חבר'ה יש לי רעיון !!!

yakovf2

New member
המורים שהתקבלו לבנתיים הם:

saaror-מנהל. yakovf2-סגן מנהל,יו"ש ועד בית הספר והמורה לטיפול בחיות הפלא. שוחרת נשק השמדה המונ-גברת נוריס. אסלי נפוץ-שיקויים. קקטוסץ-פיבס. מרי 15-הגברת השמנה.(את יכולה להמציא סיסמאות כמה שבא לך) under the gun-הברון המגואל. פוטר יא סקסי-חיזוי עתידות. skaramoosh-כשפומטיקה. זה הכול בנתיים.המקצועות שעדיין לא אוישו הם: התגוננות מפני כוחות האופל. לחשים. חקר המוגלגים. תולדות הקסם. תורת הצמחים. שומר הקרקעות. אסטרונומיה. שופט ומורה בקוידיץ'. כשהמורים יבחרו כולם,יוכלו המורים השונים להגיש למנהל בקשה להיות ראש הבית,לאחד הבתים. בקשר לתמידים,מבחנתי כל מי שלא מורה, הוא תלמיד. נבחרת הקוידיץ'.נבחרו לבנתיים התלמידים הבאים: inbar 85-מחפשת וקפטנית. Evil T-שומר. The Phonix-רודף. חסרים לנו שני רודפים,ושני חובטים.המעונינים יכולים לפנות גם לקפטנית. אבל אנחנו צריכים גם מורה לקוידיץ' שתשמש כשופטת.("את אותי שופטת בלי סיבה." סתם נזכרתי בשיר.),בלעדיה זה לא שווה.

GoldAngle

New member
אם אני ג'יני

אז מן הראוי שאני גם רודפת... נכון?

yakovf2

New member
עדיין לא הקמנו את הבתים.

וג'יני היא רודפת בגריפנדור ולא בנבחרת.וחוץ מיזה זה קצת שונה מאשר בספר.עובדה שאני המורה לטיפול בחיות פלא וגם סגן המנהל.לבנתיים אני לא עומד בראש אחד הבתים.בכל אופן תשאלי את-saaror,הוא המנהל.

saaror

New member
אי אפשר לקבוע מי ישחק קוודיץ'

את זה צריכים לקבוע ראשי הבתים. הם קובעים ראשי קבוצות,וראשי הקבוצות מחפשים שחקנים.

לידור17

New member
התגוננת מפני כוחות האופל -(אניי...?

אני יכול להיות המורה להתגוננות מפני כוחות האופל?.. אוו שתפוס..?

למעלה