חברה,יש לי שאלה???

rachel21

New member
חברה,יש לי שאלה???

למה צריך לקיים יחסי מין לפני החתונה? מה שומר על היחסים והאמון אצל זוג חילוני? יודעים מה זה דוסים?

חַבֵרָה, יש לי תשובה!!!

לא צריך. אבל אם תרצו - אין זו אגדה. האמון הוא ששומר על האמון. לא כורח המציאות ולא פחד האל.

uri80

New member
לא פיסקת נכון

המשפט המדויק הוא (כפי שהסביר לי פעם קת"ח (קצין תחזוקה) ערס בצבא): אם תרצו, אין! - זו אגדה.
(כל מי שאי פעם ביקר באפסנאות יבין את זה...)

spag

New member
יוו,

לא צריך לקיים יחסי מין לפני החתונה. זה סתם כיף. מה שומר על היחסים? אענה על איך שאני רוצה מערכת יחסים - האמון הוא ששומר על היחסים. מה שומר על האמון? - זה כמו אמונה באלוהים, זה דבר שפשוט קיים. ברגע שהוא לא קיים - מערכת היחסים צריכה להתפרק - ותתפרק. אכזרי - אבל עובדתי. איך אני יודע? טוב, יש לי נסיון של ארבע שלוש נישואין 4 גירושין ושלושים ושבעה צאצים.

Le Fay

New member
לא צריך. מקיימים רק כי רוצים,

רק אם רוצים, רק כשרוצים, רק מה שרוצים ורק כמה שרוצים. כפועל יוצא מזה, מה שכלול במונח "יחסי מין" אצל חילונים לא דומה אפילו למה שקרוי "יחסי מין" אצל מדריכי כלות וכולל עוד שניים-שלושה חושים. מעתה כשאת חושבת "מין", את מוזמנת לכלול בזה משחק באצבעות יד של מישהו אחר, מיפוי של חלקת עור לא מוכרת, נניח חלק מהצוואר ואוזן שמאל, דגדוגים בגב וגם להתנשק ולהתחבק רבע יממה. מה ששומר על יחסים ואמון אצל זוג חילוני אלה שני בני הזוג, הלחץ החברתי והרכוש המשותף... מה ששומר על המשיכה המינית זה כבר משו אחר, קוראים לו פרומונים והורמונים (יש עוד עשרות שמות אחרים, את מוזמנת לבחור).

ברוריה2

New member
אוקי. אז תמסור לו בהצלחה בעבודה

החדשה. שלומי מצוין וכיף לבקר מדי פעם כאן

ירחם השם

עמוק עמוק בלב את יודעת שהקב"ה יודע הכל ושומע הכל אבל את מכחישה. רשעים אפילו על פתחו וגו'.

למעלה