חבר'ה כנסו זה חשוב

Altryne

New member
חבר'ה כנסו זה חשוב

טוב זה עוד אחת מההודאות האלה על המנהלת כן אני לא מתבייש באמת שרובכם כבר ראיתם ושמעתם מספיק על הנושא אבל עכשיו עוד דבר השמתם לב שנטע ביטלה איכשהוא את אפשרות ההקפצה? אין הקפצה בפורום לדעתי זה נעשה בשביל שהשרשור עם הקיטורים לא יעלה למעלה ואנשים לא יוכלו להגיב ותגידו לי זה לא פוגע בפורום? שאם תכתבו הודאה והיא תישאר למטה מי יראה אותה ויגיב?? כנסו לפורומים אחרים ותכתבו הודאה ארוכה לשירשור אפילו בעמוד השני הוא יעלה לעמוד הראשון ופה לא! פה אפילו הודאות בסוף העמוד לא עולות למעלה אני פיני להנהלת טפוז בנושא ואני מציע לכם ,אם אתם רוצים פורום עיניני ומתאים לנושא תפנו כם אתם להנהלת טפוז ותדברו על תמשיכו להיות בשקט כי זה משמשאיר פה את המנהלת הנוחכית ורובכם באמת לא רוצים בזה אני חייב לציין עוד דבר מספיק עם ההודאות כמו"הנה הדלת,צאי" זה באמת לא יאה לפורום וזה בכלל לא לענין תגיבו אבל בלי תוספות אישיות כאלה זהו בכרך כל משיש לי להגיד

אליהו ד

New member
איזה חסר ידע אתה.היא לא יכולה לבטל!

אין כזה דבר לבטל הקפצות-הקפצות רלוונטיות ל72 השעות הראשונות.אין לה שום השפעה על איזו הודעה קופצת.אולי תלמד קצת לפני שאתה קופץ?

Altryne

New member
טוב אז היא לא יכולה

אבל זה לא אומר שהיא עושה דברים טובים עובדה שאם רק כותבים משהו עליה היא ישר שמה את זה בשירשור המטומטם הזה "תלונות וקיטורים" ומכיוון שהוא לא יכול להעלות זה כאילו היא מוחקת את ההודאה! ואתה לא ביקשתי ממך להגיב די כבר עם זה צא מהפורום אתה לא שייך

nGRRRL

New member
למה אתה ממציא תלונות?

אין לי אפשרות לבטל שומדבר בפורום! הסמכות הכי חזקה שלי היא לחסום משתמשים וגם זה רק אם זה מאוד מוצדק

למעלה