חברה יש לי רעיון !!!

• פותח הנושא G.G
  • פורסם בתאריך

G.G

New member
חברה יש לי רעיון !!!

אני חושב שהוא מאוד טוב...... בעקבות דיון שראיתי אותו אני מציע שכולנו נרשם ל icq ב אי סי קיו אפשר לשמור את כל השיחות וגם רואים מתי כל אחד הוא "און ליין" כלומר מתי הוא נמצא באינטרנט ואפשר לשלוח הודעות שהוא מקבל מייד וחזיר לך מייד הודע... אם הוא לא על הקן אז ההודעה תישלח לא כשהוא יהיה און ליין.... בנוסף לזה אפשר ליצור חדרי צ´אט אם הרבה אנשים....... (כל זה היה על אי סי קיו בקצרה...) או קיי מי בעד? תגובות....

שריר

New member
אני בעד אבל איך אתה יכול שיותר משני

אנשים ידברו באותו זמן

מריושי

New member
יש אפשרות ליצור

קבוצות דיון(פורומים בקיצור) במסגרת האי סי קיו

כן יאללה כולם לעשות איי סי קיו .... ../images/Emo6.gif

יהיה כיף לדבר כולם ביחד במקום לחכות לתשובה שעה... אז יאללה תצטרפו לאי סי קיו זה ממש קל להירשם... שלכם עידו. מספר icq:87009421

G.G

New member
לגבי מה שמריושי אמר..

זה לא פורום זה צאט... טוב... מי שרוצה להרשם שפשוט ילך ל www.icq.com אני חושב ויוד את התוכנה ויפרסם את המספר שלו בפורום......

פיתרון הרבה יותר פשוט !! ../images/Emo36.gif ../images/Emo36.gif ../images/Emo36.gif

בדומה לאיסיקיו, יש תוכנת מסרים שנקראת אודיגו (ODIGO). זוהי תוכנת מסרים עם תפריטים בכל מיני שפות, כולל עברית. ניתן לראות מי גולש באותו אתר. איזה אתרים פופולרים ביותר, בזמן הנתון, או בקרב אנשים מסוגים שונים. ניתן לחפש אנשים לפי תחומי עניין, ועוד. באודיגו ניתן גם לצרף רשימות חברים התוכנות מסרים אחרות, כגון - יאהו, איסיקיו, מנג´ר ועוד (בתנאי שהתכנות הללו מותקנות). ניתן לדבר עם אדם בודד בהודעות או בחלון צ´ט, וכמובן ניתן גם לפתוח חלון לצ´ט רב משתמשים. התוכנה גם מודיעה על התחברות/התנתקות של חבר מהרשימת חברים. בצ´ט רב משתמשים ניתן לשמור את מה שנכתב (וכנ"ל בהודעות בין משתמשים). בקיצור, תוכנה מ ע ו ל ה !! מספר האודיגו שלי (מופיע גם בכרטיס ביקור): 1618688 כבר הזכרתי שהתפריט בעברית ?!

שריר

New member
אני אוריד מחר אבל מחרותיים אני נוסע

לטיול ל3 שלושה ימים אז שאני אחזור נוכל לדבר ושכולם יורידו

אנשים ../images/Emo18.gif

בואו לא נהפוך את הפורום לסתם חדר צ´אט, בסדר? הפורמט הזה הכי נוח. אפשר להתחבר ממחשבים אחרים, אפשר להעלות קבצים, קל למשתמשים חדשים למצוא את הפורום. זה לא צ´אט, זה פורום.

שריר

New member
אף אחד לא מנסה להפוך את זה לצ´ט אבל

אבל זה יהיה מאוד נחמד אם בנובף גם יהיה צ´ט שסתם אנשים יוכלו לדבר עם אנשים ולא לחכות לתשובות

הא! אל תיתמם!!! ../images/Emo11.gif

היית "מת" שזה יהיה צ´אט! ואז תוכל לשאול אותי על דים מאק וכאלה (אני סתם צוחק, לא יודע מה עובר עליי)...

למעלה