חברה,יש לי שאלה???

Le Fay

New member
מילא קיימת, תופחת!

מחכה לקיץ כדי לראות אותך בלי להמית אותך בחנק... אבל רק מאהבה.

ברוריה2

New member
חיחי חי זה בטח בא מ-PDA

Public display of affection וזה הולך כך: "Dont PDA me!" כשהבן הזוג מתקרצץ עליך ברבים

ובעברית

הבחורה הביישנית: אל תגָחְצֶץ אותי! הילד המבוייש: ואז אמא שלי גִחְצֶצָה אותי בנוסף לכל. הגבר הנועז: בוא נלך לסרט+מסעדה וְנִתְגָחְצֶץ... אטסטרה >ספל חמאה אוהבת רת<

דבר אחד בסיסי

את צריכה להבין. להבדיל מהתפיסה הדתית, התפיסה של מי שאינו דתי יכולה להסתכל על מין לאו דוקא כרע מוחלט... אבל קודם תסבירי לי את. מה יש בטקס עם טבעת שהופך את יחסי המין פתאום לדבר מותר אם לפני כן הם היו דבר משוקץ?? א קיצער אם יש למישהו בעיה עם יחסי מין שלא יעשה אותם גם אחרי החתונה, ואם אין בעיה, אז למה צריך בכלל חתונה?

rachel21

New member
אם שאלת אז....

מב שעושה את הטקס זה האמונה סביבו ובטח אתה מבין זאת. לי זה לא הסתדר אבל רבבות בנים ובנות מאמינים אמיתיים כן מתחנכים בדרך זאת וחיים באושר כדוגמת בני משפחתי-אחיותי... אתה מסכים איתי שאין שום דבר שיחיב קשר גם בקשיים?בהתמודדות וכל שעת מבחן אחרת? ובתגובה ל-משוקץיש הורים ומורים שיודעים להחדיר את המסר נכון ןלא בצורה עיוורת אסורוכשהנער/ה מגיעים לנישואים הם מבינים למה היה אסור עד עכשיו-טוב לא נעייף אתכם.... יודעים מה זה דוסים?

סנטימנט

New member
חמודה, תקשיבי: מה שעושה את הטקס זה

הסקס. כן כן! ילדים וילדות נגררים לנישואי בוסר רק בשביל ליהנות ממנעמי המין. פיכסה

מה שמייב את הקשר בשעת מבחן

זה אהבה לצד השני. לא רק אהבה רומנטית אלא גם אהבה הנובעת מתוך כבוד והערכה לצד השני.אם זה היה תלוי רק בטקס הדתי הרי לא ברור בכלל למה יש חברים בעולם הזה - אותם בטוח אף אחד לא מחייב לעמוד לצידך בעת צרה. ויחסי מין לא שקולים לאהבה ולא לזוגיות

almog4

New member
ועוד משהו על זוגיות

עוד משהו על זוגיות. יחסי מין מקיימים כי אפשר. וכי זה נעים , וכי שני הצדדים רוצים ליהנות זה מגופו של זה (או של זאת...) ואם זכור לי משרשור שהיה כאן בפורום לפני זמן קצר מאוד, אז יש מקרים שבהם כדאי להתנסות לפנֵי, ולמנוע עוגמת נפש די גדולה לשני הצדדים אחרֵי. ובעניין הזוגיות : כרגע אין לי זוגיות, ואני אחרי פרידה, ולרגע רציתי לכתוב משהו יותר דכאוני, בסגנון השיר "ימי התום" של צרויה להב : "...אז מה מְחַבֵּר בסופו של דבר שני אנשים יחד? צל חלומות, משקל העָבָר מסע של בדידות ופחד." אבל לא ! במחשבה שניה – אני לא אכתוב את הדבר הדכאוני הזה. ...כי יש גם אנשים (חרדים, דתיים, וחילונים...) שדווקא יש להם זוגיות, והיא כן נפלאה ומלאה באהבה.
ולכן אני מאמֵץ בחום את תשובתה של Le Fay
דני

Le Fay

New member
תירה... בזמן כזה הכי טוב לזכור

שממש מעבר לפינה מחכה לך עוד אהבה גדולה, לגמרי בלתי נמנעת! אז עכשיו יש לך עוד טיפ-טיפה זמן להתגעגע אליה מראש...

אבזץ

New member
כמה עובדות:

-לא צריך לקיים יחסי מין לפני החתונה -זוג חילוני שומר על היחסים והאמון לפני החתונה -דוסים הם סוג של חיות מסוכנות שיש לכלאן מאחורי סורג ובריח

rachel21

New member
אל תדבר ככה על ההורים שלי-ברור!../images/Emo4.gif:

יודעים מה זה דוסים?

צריך? מי הכריח אותך?!

למה? כי אוהבים. וכשאוהבים אין חוקים וכללים. ולא נותנים להלכות עתיקות להיכנס לתוך מערכת היחסים. ואין מה ששומר אלא מי|ששומר. במערכת יחסים יש שניים (בד"כ) ובשביל שיהיה אמון צריך ששני הצדדים יטפחו אותו. <מיכלי עושה את עצמה כאילו היא מבינה משו במערכות יחסים>

למעלה