חבר'ה ! יש עוד ! חח ^_^

גרברון

New member
חבר'ה ! יש עוד ! חח ^_^

היום סיימתי את הקניות שלי עם סנר חדש ושובר :) LUDWIG אקרולייט סאונד כל כך טוב !!! אני כלכך מרוצה מהסנר הזה (מאותו הבחור שקניתי ממנו את כל השאר כמעט [: ) ועוד משהו..מסתבר שהוא קצת עבד עלי בקטע של הקראש חח אנחנו ביחסים טובים וזה מסתבר שהקראש 18 שלי זה לא אוודיס אלא Consantinople ((:) אם כתבתי את זה נכון ^_^ ולבחור ששאל...אני גר בחולון (מצטער על האשכול החדש זה פשוט לא הקפיץ את את ההוא חזרה לפה )

גרברון

New member
חחחחחח יש עוד !

עכשיו קניתי מאותו בחור 2 מצילות זילדג'אן k 17 ו 18 יש טיפה סדקים אבל עשינו חורים בסוף של הסדקים אז הכל טוב ^_^ והם נשמעים אותו דבר בדיוק כמו חדש (בדקנו את זה חח)

singlestroke

New member
אתה עשיר ?

או שבאמת עבדת בשביל זה ? O_O מדהים אחי, מציאות פסיכיות. תתחדש ! נראה שעשית אחלה עסקאות !

גרברון

New member
חחח אני בכלל לא עובד

זה כסף מיומהולדת , בר מצווה (עשו לי קופת חיסכון וזה דיי השתלם לי) מכרתי כמה דברים וסבתא אוהבת :] ותודה רבה :] הוא עוד ממשיך למכור דברים שוברים עד כמה שידוע לי

H A J Y

New member
לדעתי זה לא בידיוק שהוא הפסיק לנגן

כי אם אני לי טועה הוא כבר כמה חודשים מוכר דברים... הוא פשוט קונה ציוד משומש בזול (ממש אין לי מושג מאיפה הוא מביא בכאלה מחירים) ומוכר בטיפה יותר יקר אבל זה עדיין משתלם לקונה

גרברון

New member
הוא לא הפסיק לנגן..

פשוט הצטבר אצלו כל כך הרבה ציוד המשך השנים אז עכשיו הוא מוכר כמעט הכל

H A J Y

New member
הוא כל הזמן מפרסם ביד2 קוראים לו

אייציק (itzhik )... יש עוד אחד כמוהו- גר בפתח תקווה וקוראים לו חיי.. בשר לזה מפחת תקווה אני יודע ב99% שהוא קונה יד שניה ומוכר בטיפה יותר יקר אבל עדיין במחירים טובים ויש אצלו לפעמים דברים איכותיים..

גרברון

New member
אם מישהו רוצה לצלצל אליו

תשאלו אותו מה נשאר לו אני דיי בטוח שהוא ישמח לענות לכם 0505604442

מיוחד4

New member
תתחדש

הקוסטנטינופול אמורה להיות מצילה מעולה. לא יצא לי לנגן אבל ככה שמעתי. והיא גם יקרה מאוד מצילה מסדרה כזו פלוס סנר לודוויג...עשית קניה איכותית

drums123

New member
הרייד קוסטנטינופול 22" לפחות

היא אחת הריידים הטובות ששמעתי, אבל קצת ססטיינית מידי.

WinterZ

New member
יש גבול לכל תעלול.

1 באפריל אחי
ורק בשביל הכיף - זה Constantinople שזה השם הקדמוני של איסטנבול. תת-סדרה של K, לג'אז.

GhostDrummer

New member
נופ. לא השם הקדמוני של איסטנבול.

סדרה קדמונית של איסטנבול כשהם היו מאוחדים. אני כמעט ובטוח שלא פלטתי שטויות עכשיו חחח

למעלה