? כל הבריתות URI NATO וכאלו לא ממשיכים במשחק? כי הם ניסו והתעכזבו! באמת שאין לי מה להציע לך לשנות אבל תשנה משהו כי אם לא פשוט המשחק יהיה ריק משחקנים.

SuperSpy

New member
אתה לא היחיד... הרבה רוצים לסגור..

את הבריתות שלהם...אני מכיר אישית 4 מנהיגים שמוכנים לסגור את הבריתות שלהם

yuval112

New member
חח הביקורת מבאסת

כל הבריתות האלה שמגייסות מתכחשות למשחק עצמו אין מה לעשות ואני בעצמי אומר את זה מתוך ברית שיש לה שם...

yuval112

New member
ועוד דבר

זה שהרבה חברים ממ.צ שרציתי שיצטרפו סירבו בגלל חוסר עניין וחוסר הבנה יודעים מה סבבה אפשר להבין אבל המשחק באמת חסר קצת עניין חסר לו פלפל

SuperSpy

New member
שמעון ידידי אני מכיר אותך ואתה אותי

עכשיו אחרי שנתתי לך רמז כזה שמן... אתה בטוח יודע מי אני חחחחח

OFERBSH

New member
אני בהחלט מסכים איתך. ../images/Emo45.gif

עם ראיתה אני כבר פתחתי שירשור על זה שהתוצאות של הריגול עם מרגלים מגיעים אחריי 24 שעות וזה ממש מעצבן. למשחק הזה אין הרבה מה להציע. אני בהחלט מסכים איתך על זה שעם ערן לא יעשה משהו המשחק מהר מאוד יפול. לא כל כך נעים לי להגיד את זה אבל המשחק ממש איכזב אותי ואכזבה קשה. אני ציפיתי להרבה יותר. אומנם אני לא צריך להגיד את זה כי אני גם מנהל בברית גדולה (TP) ויש לי אחריות אבל אני שקלתי כבר כמה פעמים עם כדי לי לפרוש או לא אבל כל פעם החלטתי לתת לזה עוד צ'אנס כל פעם מסיבה אחרת. הסיבה שנשארתי עד עכשיו היא המלחמה והאחרויות שיש לי כלפי הברית. עכשיו אחריי שניגמרה המלחמה והיא לא הייתה איזה כיף גדול. הסיבה היחידה שאני עדיין משחק היא המחויבות שיש לי לברית. ערן אני בהחלט חושב שכדי שתעשה משהו עם המשחק הזה. אחרת הוא יפול ומהר מאוד. ואני יכול להגיד לך שדיברתי גם עם הרבה ילדים שאיתי בברית כמנהלים או כחבריי ברית וגם להם אין עניין במשחק והם רוצים לפרוש. נקווה שתכניס יותר עניין למשחק. מנהל TP11 עופר בן שלמה

Lord Of Dark

New member
אני קורה לכל המנהלים

אני קורה לכל המנהלים של כל הבריתות במשחק להגיב פה כדי שערן ידע שזה רציני ויתחיל לפעול

lidor500

New member
כן אבל החוקים בבטא

ובמלא הם אותם חוקים.. מתקפה מגיעה רק לאחר 48 שעות ככה... אבל רגע יש לי שאלה.. למה כשאני עושה קומנדו בשניות המתקפה נגמרת? זה לא אמור לקחת יום ככה עד שאני אקבל תוצאות?

מנהל HoR

New member
לא אתה מקבל על המקום את התוצאות

אבל כדי לעשות עוד פעם את המתקפה זה לוקח עוד 24 שעות וגם אי אפשר לפתוח שתי חלונות מתקפה על אותה מדינה מה שאומר שאתה צריך לחקות הרבה זן כדי שתוכל לעשות לה משהו

OFERBSH

New member
תיקון שגיות

לחקות= לחכות זן= זמן אבל לא נתייחס כי זה כתיבה מהירה ואז מפספסים אותיות. זלוף אתה יודע שאני כזה אז אל תכעס תודה רבה עופר אחד מהמנהלים בברית שלך. TP11 רק כדי שתזכור.

eliran009

New member
צודק אי אפשר לגעת באדמה גם

בקושי 3 אדמה אפשר להוציא ממישהו..

מנהל HoR

New member
מחזק!!

מלחמת עולם פה יכולה להמשך אפילו חודש!!! ושהמשחק הוא רק חצי שנה זה בעיה

SuperSpy

New member
חודש?! תנזה חודשיים....

השמדת מדינה אחת תימשך ימים על גבי ימים וזה רק בהנחה שבאמת תהייה מלחמה ובמת המדינה השניה תחזיר, כי זה לא ככה אז אי אפשר להמשיך לתקוף... השמדה תיקח להערכת הטקטיקנים שלי בין 72 ל96 שעות למדינה ככה ש... השמדת ברית של 100 איש תיקח 40 עד 60 יום שזה חודשיים ימים. המשחק מסובך מידי וקשה מנשוא. הוא חייב שינוי ודחוף! מישהו (שמעון לדוגמא...) צריך לקחת יוזמה ולשלוח מייל לערן עם כל הדרישות והבקשות בנוגע למשחק. המשחק ייכשל וכולם כבר רואים את זה. רק ערן עיוור לכך.

למעלה