אומנם פה מדברים על האהבות אבל אחד החברים הוירטואלים שלי נודע לי שהוא התאבד לפני שבוע ... אני ביקשתי מחבר שלו שיצלצל אליי גם אחד שאני מדברת וירטואלי ... ויסביר לי מה קרה למרות שחבר שלו לא מרשה לו ... תחזיקו אצבעות שהוא יצלצל
אומנם זה לא על האהבה אבל כאך אני יכולה לכתוב על מישהו שהכרתי דרך האינטרנט ולא יצא לי להכיר במציאות . וכנראה שלא יצא איזה נורה שאתה נמצא בצד השני של המחשב ובעצם לא יודע שאחד החברים הוירטואלים שלך התאבד ... היום אחד החברים שלו השאיר לי הודעה (זה שהכיר בינינו בהתכתבויות ) ורשם לי ... ... יש לי משהו מאוד עצוב לספר לך אייל התאבד לפני שבוע אני מצטער שאני מספר לך על זה ככה... שם החבר .. באותו רגע לא ידעתי מה לעשות ... במקרה היה לי את הטלפון של החבר וצלצלתי אליו , אחרי זה הוא לא ענה אז שלחתי לו אי מייל . אני בשוק אני המומה שמישהו מתאבד ואני לא יודעת על זה במיוחד שהיתי מדברת איתו הרבה הוא ידע על הרבה חויות שהיו לי . למה סיפרו לי את זה בצורה כזאת אבל טוב שסיפרו לי את זה ... אז את המכתב הזה אני מקדישה לך אייל אייל אומנם לה הכרתי אותך הרבה אבל היתה בחור חמוד ונחמד שהיתה יודע להקשיב לי ניסיתי להוציא ממך את המחשבות על כל הקטע של התאבדות וכד' אבל כנראה שלא הלך לי כל כך טוב וכשרגע לא היתי מרוכזת את ברחת מקווה שמה שרציתי כל כך יהיה טוב לך למרות שלנו ואני בטוחה שלכל המשפחה שלך יהיה קשה ממני ידידת הוירטואלית גלית תקשיבו לחברים שלכם אפילו אם הם וירטואלים . אוקי אחרי שרשמתי את זה חבר שלו צלצל אליי ואמר לי שהוא בלע כדורים וההורים שלו גילו אותו בבוקר ... ממש ממש לא נעים וקורע לב הוא נשמע הרוג חבר שלו ... ולא שמח כמו תמיד אבל אני מבינה אותו .. שלא נדע עוד דברים כאלו
להדגיש את חשיבות קווי המצוקה יש שם אנשים שבאמת אכפת להם ויודעים לעזור בבקשה, תפנו לשם בכל מקרה של ספק ניתן, כמובן, ליצור קשר איתי במסרים ואני מבטיחה לעזור.
חיי אדם יקרים כל כך, חבל שהוא נטל אותם לידיו. אם את זקוקה לעזרה כלשהי, את מוזמנת לפנות אלי בפרטי, או על גבי הפורום. בנוסף, קיים פורום מצוין בשם "התאבדות-ההתמודדות שאחרי" אני בטוחה שיוכלו לתמוך בך שם...