חברה! יש שידור או לא!

AmiTutiT14

New member
אהה... טוב תודה.. אגבב,

מי הולך למסיבה של הפועל באומן ב14 לחודש?

AmiTutiT14

New member
פרטים מכל העיר-->

נא לרשום את התאריך הבא ביומן: ה-14 באפריל. ביום חמישי בעוד שבועיים (עיתון מלפני שבוע) תערוך הפועל מסיבה ענקית לשחקנים, להנהלה, לצוות המקצועי ולאוהדים. האירוע יתקיים במועדון האומן 17. אתם שואלים מה הסיבה חמסיבה? אז השרופים בטח זוכרים, אבל למי שלא, נספר שממש לפני שנה, ב-13 באפריל, חגגו האדומים על הפודיום בשרלרואה. השנה, למרות שאין יותר מדי סיבות ואולי בגלל זה, החליטו במועדון לערוך יום זיכרון. כולם מוזמנים לחגוג שנה להישג.

שiש

New member
יום זכרון... אחלה הגדרה.

יהי זכרו של גביע יול"ב (המכוער אך החביב עד מאד) ברוך. פעם ראשונה אני שומעת על המסיבה הזאת. נחשוב על זה.

שiש

New member
צודק, ביום שלישי

לפי האתר לפחות. שם רשום שהתאריך שונה ליום שלישי, ה-12/4. (במקום יום רביעי 13/4)

AmiTutiT14

New member
תודה על העידכון!! חיים כנס שניה..

אתה יכול להגיד בבקשה מי שיחק במחצית הזאת אצלנו? אין צורך להגיד את החמישיה, זה ברור.. אז אם לא קשה לך, אני ממש אודה לך!!

ניר שיחק 20 שניות...

קוזקרו שיחק וקלע חמש נק בערך נאור שיחק ולא קלע. וגם לימונד וקנטור שיחקו! עכשיו עדין מחצית

AmiTutiT14

New member
איכסה האדומים המזויפים מובילים!!

60-56! אם הפועל לא יכולה לנצח קבוצה הרוסה ומפורקת אז מצבה קשה..

בושה וחרפה שלא משדרים!

אני צריך להסתכל כל שניה באתר livegames לראות אם משתנה תוצאה. את מכבי כל הזמן משדרים. בושה וחרפה.

AmiTutiT14

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gifהפועל ת"א ניצחו!

הפועל ירושלים 79 - 82 הפועל ת"א אני לא מאמינה שדבר כזה יכול לקרות!! זאת קבוצה בהתפרקות, אם בכלל אפשר לקרוא לה קבוצה!! אוך זה משגע לי תסכל!!!!! ואני אפילו לא יודעת אם הם שיחקו טוב!!

מילהאחת קטנה

גועל ביזיון של שופטים איכס השופט הימר בווינר על תא איכס כולי רועד מרוב עצבים! כולם פה צועקים

AmiTutiT14

New member
לא יודעת לגבי השופטים, מי שפט בכלל?

ע"פ one, הרבע האחרון היה ביזיון להפועל. וולס נשלח פעמיים לקו לקלע 4-2 (2-1), קוז'י לקח ריבאונג ואיבד את הכדור. ירושלים (אין לי מושג מי) שלחה את אודריך לקו והוא קלע 2-2, ושפר עשה עבירה לשעשוע שעשה גם 2-2. לא כתוב לגבי אחרים, אולי כי לא היו, אבל קנטור עשה שלשה. למה??!?!

למעלה