חברה........כולם להיכנס

dor jjj

New member
חברה........כולם להיכנס

מורן כבר סוגר ת'חנות =[ תאחלו לו הצלחה בהמשך הדרך ושיחזור לנהל את החנות בהקדם....... חסה אחי תודה על הכל!!! החנות שלך החזיקה את הסצנה בראשון וגם עזרת להרבה אנשים אחרים לא רצינו שזה יגיע למצב הזה אבל אלה החיים........ בהצלחה בהמשך הדרך ונתראה כבר בסשנים =] תודה חסה תודה CABALLERIAL WILL LIVE FOREVER

master pedo 666

New member
גאד גיימ מייק ג'ונססססססססס

מורן תחזור אלינו מהר =( ותודה רבה רבה על הכל! עזרת הרבה יותר ממה שאתה חושב ואפילו הצלחת להגיע למקומות בארץ שאף אחד לא מצליח להשתלט עליהם חחח לא משנה כמה קונים יש להם במרכז.. קיצר גאד דיימ אני מדבר על אילת! אוהבים אותך פה חסה ותומכים בך במליון אחוז במה שרק תרצה! קיפ איט ריל סטייל חסה P= CABALLERIAL WILL LIVE FOREVER

בהצלחה חסה!!!

בהצלחה אחי!!! מקווה שתחזור לנהל את החנות מחדש!!! CABALLERIAL SKATE SHOP לנצח!!

lior sk8r

New member
חסהההה ):

מורן יכלי חבל לכולם שהחנות נסגרת וואלה אבל יהיה טוב אתה יודע. אני לא הרבה זמן בטים, אבל נהנתי מכל רגע. תמשיך לתת בראש, ותודה על הכל, נראה אותך בסשנים ב 3 בלילה בפארק בראשון חח Cballerial for ever

מקסימום שיעבוד בסטריט מאשין ויצטרף למהפיכה

מואוהאהאאהאא!!!!!! first cabalerial!! then the world

tal2009

New member
חסה חסה

מורן יכלי שהיה לך בהצלחה ... ותבוא למקיף ינוטש חחחחחחחח=]

Sando Boy EILAT

New member
חסה תודה על הכללל

וממש חבל שזה נסגר העניין באמת ממש אחד האנשים שתרמו לסצינה ובלעדיו לא חושב שהסצינה באילת לא הייתה כמו שהיא הייתה בשיא שלה.. נתגעגע קאבלריאל

dor jjj

New member
אין חברה זה כבר לא אותו דבר

שאני לוקח אוטובוס חזרה הביתה מבצפר ואני רואה את החנות מהחלון של האוטובוס ואת חסה ישנוני מסתכל במחשב עכשיו אני עובר עם האוטובוס אני רואה להשכרה וכל החנות ריקה ואין שם אף אחד קשה קשה

YoniBang

New member
וואי...

מקווה שזה לא יפגע בסצינה בראשון
בהצלחה בהמשך מורן יא כליייי

למעלה